Gravidutze si mamici de Cluj - 161

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

BRavo, Nico pt concediul reusit, abia astept pozele!

Simina, ba da, clar s-a diminuat laptele,eu ziua nu mai fac fata, Sofi plange si se zbate la tzitzi, am reinceput cu cate o completare, desi beau f multe lichide...asta este, oricum perseveram. Fa cum au zis fetele, eu mereu am fost cu Sara la urgente pt orice, boli respiratorii, alergii...La Pedi 2 si # e chiar ok, foarte de treaba medicii.

Meli, ma bucur ca esti mai bine, uite asa punctam saptamanile pana la 37

Ani, ce nasol ca v-ati ales cu otita, e dureroasa?

Alex, chiar trebuie sa mai pun si eu poze, sa vedeti ce a crescut Sofi, atata rade si povesteste, e delicioasa!

Elena, ce faini sunt copiii si ce bine s-au distrat ei la piscina, si Sara la Ludus s-a balacit mult, asa incantata a fost, tare bine e la casa

Noi am scapat de interventia de la ORL, a zis sa continuam cu masajul, a mai aparut cate o lacrimuta. Maine mergem la vaccinul de 4 luni. Si apoi plecam la Deva 1, 2 saptamani.

Va pup, o zi frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello.
simina, la spitalele de pediatrie iti fac si analiza gratuita, cu trimiterea pediatrului de acolo- ma rog, internare de o zi.
si eu as vrea sa evadez la tara la casa..dar n-avem..asa ca..la betoane :(

ieri am fost in parcul Rozelor si l-am lasat pe Stefan sa se balaceasca la zona de fantani arteziene..a fost rupt..s-a culcat de la 2 pana pe la 6 :)...bine, era si treaz de la 6 jumate dim...
apoi seara am incheiat-o cu o pizza si un fresh..tare ii place la micu meu sa mearga la restaurant..sa manance el asa tacticos..bine, pana la un mom. dat cd statea intors pe scaun si se lua de toata lumea care trecea pe acolo :)

l-am chelit bietul de el. arata cam dubios acum, dar va creste parutul. ii era f cald cu pleata, toata ziua se scarpina in cap.. si cum face un circ monstru la tuns, am zis ca mai repede scapam cu masina, si tine si mai mult.

aaa..si are cojite!:( fetele cu bbelusi ceva remedii? noi n-am avut pb cu el bbelus fiind sa aiba cojite in cap.

despre mine..n-am noutati..decat ca nu imi place ca ieri si azi Mihaita n-a fost asa dansaret cum il stiu eu, prin urmare mi-am facut programare miercuri sa ma duc la eco si monitorizare.

cu caldurile astea am crezut ca si innebunesc. am transpirat ca la nebuni:( am fost super nervoasa..etc etc...

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
NICO ce super ca v ati distrat si felicitari pt baietelul cumintel
GABI foarte bine faceti ca mergeti la buni ,cred ca e asa de fericita
ANI tare rau imi pare ca a facut mititica otita:(
bine ca ia trecut
te rog scrie mi nr de telefon al d nei ce inchiriaza costumase,i am luat ieri de la Polus o rochita verde dar totusi daca as gasi un costumas frumos i as inchiria
ce fain ca mergeti in concediu
ELENA ai niste copilasi tare scumpi sunt asa de dragalasi impreuna
ALINA eu zic sa nu te necajesti pana nu ai un rezultat sigur
mami a mea a avut mereu probleme cu inima iar eu nu si sper sa nu am vreodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor, m-au terminat astia cu gradi lor..... David va fi "serpisor" la serbare. Ce costum sa improvizez? ca de cumparat in nici un caz, nici nu gasesc nici nu am atatia bani.Va astept cu idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LORE grea costumatie
cumpara i un costumas din pantaloni scurti si tricou de culoare verde,maro ....
Tiadris o sa fie broscuta si i am luat o rochita verde pe care o poate purta si dupa serbare

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui redai

fetelor, m-au terminat astia cu gradi lor..... David va fi "serpisor" la serbare. Ce costum sa improvizez? ca de cumparat in nici un caz, nici nu gasesc nici nu am atatia bani.Va astept cu idei

http://1.bp.blogspot.com/_Jl23tlHaCLg/Shr1BLBQGMI/AAAAAAAAANI/Qx6iLA7m7Eo/s1600-h/sarpe+42cA.jpg

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

MS FETELOR DE APRECIERI

ce frumos trebuei sa fie la serbare, abia astept sa avem si noi primele serbari

nr de tel pt cine doreste costumase pt serbare 0745913383 Lavinia

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata!

sa fac apelul pt gravidutele noastre, sa mai dea un semn!
Meli, Raluca, Edith cum mai sunteti fetelor?

Andreea, bagajelul ala sumar e facut?
ma apucara emotiile si pe mine azi cd schimbai semnatura ca nu am terminat cu procuratul pt bb...n-am nici macar un biberon..nici o cutie de lapte praf..nici crema de sani..ceai pt lactatie..crema pt fundicul lui bebe..sterilizatorul e la fina..ufff..hai ca pun toate astea pe o hartie, sa le fac saptmana asta, ca altfel intru in panica.

noroc ca am primit primele pe concediu si eu si sotul si putem plati spitalul, asa ca macar din punctul asta de vedre stau linistita ca eram la pamant cu nervii de unde naiba fac io rost de 4500 lei.

va pup.
nu ma luati in seama, ca ma apucara toate cele...

Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
tu fetelor pe la voi nu a fost vreme urata aseara? noi sincer nu aveam ganduri ca mai apucam ziua de azi. a fost ingrozitor stateam cu alex in brate si plangeam nu mai vreau sa vad asa vreme. daca si sotului i-a fost teama...eu ce sa mai zic. daca mai batea vantul 5 min. ne lua acoperisul, ceternele toate is indoite, pe alocuri crapate, da apa pe dinafara ne si gandeam ca a cazut ceva pe masina. cand s-a mai linistit vremea a iesit sotul sa vada cum e masina. biata de ea nu avea nimic rau poate fi fara garaj.
Paula si eu am probleme cu cojitele la alex. chiar nu stiu ce sa fac. is tare urate. tu nasti la gynia? ca zici de atatia bani. care nasteti acolo o sa va reintoarceti ca din concediu
Elena salvez si eu nr. Laviniei cu costumele. poate o sa am nevoie daca serveste si persoane din alt oras of cors.
Alex din pacate la mine in familie sunt cazuri grave cu inimioara. Am programare doar pe 9 septembrie. Pana atunci stau cu morcovu.
Simina voi ce mai faceti?
Sotul s-a hotarat sa nu mai mearga la licenta. cum sa mearga din moment ce el nu are lucrarea facuta, nu a invatat nimic, mai e si campionatu asta nenorocit de fotbal. toata ziua sta numai la teveu la meciuri. apoi cine sa mearga la licenta? alexandra? m-am saturat de scoala asta deci nu mai sunt ocupata
O zi faina, fara furtuni

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata !
am primit rezultatul analizei la scaun care l-am facut noi,la privat Are infectie cu e Coli Dupa amiaza merg la dr de fam Sper sa fie acolo Daca era dupa ea puteam astepta sa o pateasca mai rau AndreiMor de nervi Sigur ii da antibiotic Sper sa fie bine Andrei Oare de ce nu i-am dus eu scaunul de prima data la analiza ? de tuta ce sunt Nu am vrut sa par o mama paranoica Ca asa se uita la mine dr cand apaream la usa :"iar a venit asta ?"Mai ales ca sunt si cadru medical si se stie ca avem tendinta la exagerarari Si m-am dus de vreo 4 ori pana acum inclusiv pt vaccin Nu mai zic nimic ca sunt foarte nervoasa Scuze !

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput