Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Lamaia nu merge...nu pot sa beau lichide, mai mananc gheata...sucurile naturale le . Nici o mancare nu imi place...Mai mananc branza cu rosii dar nu tot timpul imi face bine.
Acu am mers cu sotul la masa. Am mancat un pic si m-a apucat plansu'. El saracu nici nu stie ce sa mai zica ca sa imi dea curaj...
De la atata sunt f. slabita, n-am pic de vlaga, nici capatana nu-mi mai functioneaza bine.

Hai ca va stic dispozitia cu starile mele...sorry.

Luna forte frumos e tot ce faci dar cu sapunul mi-ai dat de lucru...m-apuc de "investigatii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

LunaNoua ai talent nu gluma! Si curaj. Nu cred ca e usor sa gasesti compozitia potrivita.
Am facut si eu ceva cu manuta mea: invitatiile si marturiile de la nunta + cateva decoratiuni pt masini. Mi-am amintit desprea asta pt ca ieri am implinit un an de la casatorie si eram mandra de cadoul pe care ni l-am oferit reciproc, eu si sotul meu: samburica! :d

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Uf, stiu ce inseamna!
Pe mine inca nu m-au apucat greturile de data asta, dar in sarcinile trecute a fost destul de urat. Vestea buna e in cea mai mare parte din cazuri se opresc cam prin saptamana 11-12, extrem de rar continua. alta veste buna este ca daca e extrem de rau, poti lua si o medicatie impotriva lor.
Pana atunci poti incerca unele sfaturi de aici:
http://www.emaxhealth.com/1/40/35539/dr-oz-lists-15-ways-relieve-most-common-pregnancy-symptom.html

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Incearca covrigei, mie si astia imi fac bine, sau salata de salata

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Am promis ca azi scanez ecografiile... am facut-o. Eco 1 si Eco 2 !!!
Lili suntem alaturi de tine...

9+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Neata dragi burticute!
Am si eu o nelamurire! Cum calculati voi saptamanile? De la data ultimei menstruatii?? Ca asa as avea 5 sapatamani dar dupa data conceptiei doar 3 ??!! Problema e daca merg saptamana viitoare sa fac ecografie se va vedea deja ceva?? sau e prea devreme??

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 5 +

dupa prima zi a ultimei menstruatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor am aflat ca e bine pentru creierul bebelului sa papam cat mai multe cirese in primele 3 luni, deci dati iama la piata la cirese

Cutiuta cu bijuterii

asta n-am stiut-o, dar la amandoi am macat cate 2 kg pe zi, intai de cirese, apoi, au aparut visinele, tot cate 2 kg...la pepene am sarit direct la 7-8 kg pe zi,doar eu.tati cara pepeni in fiecare zi, si primea si el o feliuta, nu mai mult.

felicitari tuturor pentru burticute!!!sa fiti sanatosi cu totii!

lunanoua,

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ce fac burticutele?

moaammaaa ce mult ati ascris, pai frate io vin franta seara acasa, abia am timp sa citesc...ntz ntz ntz!
Hai ca m-ati distrat cu testele astea, am pierdut si io timpu un pic cu ele. Sincer sa va spun, eu am asa o senzatie ciudata cand ma intreaba lumea ce imi doresc. Parca nu pot sa decid..daca nu e ce-mi doresc eu, dup-aia o sa ma simt vinovata ca mi-am dorit altceva? nush daca m-am facut inteleasa...prostii de femeie gravida

Azi am avut si primele pofte serioase. Pe la pranz la birou am simtit ca as putea sa omor pe cineva pt o ciocolata!!! Si pana la urma am gasit pe la colegi...apoi am trimis sa-mi cumpere o milka maaare. Am mancat doar jumate, astept sa ma mai apuce si maine!
Si in drum spre casa am tot visat la carnatii de casa pe care i-am cumparat sambata de la targul de la universitate (cel cu produse bio), miaammm...si iar imi promit ca de maine pap mai sanatos, ca daca nu ...aia sunt...

_
BB e deja pe drum
7+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

vaaaai fetelor m-ati omorat..dupa ce am ametit printre sapunele, am nimerit pe blogul Marei...ia uitati-va ce minunatii!!

_
BB e deja pe drum
7+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mara ce cauti aici, ne anunti ceva????

"La gravide nu se recomanda aplicarea cremei pe suprafete cutanate intinse, timp prea indelungat." asta scrie la NIDOFLOR

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput