Gravidutze si mamici de Cluj - 161

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cazul a fost la noi in grupa... de fapt ambele cazuri... si cel de scarlatina si cel de varicela... macar de varicela avem vaccin.

o zi frumoasa va doresc!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uff..ce noapte aiurea am avut..Stefan mi-a vomitat din ora in ora pana pe la 4 :(..cine spala cersafuri la 2 noaptea?
la 1 noaptea ii faceam baie, ca era bietul de el murdar de numa, ca eu nu mi-am dat seama prima data ca el vomita, am crezut ca doar tuseste..:(:(
brrr..da va dati seama ce emotii m-au luat, ca se putea ineca etc etc..

banuiesc ca de vina ar fi un pepene rosu ce l-a mancat dupa-amiaza. am vb dim cu educ si ceilalti copii sunt ok.

azi suntem amandoi acasa, obositi varza..el mofturos..macar pana acum nu a mai vomitat. a baut niste ceai. a mancat o felie de paine.

sa vad dc mananca un pic de ciorba la amiaza.

Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica

Mergi la inceput

PAULA - cunosc "sentimentul" spalatului cearceafurilor in miez de noapte! sanatate multa va dorim! si noi am patit asa cu vreo 2 saptamani in urma din cauza unor cirese!

Mergi la inceput

oana imi pare rau si pt voi.
iar a doua zi a fost ok Maria?
vad ca el pana acum e relativ bine.
acum l-am bagat in cada, ca are chef de spalat pereti..jucat cu apa..:)eu nu ma mai incumet sa ies sg cu el in parc, ca e nazdravan si nu pot fugi dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna, scuze de deranj.

Vroiam doar sa anunt daca e cineva interesata de o
TRUSA EPIDURALA / PERIDURALA BRAUN, NOUA NEDESIGILATA, NU AM AVUT NEVOIE DE EA deoarece am nascut prin cezariana ASA CA ESTE EXACT CU AM CUMPARAT-O DIN FARMACIE SI AM INCLUSIV BONUL DE LA EA. PRETUL IN FARMACIE 105.50 LEI. Eu o vand la 80 lei. Termenul de valabilitate de pe ea este 10.2014
Daca e cineva interesata astept PM.

O trimit si in tara cu plata ramburs !

Sarcini si nasteri usoare sa aveti !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

buna dimineata
Paula e ok Stefan acum? sper ca da of saracutul. noua ne e rau cand vomam d`apoi lor I-ai dat ceva medicament sau nu? Ca sa ma pergatesc si eu din timp
Oana a mancat multe cirese Maria? daca da o inteleg. sunt fructele mele preferate Tu i-ai dat ceva?
Ce mai fac gravidutele noastre? Imediat se umple pe aici de bebei
Uichend minunat va doresc

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

ioi..alina, cate ne asteapta..nici nu ne imaginam cd facem copiii ;)
o sa iti scriu ce si cum numa sa ma linistesc un pic ca Stefan urla de 2 ore de zici ca nu-i normal, nu stiu ce sa mai fac :(

noah..intr-un final s-a culcat pe jos, in birou. noroc ca avem covor.:)

pai nu prea a fost bine, ca de ieri dupa-amiaza iar a vomitat intr-una, asa ca aseara am plecat la spital, eu cu bagajul facut ca nu scapa de perfuzii.
totusi drita a zis ca nu e ff deshidratat si mai putem sta noaptea aacas.
hehe..remedii..dc va zic, nu ma credeti, dar sunt zise de medici. cola fara acid- ca antivomitiv si gatorade, pt rehidratare (ca nu lua hidrasec nicicum). nu se da sa consume NIMIC 40-45 min, dupa ce a vomitat, apoi doar cate o inghititura-doua, la intervale de timp. eu am avut noroc, cum era noapte, mai adormea. azi in schimb, el ar fi vrut sa bea mult si tot timpul si de aici crizele..

cum e fara diaree, se pare ca e doar de la mancare si nu enterocolita.

asa..si astazi luam 3 doze de metoclopramid- 3 pic de 3 ori pe zi, inainte de masa, amestecate in suc.
cam astea cu vomitaturile.
eu normal ca tot spal la cearsafuri si protectii de saltele.:)

Mergi la inceput

PAULA - imi pare tare rau de voi... sanatate multa va dorim! noi eram ca noi a doua zi. sper sa nu mai ajungeti la spital! va tinem pumnii...
de unde ai cumparat protectie de saltea? ca noi avem doar una... sunt din acelea cu o parte flausata si una cauciucata sau cum???

ALINA - mancase cirese nu in cantitate mare insa cum noua ne e asa de lene sa mestecam, in general....

Mergi la inceput

oana, nu sunt impermeabile protectiile noastre..ca cica nu e bine pt saltele. sunt dintr-un material mai grosut, se prind la capete cu o banda de elastic.
mai am cea de la patul mare de spalat si in sfasrit sunt gata toate.
sper sa termine azi cu vomitatul( pana acum n-a vomitat, dar asa a fost si ieri :()
uf nu mai pot de somn. azi noapte m-am trezit cred din 15 in 15 min..maxim juma de ora..mai ceva ca si cu un nou-nascut.

AU MAI RAMAS 24 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-ce rau imi paere scumpa, numai asta iti lipsea si tie pe ultima suta de metri...incearca sa te odihnesti cat poti, poate acum in we il preia sotul pe cat posibil...

Oana- bine ca voi v-ati revenit!

eu am terminat cu diareea, cica era viral, acum stau ca pe ace ca piti ieri a avut 3 scaune si azi de dimineata iar, tot zice ca o doare burtica, sper sa nu fie ceva ca o iau razna...in rest bine, burticuta sper sa mai treaga macar 2 saptamani, am intrat si eu in 33, deci sper ca va fi totul bine

Andrea-voi ce faceti? pregatim majoretele?

sa aveti un we frumos!

Meli32+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput