Gravidutze si mamici de Cluj - 161

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Nico, multu de cafeluta... nu stiu de ce, dar mie mi-e greata de cafea de la o vreme incoace... cel putin de cafeaua bauta dimineata...

Gabi, am vazut printesele...sunt superbe...niste copii f reusiti... si marisoaaaaare deja...

Raluca, felicitari...ma bucur ca sunteti bine...asta da veste buna...doamne ajuta!

uff...eu deja nu mai am rabdare...mi-e si teama dar pe de alta parte abia astept sa ajungem acasa... sunt stresata si gandita de cum va reactiona Eric...cum va decurge totul incepand din momentul in care trebuie sa dau fuga la clinica...pfiu...

o zi frumoasa tuturor!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Andrea-ce putin mai aveti, oauuu, va fi bine, ai sa vezi, poate va fi mai dificil pt Eric la inceput, dar veti intra in fagasul normal dupa ce ajungi acasa!

Co, Ani,Florentina,Lore-voi ce mai stiti de scarlatina asta? mi se pare absurd ca o tin pe Timea acasa, ca intre timp restul copiilor se intalnesc,o pot da de la unul la altul si daca noua ne iese negativ, merge si poate o ia de la altcineva,nu? acum cat s-o mai tin acasa?

Kitzy-nu cred ca e epidemie, eu am auzit doar de un baietel...nu stiu ce sa mai zic...

Meli31+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, eu ce sa zic ca al meu incepe deja cu figuri..ieri n-a vrut sa faca deloc la olita pana la culcare (facuse la gradinita, in jurul orei 4 probabil) normal ca dim scutecul era plin..sper ca n-a dormit asa toata noaptea...
azi dim. a inceput sa planga ca el vrea numa pampers..plus ce mai povesteam la scutece..parca e mai stresat bietu de el decat sunt eu de venirea lui Mihaita.

ieri a fost prima data cd i-am dat sa manance prostii- adica un Happy Meal..asa-i ca si voi ati comis-o macar o data? ne-am petrecut dupa-amiaza in mall, desi nu e genul meu de distractie..dar erau nori si cred ca a si plouat tare..si trebuia sa mergem undeva acoperit. dar AC de la locul de joaca m-a innebunit. noroc ca numa juma de ora a vrut Stefan sa stea.

Nico..ce ma distrati tu si Andrei..el mereu in fata si tu fuga fuga..mai poti????????

ani, aveti cumva la masina abtibild cu "Stefana on board"? am vazut si m-am gandit la voi..

azi pregatesc prajitura cu mere , reteta lui Gabi.
apropo, am vazut fetitele! tare dulci!Sara cum se mai comporta? sau cum rezolvi problemele de comportament?

Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica

Mergi la inceput

no, ne-au iesit analizele negative.oare s-o mai tin acasa pana luni? sa vad si la restul? sa n-o ia de la cineva?

fetelor, voi de la Tandarica cum stati, ce ziceti?macar atata bine...in rest in pat...putin stau in picioare si iar ma doare, nemaivorbind ca pana azi noapte iar am fost cu diaree, nu stiu de la ce vine, am slabit un kilogram, voi fi mami model

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli, eu l-a dus pe David de luni la gradi, exudatul il fac doar sapt viitoare. Sapt trecuta mi=a fost bolnavior miercuri si joi si abia ieri am terminat antibioticul,Vineri nu mai avea nimic, deci el e acoperit la scarlatina, daca e sa faca varicela...asta e. Dar cred ca la voi in grupa a fost, nu la noi.

Mergi la inceput

no, am vorbit acum cu gradi, cica toate rezultatele pana acum au fost negative, doar acel baietel a fost cu scarlatina.am zis ca maine o mai tin acasa, sa n-o duc pt o singura zi si iar vine we-ul ca o bruiez doar, si de luni mergem si noi,apoi sper sa nu luam nimic.

Lore-noua ne-au zis ca e din cealalta grupa mica de copii, nu de la noi, acum nu stiu...de varicela eu nu stiam nimic, si asta e? bine macar ca varicela eu am facut-o...sper numai piti sa n-o ia, oricum daca-s vaccinati pot face forme usoare,nu?

no, ca restul fetelor au luat pauza? nu mai scriu nimic?Co, Ani?

bine, va las, ma duc la loc in patut cu burti, va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Salut!
Meli si la noi negativ, ma gandesc ca puteti merge la gradi, de ce nu?

Ioana, Cari mai are un pic si e ca de maritat;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

o seara frumoasa fetelor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi!

si la noi este negativ rezultatul!

MELI - stai cumintica in pat si ai grija de tine! eu zic ca va puteti intoarce in campul muncii...

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!!!
E vineri! Trezirea, ca incepe uichendu!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput