Gravidutze si mamici de Cluj - 161

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Ne mai primiti si pe noi ?, a trecut un secol de cand nu am mai postat, dar am fost prinsa cu niste proiecte, abia acum am scapat, plus mamaruta mea e tot mai mamoasa, si vrea tot mai multa atentie.
Vad vad ca gravidutele noastre sunt bine, ma bucur enorm, si noi am stat la pat din saptamana 30 pana in 37 pe motiv de col scurt si moale, dar am reusit .
Legat de nasterea la Gynia, si eu mi-am pus o mie de lucruri dar nu cred ca am folosit un sfert din ele.
Paula camasa de noapte primesti de la ele, ti-o schimba la nevoie, mie mi-a convenit pentru ca asa nu le-am patat pe ale mele, primesti cum a zis si Alina absolut tot ce ai nevoie, iar mancare vine in sistem catering si e arhisuficienta.
Va pup , fug sa fac putina curatenie prin casa cat imi doarme mamaruta, multa sanatate puiutilor bolnavi.

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Paula e camasa de noapte, rochita cum spui tu numai buna cu nasturi in fata sa poti alapta La mine s-a nimerit o data sotul chiar cand mancam. si am mancat doar supa. i-a fost rusine sa manance felu doi l-am batut la cap pana a mancat. nu pricep care era problema lui.
Bianca ce faceti? cum e Maia?
Eu am vrut sa ies la plimbare si cand am mers in hol surpriza: caruciorul nu era l-am uitat in masina. sotul era la cluj. asa ca dupa-masa iesim.
va pup.

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai, vai cand aud gravidutele vorbind de bagajul de spital si cand ma uit la semnatura ma ia cu emotii...cum trece timpul asta! Ce bine ca o sa nasteti la Gynia, urata mai e Gine 1
Noi azi am facut vaccinul, nu a plans deloc Sofi, iar a fost laudata, e bine, in parametrii, spre exemplificare ma invrednicesc acum sa pun poze!

Biara, cum sa nu te primim
Simina, bine ca ai identificat cauza, mult succes cu tratamentul
Alina, si voua succes la controlul cu inimioara
Meli, ce nasol...pai acum nu e cam tardiv sa ii trimita acasa? Adica deja au intrat in contact cu baietelul...offf...

REvin cu pozele.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/51219117@N08/?saved=1

poze mai recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut!
Am fost azi la eco, bb e bine, face tumbe la greu, arata de 12 saptamani, inimioara bate...bate... totul in parametrii. Continui tratamentul cu intepaturi, imediat scap de primul trimestru si mai scad si riscurile de pierdere de sarcina.
Mai vb, fug sa o iau pe Diana de la buni.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Salut!
Am fost azi la eco, bb e bine, face tumbe la greu, arata de 12 saptamani, inimioara bate...bate... totul in parametrii. Continui tratamentul cu intepaturi, imediat scap de primul trimestru si mai scad si riscurile de pierdere de sarcina.
Mai vb, fug sa o iau pe Diana de la buni.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 10+

super vesti, doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!

Gabi, iar ati fost la nunta? Foarte frumoase fetele tale! Zimbetul smecheresc a lui Sara, din prima poza, si Patrick il are!

Simina, de unde o fi dobindit E-coli? Oare tu nu trebuie sa iti faci analize? Intreb, nu stiu.

Raluca, mult succes cu sarcina!

Paula, Eladeea, nu mai aveti mult! Ce repede a trecut! Vad ca la Gynia e all inclusiv! UltraExtra AI, ca se livreaza si un bb!

Co, tu pe unde umbli? Ai lucrari de corectat? Ce face nora-mea?

Azi am inceput serviciul.. brr. Macar sint bronzata, fata de colegele care nu au fost plecate, ca altfel nu sint prea bronzata.

O zi buna!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
Raluca ne-ai adus vesti foarte bune. sa fie bine in continuare
Ioana ti-i dor de concediu asa-i?
Gabriela minunate fetite ai ce le-as mai pupaci toata ziua. lui alex nu prea ii place sa o pupacesc
Fetelor iar vine vreme urata. am vazut pe site-ul INMH la radar offf si suntem singure acasa. de vine iar ca seara trecuta nu stiu unde sa ma bag.

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Bate vantul pe-aici.

kitzy ce ma bucur ca totul e bine cu bebe.Sarcina usoara mai departe.

meli este epidemie de scarlatina, sau e doar un caz? De varicela stiu sigur ca e epidemie ca am auzit multe cazuri si-acum si Julia a facut varicela.
Iti tin pumnii sa duci sarcina cat mai aproape de termen.

gabriela ce fetite frumoase ai.Wow, si poti sa-i faci deja codita Sofiei?

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata, va servesc

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput