Gravidutze si mamici de Cluj - 161

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Meli bine ai revenit iti doresc multa rabdare si putere
Andreea ce draguta ai fost cu Filipoi grasoi eu cateodata ii zic lui alex grasole fasole O sa iti placa la Gynia
Simina nu ai fost cu Andrei la medic? nu imi pot da seama ce poate fi dar cu siguranta nu e bine sange in kk. sper sa nu fie ceva grav. Imi pare rau ca iar sotul tau nu are de lucru. la noi a mai venit ceva ceva dar putin rau. e dezastru, cum zicea cineva: la noi nu e criza noi suntem in coma. asa e si la noi tocmai acum cu bebe. nu avem ce face decat sa mergem mai departe cu speranta ca va fi mai bine. dar cand ma gandesc ca am bagat atatia bani in aparatura, calculatoare, licente imi vine rau Bine ca ai mai slabit si eu mai slabesc.
M-am uitat si eu pe siturile cu costume ce frumoase
Va pup, sa va feriti de soare

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Am uitat Stiti vreun medic cardiolog pediatru cu cabinet particular? Aseara am fost la medic cu alex sa o cantareasca si sa o masoare si a ascultat-o la inimioara si are suflu sistolic eram convinsa ca va mosteni de la mine problema la inima. Ne-a zis sa o ducem la cardiolog sa vada ce e. Poate totusi nu e prolaps ca la mine. Sper sa nu.

dieta rina
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ani-nu stii cumva cand e vacanta la gradi?luna iulie si august?daca plecati inseamna ca nu veniti la serbare?ce fain ca mergeti in concediu,sa aveti unul de visss!

Co,Lore-nici voi nu stiti cand e inchis gradi?

eu in pat, azi mai bine decat ieri, am zile si zile, dar tot mai rau decat pana acum...sper sa treaca cat mai mult...

va pup, un we placut!

Meli31+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Meli, la serbare vom veni. In concediu stam doar o saptamana . Si gradi nu se inchide deloc, atata doar ca in iulie si august nu vor fi activitati, si va fi doar o educatoare cu ingrijitoarele.

Alina, parca Elena a fost cu pitica la o cardioloaga foarte buna. Poate iti da ea mai multe detalii.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ani-deci practic pot merge toata vara?la program scurt?iulie si august fara educatoare?ms mult.lasa, si o saptamana va fi bine, hihi, va veti relaxa sunt sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alina uite aici am fost la dna dr Opita simona

http://www.cardiomedcluj.ro/index.php?pageid=51&urllink=none

sanatate multa

meli si rabdare multa, sa stai in pat si sa fii cumintica cu plimbarile

ioana sara FELICITARI PT MICUL CRESTIN

LA MULTE LUNITE, ALEXANDRA SI ALEES!!!!!
ce copilasi mari avem deja

poftiti la poze
http://picasaweb.google.ro/elenuta23/Iunie2010#

am sa va sciru saptamana viitoare, reteta de tort cu mere, e cea mai simpla reteta din lume

ioana p frumos concediul, iti sta tare bine in rochita de oscar

simina sa treceti cu bine peste toate, sanatate multa lui Andrei

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, ce tare e Iulia aici! Cu ligheanul in piscina.
http://picasaweb.google.ro/elenuta23/Iunie2010#5481241312081420962

Simina, nu ai medic de familie la Andrei? Degeaba mergi la privat, la Andreica, daca nu ai analize facute la kk, nu are ce sa iti spuna. Eu zic sa vb cu dr de fam, sa cumperi un recipient de la farmacie, vreo 2 lei e, cind mai face kk cu singe sa mergi cu el la analize. E gratuit pt copii, daca iti da dr de familie. E un pic de umblat, dar eu zic sa nu mai amini, daca mai face cu singe.
LA pedi 2 iti trebuie certificatul de nastere si trimitere de la med de familie, sau daca mergi pe urgenta doar certificatul.

Ce caldura! Ieri am fost la iarba verde, azi mergem la bunici. Inca sintem in concediu

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Bate vantu p`acilea
Elena multumesc pt urare am fata mare. Multumesc si pt site. O sa sun sa vad ce si cum. Foarte frumoase pozele. Iulia e o adevarata ratusca Si lui Alex ii place tare mult in apa.
Va propun sa trimiteti retetele la adresa de mail de la semnatura mea. Asa ar fi mai usor pentru toate. de acolo nu le va sterge nimeni. cred cum vreti.
Ioana concediu placut in continuare
Credeam ca va ploua dar vad ca ne-a fentat de data asta. ce bine ar fi fost.

dieta rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare, tocmai ne-am intors de la iarba verde, am fost pe langa iara intr-un sat si ne-a pris o furtuna de gheata, asa ceva nu am vazut in viata noastra, gheata era de marimea unui ou , tot ne-a ciruit masinile, mamei mele ia spart luneta, stopu, cu toate ca erau acoperite masinile cu paturi , covoare, scanduri....tot ce am prins la mana am pus pe masini .....Doamne cat de rai sutem sa avem asa vreme

am a va pun un filmulet , sa auziti cu suna acea gheata

ioana la un moment dat se certau pitici pt galetuse si mi-=a venit ideea sa punem ligheanu si sa o ude pe IUlia , tare i-=a placut

meli cf???

andreea ma bucur ca ai posibilitatea sa nasti cu Daniela, pacat ca nu am nascut si a 2=a oara cu ea, sa nu am traumle acestea dupa nasterea cu Iulia, a fost un sok
esti pe maini bune

ani sanatae multa si concediu placut

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

am venit cu o fierbinte
ne-am intors ieri de la disneyland, a fost suuuper, abia astept sa mergem iar Andrei a fost tare incantat de toate si ne-am inteles tare bine, nu am crezut ca va fi asa usor cu el
in schimb ieri a fost dezastru cand am ajuns acasa, erau sigurantele de la curent cazute, asa ca aveam 22 de grade in frigider si 4 in congelator, nu vreau sa va povestesc cum mirosea si cat am frecat la el. Carnea din congelator era ok ca nu dezghetase de tot, asa ca m-am pus pe facut mancare...eram treaza de la 4,30 si numa de asta nu aveam nevoie
Plus o invazie de furnici in baie, o mica inundatie a la Andrei, care ieri s-a jucat cam toata ziua in fundu gol prin curte
Meli, iti tin pumnii sa mai stea bebe un pic la caldurica
Simina, si eu zic ca poti sa mergi la pedi 2, fie ca urgenta, in weekend de ex, sau cu trimitere de la medicul de familie, dar te rog nu mai astepta, du-te, e gratis
mai revin, tre sa merg la munca

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput