Gravidutze si mamici de Cluj - 161

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

tu fetelor, eu nu prea bine, azi noapte m-au apucat niste dureri ca cele de nastere sunt nimica pe langa astea...azi la amiazi din nou, bine ca era sotul si putea sa-mi faca injectie cu no-spa.maine dimineata ma duc la control sa vad ce e.dar nu aveam contractii, doar durere inghinal, sub toata burta pana in spate...doctorita zicea ca poate e colica renala...oricum cica rinichii mi-s varza de la atata gynipral...azi toata ziua am plans, simt ca nu mai pot, imi vine sa-l scoata acum, asta e, nu mai rezist, e horor, tot in pat, asta mai trece, dar durerile astea sunt groaznice.acum asa va fi in fiecare zi de 2 ori inca 3 saptamani? pai ma arunc de la etaj...sunt cu moralul la pamant.atat de mine, va doresc tuturor sanatate, ca asta e cel mai important,cand o ai, parca n-o apreciezi....

Meli32+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

meli, imi pare tare rau ca te simti atat de nasol...f bine faci ca mergi la medic, paote iti da totusi ceva care sa te ajute...cred ca ti-e foarte greu, nici nu vreau sa ma gandesc...dar totusi, nu mai e asa mult...hai inca putin curaj si optimiss si o sa iti strangi printisorul in brate...o sa uiti de toate durerile si necazurile...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip

AMR: 13 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Buna! Sunt si eu o mamica (si viitoare mamica) din Cluj-Napoca. Am o problema si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta voi: caut loc de munca cu jumatate de norma pe perioada verii. Ma pricep la multe: contabilitate primara, tehnoredactare, operare calculator, desen tehnic... Accept orice: munca de birou, vanzatoare, bona...Daca aveti vreo sugestie, as fi tare recunoscatoare. Am mare nevoie de o sursa de venit, dar asa, gravida, nu prea ma vrea nimeni...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, sa nu fie pietre la rinichi, daca zici ca e mai rau ca la nastere... cica numai le alea depasesc.
Nu ti-e usor deloc. Te puuuuppp!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neata fetelor

meli crizele de rinichi sunt mai dureroase ca durerile nasterii, am avut acu cativa ani nisip la rinichi si am crezut ca mor
ai mare grija de tine, incearca sa elimini lichidele gazoase daca le consumi, iti dauneaza
mai ai putin si veti fi cei mai fericiti in formula de 4

paula cred ca tia- fost greu, bine ca si-a revenit Stefanut

Drgaos a avut temperatura mare joi si vineri, am crezut ca o i-au razna , era asa de bolnavior ca a luat somn cand ii luam temperatura
am auns la urgente, cand l-a vazut primul lucru mi-a spus operat, nu mai putm sa il lasam asa, amigdalele ii erau unite, bien ca mai putea respira , sambata dimineata cand m-am uitat la el in gurita amigdaele ii erau pline de sange
am teminat antibioticul si asteptam sa se refaca iar saptamana viitoare vom merge al dn dr Mihut sa il programam pt operatie, sper sa trecem cu bien peste

dosita bine ai venit printre noi
sarcina usoara si un bebe sanatos
nu stiu pe nimeni care ar fi interesat de serviciile tale

va doresc o saptamana frumoasa

http://picasaweb.google.ro/elenuta23/6202010#

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, ce trebuie operat? amigdalele? sau si polipii? Va tin pumnii, sa treceti cu bine peste tot.
eu tot nu stiu ce e cu Stefan..aseara iar a vomitat o data..si un scaun moale.
acum ii dau ceva homeopat contra varsaturilor.
dar e tot lipsit de orice vlaga, sta numa asa intins, n-are chef de nimic..:(

Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 24 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Of tu fetelor numai copilasi bolnavi Sanatate multa va doresc
Meli sanatate si tie si rabdare stiu ca e usor de vorbit, numai tu stii prin ce treci
Noi bine, alex un strop cam maraita. prima data a plans astazi la plimbarea cu caruciorul. roade tot ce prinde in cale. s-a invatat sa doarma de pe la 21.30 sau 22 pana dimineata la 7.30-8.30
Va pup
Am uitat. am trimis ultimele retete sper sa va ajute. dulciurile de la final "suna" tare bine.
O sa revin cu o reteta de gogosi. Mi-a cerut cineva mai demult dar nu mai stiu cine

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Am sosit voi vad ca nu
reteta de gogosi e cu lapte praf. am gasit-o de ceva vreme pe un site de panificatie. nu mai stiam pe ce site era, de scris in caiet nu am scris-o de aceea nu o mai stiam
GOGOSI
- 275 ml apa
- 25 gr drojdie proaspata (eu am pus 8 gr uscata)
- 50 gr unt topit
- 70 gr zahar(cred ca ar merge si mai mult)
- 8 gr sare
- 25 gr lapte praf
- 70 gr oua
- 500 gr faina
- optional nucsoara sau scortisoara
Se emulsioneaza drojdia cu apa. Se amesteca impreuna cu celelate ingrediente. se framanta (sotul a framantat temeinic vreo 10 minute). Mai incolo stiti Intins, taiat, prajit, racit, pudrat cu zahar
Eu am facut o data si cu lapte 300 ml si au iesit tot asa bune.

O sa fac intr-o zi o praji cu piersici si daca iese buna o sa va scriu reteta
Merg la bucatarie. sotul e acasa si profit sa fac mancare mai multa

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Meliii, ce faci?

Mergi la inceput

Cica a zis la tv, mama mi-a spus, ca e plin de capuse in Cluj.
De o colega s-a muscat-o in curte la serv (in Grigorescu) si pe fetita unei colege la TArnita.
Trebuie verificati copii in fiecare seara dupa iesit afara si daca au, sa mergeti la urgente sa o scoata si sa verfice daca e infestata.
Si nu numai copiii, ca sint tare pacatoasa, daca sint virusate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Saltare. Intrebare de 10 puncte Stiti pe cineva care vrea sa dea lectii in particular de balet copiilor? Fratele meu ar fi profesorul . Nivel incepator, mediu sau avansat. Merge de pe la 4 anisori, iar de pe la 3 pe grupe, doar pentru prgatirea corpului.

Mergi la inceput