Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
LunaNoua spune:
Bine ai venit, Raluca ! Cum sa te linistesti ? Hehehe, ce dragut
Poi .... numara cate zile mai ai pana cand il vei avea pe bebe in brate ... si ... vei afla ca trebuie sa ai rabdare
Sau poate nu esti nerabdatoare, ci speriata. Nu ai de ce. Fi alaturi de noi, si vom infrunta impreuna neplacerile sarcinii. Sunt alte aspecte frumoase in sarcina, este o minune in sine, nu trebuie sa te sperie povestile noastre de rau si dureri. Acestea vin inevitabil, caci organismul trebuie sa suporte foarte multe transformari. Minunea mica ce vine, va sterge insa orice amintiri neplacute 

burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
loutzy spune:
Buna mamici si burtici. Si eu sunt o viitoare mamica. DNP 12 ianuarie 2011. E primul copil si sunt destul de stresata si agitata. Sunt cam singurica ca taticul vrea sa de bir cu fugitii :((:((. Eu il vreau pe bebe. Imi puteti da si mie sfaturi cam ce ar trebui sa fac sa-i fie bine lui bebe. Multumesc si astept vesti de la voi. Sa fiti sanatosi si voi si copiii vostri.
inaioana spune:
Bine ati venit Raluca si Loutzy!
Cel mai bine pentru bebe in faza asta ar fi sa incercati sa va relaxati si sa va bucurati de minune!![]()
Loutzy, daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva despre situatia cu sotul, o poti face sigur si aici, dar exista o sectiune speciala unde vei primi mai mullte raspunsuri, sfaturi si incurajare: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=5
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
bebelusi spune:
lOUTZY scrie repede 10 mesaje unul dupa altul ca sa scapi de moderare si sa ne scrii in timp real
Trebuie in primele 3 luni sa te linistesti, sa nu cari greutati, sa nu te stresezi, cu tata sau fara o sa vezi ca va fi cea mai frumoasa perioada din viata ta.
Daca ai chef ne poti povesti mai multe

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!!!
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
LunaNoua spune:
Loutzi, bine ai venit ! In primul rand, iti trimit un
de incurajare. Apoi ... primul lucru care mi-a venit in minte cand m-am gandit la situatia ta, a fost ca ... avand bebica in burtica, sa stii ca nu vei mai fi niciodata singurica. Sunteti deja doi. Daca tati da bir cu fugitii, el este cel ce pierde extraordinara bucurie de a fi parinte. 

Nu iti fie teama ca nu te vei descurca. Sunt sigura ca exista solutii la orice probleme, iar ingerasul mic va stii sa te inspire. 
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
bebelusi spune:
Pentru greata se recomanda ceai de ghimbir cu lamaie, nu am incercat dar a recomandat o prietena de la odiseea lui Vladut, ea sta in Turcia, recomandarea de acolo a venit
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
LunaNoua spune:
Sunt si niste pastile cu ghimbir, la magazinele naturiste. Au un pic de efect, pentru cine are greata usoara...
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
Adhnana spune:
Loutzy si RaluKara bine ati venit! Sarcini usoare si la termen!
Am crezut ca de data asta scap si eu de greturi, dar de unde...sunt si mai rele ca la prima sarcina. Am o ora sau doua in zi cand sunt acceptabile, in rest
.
Maine merg si eu la doctor si sper sa fie bine si sa auzim inimioarele. Sunt super stresata si emotionata. Nu dorm de 2 nopti. Sper sa vin cu vesti bune.
LunaNoua arata super sapunasele tale
Va pup
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
6+
bebelu86 spune:
Ralu, Loutzy bine ati venit. sarcini usoare si la termen.
asa eram si eu la inceput, un pic speriata.
dar mi-a trecut.
bucurati-va de aceasta minune din burtica.
va astept cu data nasterii, ultima menstruatie si data probabila a nasterii pt listuta.

Luna ai pm 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
bebelu86 spune:
Loutzi dc vrei sa vb si sa te descarci, noi suntem aici.
poate putem sa te ajutam cu un sfat. dc nu, macar nu le mai ti pe toate in tine si te mai eliberezi un pic.
lasa-l pe tati, k isi va da seama mai incolo si se va intoarce.
poate nu se astepta si a fost socu prea mare.
si asa a reactionat el. da0i timp sa se obisnuiasca cu ideea .
Loutzy, Ralu scrieti 10 mesaje repede sa scapati de moderare. si sa va vedem in timp real.
Adhnana bafta multa la eco. hai stai linistita k va fi bine. si vei vedea k amandoua inimioarele bat tic-tac.
la multi ani tuturor piticilor. 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+