Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
LunaNoua spune:
Lili, te inteleg perfect, si imi pare rau ca treci prin asemenea stare. Eu la sarcina precedenta ajunsesem sa vomez din jumatate in jumatate de ora, in conditiile in care nu manca si nu beam nimic. Vomam doar un lichid verde... de unde .. nu stiu :( Eu am putut sa trec peste asta doar cu ajutorul medicamentelor, dar de cand mi-ai spus ca iti este rau tot incerc sa imi amintesc ce, si zau daca mai stiu. E un medicament care se recomanda si pentru rau de masina. Eu il faceam injectii, ca orice luam pe gura dadeam afara. Poate ma ajuta cineva care isi aminteste cum se cheama... Era antispasme stomacale. Am facut perfuzii si apoi injectii cu acest medicament, si asa am reusit si eu sa mai mananc cate ceva. Salata de vinete cu ardei copti, si cartofi prajiti. Au fost singurele alimente pe care le-am putut tolera, chiar si dupa tratamentul medicamentos.
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
LunaNoua spune:
Irinuka ... ce buburuza frumoasa si desteapta !!!!! Muuuuah
Sa fie sanatoasa si voiasa, si la termen scoasa !! Nah .. ca am facut si rima :)))
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
bebelu86 spune:
Lili poti incerca metoclopramid sa te mai lase. macar sa mai papi ceva.
imi pare rau k esti in starea asta. la mine de exemplu trece cu rosii goale. bag de dim 2-3 si dupa nu mai am probl. 
Irinika ce buburuza frumoasa ai
sa se faca mare mare si sa stea cuminte la mami in burtica pana la termen 
Luna multam mult. abia astept sa primesc sa vad cum e
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
LunaNoua spune:
Lili, uite ca a zis Bebelu cum se cheama. METOCLOPRAMID !!!! Eu toata sarcina trecuta am facut injectii cu asta. Nu puteam manca daca nu faceam. Isi facea efectul vre-o 2 saptamani, si apoi iar trebuia sa ma intep. Intreaba medicul de el, poate ti-l prescrie.
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
bebelu86 spune:
se ia si fara reteta. sunt pastilute care isi fac efectu cam in juma de ora. si injectii care isi fac efectul imediat.
dar intreaba-l dc e ok sa-l iei acu.
din cate stiu eu, e recomandabil in sarcina.
si multe gravidute am auzit k au luat
dar intreaba sa fi sigura k e ok.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
LunaNoua spune:
Roxana, frumos cadou 

Multumesc si pentru aprecieri. Imi face mare placere sa experimentez, sa creea, sa inventez
Daca cineva are preferinte de anume aroma la sapunase, rezolvam, cu conditia sa se gaseasca sub forma de ulei natural esential.
Mara, te pupicesc. Chiar, ai venit doar sa ne saluti, sau vrei sa ne spui ceva ? ![]()
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
mara95 spune:
patricia, cred ca imi ajunge cu varf si indesat ce am acasa
, desi perioada cu burtica a fost grozava
luna, hi, hi, de fapt m-am tinut dupa sapunurile tale anuntate de bebelusi, si m-am gandit sa trec sa va salut, ca asa e frumos!
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
LunaNoua spune:
Mara, pana la tine a ajuns mirosul campului meu de flori ?
Azi dimineata abia asteptam sa fac dus. Toata noaptea am visat la asta
Eu nu am cada de baie, din cauza spatiului mic, am doar dus. Am fost azi si am gasit o cada care s-ar potrivi daca am taia un pic din ea
Asa ca ... zilele urmatoare il pun pe sotior la taiat cada, sa incapa in baie .. sa pot si eu sa ma balacesc nitel cu noile mele inventii 
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov
mara95 spune:
super tare! pai, baie inspumata si relaxanta iti doresc in noua cada!!!
a trebuit sa o am pe fiicamea ca sa-mi dau seama ca am o piele mai dificila.acum ne spalam amandoua cu sapun nivea, de bebelusi, altfel ne scarpinam pana nu mai putem de la alte sapunuri.pana recent dedeam vina pe diverse, dar era de la sapun.asa ca sunt tare curioasa cu sapunurile tale, cred ca tb incercate
a, si la cele 2 sarcini, am avut greturi si am vomitat, incat slabisem in 2 luni 7 kg.dar a trecut...
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
RaluKara spune:
Buna seara...
Sunt noua aici si ma cam sperii cand vad cat de rau va este...
Eu astazi am aflat ca sunt insarcinata si inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideaa...daca are cineva niste sfaturi pentru mine, cum sa ma linistesc....ca nu mai am stare deloc...
va pup