Gravidutze si mamici de Cluj - 161
Raspunsuri - Pagina 16
antoni spune:
tu fetele sunt disperata, au trimis-o acasa pe piti de la gradui ca e scarlatina, eu n-am facut-o, sper sa nu fi luat-o nici ea ca numai asta imi mai lipsea.oare afecteaza fatul acum?
Co, Lore,Ani-voi cum sunteti? i-ati lasat pe pitici? dar nu inteleg de ce au trimis-o acasa ca tot acolo e deja, a stat o saptamana cu baietelul ala in contact...si voi trebe sa faceti exudat faringian? toata lumea?

eladea2005 spune:
Neata burtici si mamici!![]()
Paula, chiar vorbeam cu Rotaru, a zis ca nu avem nevoie decat de trusa de igiena personala si eventual un prosop mai maricel pt dus(ca alea ale lor sunt mai mici, dar te poti descurca si cu alea, cu siguranta)...si zicea de papuci/slapi daca vrei, dar nu e musai ca-ti dau de acolo...in rest nu avem nevoie de nimic...![]()
cat despre restul pregatirilor, eu nu iau lpte praf, inca...sa nu fiu tentata sa-i dau...sper s ane descurcma mai bine decat la Eric cu alaptatul...ca Filip e mai marisor si sper sa fie mai puternic...si nu atat de lenes
aaa...mie mi-a recomandat dr Nitu sa dau cu tinctura de galbenele pe sani, inainte si dupa alaptat si sa las deoaprte toate cremele alea, ca nu-s eficiente..
si Eric are ceva cojite pe cap...ce chestie...
eu il mai dau cu o Stelaker de la Mustela, cand si cand...inainte de baie cu 10-15 minute...dar nu ma lasa sa-l spal des pe caput...
nico, sa va fie de bine vacanta...cred ca a fost minunat..asteptam pozici...![]()
elena, am vazut balaceala si gongutza in lighean...e mortala...
ce distracti faine au copilasii...mi-ar placea si mie...![]()
gabi, mai asteptam pozici..ce bine ca aveti si voi unde va refugia din cand in cand...si noi vom merge la ai mei la un moment dat...dupa cateva sapt de la nastere...sa stau cu ei acolo, la casa, curte, racoare...![]()
meli, cum esti? imi pare rau de chestia cu scarlatina, nu stiu nik...dar intru sa citesc, paote gasesc ceva...
alina, o sa fie bine gongutza...dac ao duci la medic si va fi monitorizata...chestia asta cu suflul e ceva destul de comun...
simina, uf...nasol...dar cu tratament corespunzator va fi ok...bine macar ca stii care e pb si se paote actiona...
revin! o zi racoroasa tuturor!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
simina, imi pare rau de infectia lui Andrei. Mai mult ca sigur va va da antibiotic. nu-s ce sa zic..poate ar fi bine sa mergi si la un homeopat...e uracioasa escherichia asta
pai andreea, la chestii de asta am gandeam si eu..periuta de dinti,papuci, prosop,chiloti..sa fie totusi acolo puse intr-o geanta. deocamdata am facut o lista cu rosu si cu majuscule :) sa se poata orienta si sotul dc va fi cazul.
iar pt fundu' lu bb la ce te-ai gandit? eu la cea de la hipp. nici la formula de lapte praf nu m-am gandit...stiu ce zici cu tentatia..oi vedea si eu.
Gabi, cum mai e Sofi cu degetelul?
Paula
cu
Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica
dulcineea_cj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni tu fetele sunt disperata, au trimis-o acasa pe piti de la gradui ca e scarlatina, eu n-am facut-o, sper sa nu fi luat-o nici ea ca numai asta imi mai lipsea.oare afecteaza fatul acum? Co, Lore,Ani-voi cum sunteti? i-ati lasat pe pitici? dar nu inteleg de ce au trimis-o acasa ca tot acolo e deja, a stat o saptamana cu baietelul ala in contact...si voi trebe sa faceti exudat faringian? toata lumea? ![]() ![]() ![]() |
Fatul nu e afectat la varsta asta a sarcinii
Eu asa stiucea mai fericita mamica :)
dulcineea_cj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo simina, imi pare rau de infectia lui Andrei. Mai mult ca sigur va va da antibiotic. nu-s ce sa zic..poate ar fi bine sa mergi si la un homeopat...e uracioasa escherichia asta ![]() Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica |
medicul de fam e si homeopat
Stiu ca se scapa f greu de ea
Cel putin din vezica urinara Restul...nu stiu Uf Sunt asa suparatacea mai fericita mamica :)
dulcineea_cj spune:
Paula,Andreea,deja sunteti pe ultima suta de metri
Eu cand aud ca merge cineva sa nasca mi se ridica parul pe mine
Sa aveti o nastere usoara si sa va refaceti repede 
Nico,sa va fie de bine mini vacanta 
Gabi,eu am inceput sa beau iar ceai pt lactatie si multa apa Deocamdata fac fata la cerintele lui Andrei Seara parca e mai rau,mai goi sanii Ieri a supt si din ora in ora
si adormea Cred ca de la caldura
Alina,sper sa nu fie nimic la inimioara 
bafta sotului Uf,meciurile astea
Si la noi a fost f urat aseara Mai mult vant tare Ca o furtuna de nisip:D
Alex,cred ca o sa fie tare frumoasa broscuta
Elena,superbe pozele Si copilasii
Ce va mai distrati voi acolo 
Raluca,oare ce mai face ?
Sper ca nu am uitat pe nimeni
A ! l-am frezat pe Andrei
Saracul avea 2-3 suvite in varful capului luuuuuungi Arata ca si Base Si i le-am retezat asa ca are bebe meu freza
Atata e de scump Asa chiuie Iti vine sa-l papi
cea mai fericita mamica :)
alinabojuc spune:
Simina tare rau imi pare de eserichia aia. Mie nu imi plac antibioticele
am luat tone din cauza dintilor
zici ca eram un zombi cand le luam
Apoi sa dai la un bebe asa micut
Dar daca trebuie trebuie. Va fi bine Andrei
+
Paula si Meli la Gynia musai sa va luati papuci, ideal sa nu fie din textil. Va ajuta mult la dus. Papucii de la Gynia is tare prosti. Abia umbli cu ei.
Sa va luati prosoape mari de dus, cele care le au ei sunt pentru fata si maini. Apoi cosmeticale(pasta de dinti, sapun.sampon, creme stiti voi). Daca aveti nevoie de uscator de par au ei. Medicamente, crema bepanthene, absorbante, chiloti tip plasa(secsi rau
) primiti de acolo. daca mai aveti nevoie de ceva medicamente cereti ca va dau. mi s-au facut niste hemoroizi minunati
am spus si m-a intrebat ce doresc, crema sau supozitor. mi s-au adus repede. api m-au mai intrebat cum e. daca mai am nevoie. dar au trecut repede
Mancare de acasa nu va trebuie. cata mancare vi se da puteti sa va chemati si sotul sa manance
aveti apa la pet-uri, apa pe hol la automat. Pentru bebe sunt haine de schimb, scutece, creme si sampoane. nu cred sa va trebuiasca ceva in plus. sa va duceti daca va trebuie pompa de muls, protectii pentru sani. Nu imi mai aduc aminte de altceva.
pup. am un strop de treaba 
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
Victo spune:
alina, buna ideea sa manance si sotul cu mine :) ca el si-asa habar n-are sa isi faca nimic. sa vina sa ma viziteze la ora de masa ha ha ha :):)
pai o sa imi para rau ca stau numa 3 zile in regim hotelier.
am zis ca asta e concediul meu pe anu asta :)
multumim de indicatii.
da pijamale sau rochite de noapte au acolo?
Paula
cu
Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica