Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Fetelor, dar de migrene in sarcina ce stiti? Dureri de cap aveti? Eu aveam si inainte, dar acum ma ucid efectiv.. Cred ca ma apuca de la caldura. Ieri mi-a fost ingrozitor de rau toata dupa-amiaza, cu dureri oribile de cap, voma si frisoane. Nici nu stiu daca or fi de la sarcina sau de la migrenele astea pacatoase, dar imi vine sa ma arunc pe geam.. noroc ca stau la parter

Am sunat medicul, ca ma speriasem de frisoanele astea fara febra, dar a zis ca daca nu am sangerari si dureri de burta sa stau linistita si sa iau la nevoie paracetamol si no-spa. Sper sa fie bebe bine, ca am inteles ca e cam ciudata treaba cu frisoane in sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Un sincer "La Multi Ani" tuturor copiilor, dar si voua viitoare mamici ca si voi sunteti copilasii cuiva!

Bine ati venit Loutzy si RaluKara! Sa aveti sarcini usoare si la termen, bb sanatosi si frumosi!
Ca si sfat... pot doar sa repet ce au spus si colegele mele. Incercati sa nu va stresati, sa aveti multa grija de voi si sa ganditi pozitiv. Dupa cum stim viata nu este intotdeauna roz si obstacole vom avea la tot pasul... ceea ce conteaza este sa inceracam sa trecem peste ele si sa nu le lasam sa ne afecteze prea mult. Noi suntem alaturi de voi!!!

Adhnana multa bafta la eco, sa auzi inimioarele si sa-ti vezi puiucii! Va fi bine! Tinem pumnii!!!

Pentru tine Luna , ca mi-ai facut dimineata mai placuta cu sapunasele magice pe care abiaaa le astept!!!

9+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut fetele!
Urez si eu bun venit noilor fete, am cam pierdut sirul si acuma nu prea am cand sa recuperez ce-ati scris, sper ca sunteti bine toate. Eu azi am fost la testul torch, cam in 10 zile am rezultatul, totul mi s-a facut gratuit, mai merg vineri la alt lab sa-mi faca hemolecograma, Fe, Ca, Mg etc.
Cand m-am dus azi la analize a trebuit sa ma dau mai repede jos din autobuz ca mi s-a facut rau de la aerul inchis, de la parfumuri, diferite mirosuri si am preferat sa merg mai mult pe jos prin ploaie decat sa lesin pe acolo

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

tierry, eu sufar de migrene de cand ma stiu, destule de dese si de multe ori de intensitate f mare. crede-ma , in prima sarcina, nu am stiut de ele, cred ca a fost prima perioada f lunga, in care nu m-a durut nimic.poate si pentru ca am fost f fericita si deloc stresata.la a doua, mai catre final, am mai avut dureri de cap, poate si de la faptul ca exista flavi, aveam mai multe de facut, cine stie. sanatate multa iti doresc!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Multumesc mara Poate or sa ma lase si pe mine in pace, cine stie... Mai nasol e ca sunt ca o leguma si nu ma prea pot concentra la servici deloc

Am fost si eu azi la analize, am reusit sa le fac pe cele gratuite, iar testul TORCH si hepatitele m-au costat 400 lei...uf, asta e. De-ar iesi bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Tierry, eu am avut niste dureri f puternice de cap la prima sarcina. Stateam in pat pe intuneric si reuseam sa adorm dupa 5-6 ore de chin...de cele mai multe ori in fund culcata in fata pe o perna sau pe sot. Nu am luat nici un medicament. Ma linisteau cartofii taiati felii si pusi pe frunte si legati su o esarfa. Si eu vomitam de la durerile de cap...insa frisoane nu-mi amintesc sa fi avut. Aveam o senzatie de frig, insa nu frisoane.
Veste buna este ca dupa primul trimestru nu am mai avut nici o durere de cap pana dupa nastere la vreo 5-6 luni...
Multa putere iti doresc.
Pe mine ma apucau dupaamiaza si ma tineu pana spre dimineata...pe la 2-3am.

In sarcina asta vad ca inca nu am avut nici o durere de cap insa am greata din plin. Si vomit doar noaptea. Acum 2 nopti s-a trezit Matei pe la 4 si cand m-am ridicat din pat m-a luat o senzatie de voma de abia m-am abtinut sa linistesc intai copilul si apoi sa merg la baie...

Asta e...vor trece toate.

Deea, am vazut si eu lucrarile tale. Imi plac mult bijuteriile. Si sapunurile, insa bijuurile au mult bun gust si eleganta. Felicitari. Acum citesc "Planul Infinit" de Isabel Alende si mi-ai amintit de unul din personaje...

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Alexa, ce bebe frumos! Vreau si eu reteta de copil blond-roscat, plzz, ca nu mi-au iesit decat pe blond-cenusiu pana acum.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am racit cobza

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Alexa, ce bebe frumos! Vreau si eu reteta de copil blond-roscat, plzz, ca nu mi-au iesit decat pe blond-cenusiu pana acum.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

ti-as da reteta cu draga inima de-as stii care e... A fost o surpriza pentru noi. Eu am parul saten inchis, tatal blond cu reflexe rosiatice...fffff pale.
Se pare ca bunica mea a fost roscata in tinerete...

Mersi de aprecieri.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mamutz bea ceaiuri de lamaie cu miere. si stai la pat cat mai mult
poti lua osciloccinum max 3 tubulete pe zi. sunt homeopate.deci nu face rau.
daca vezi k iti e rau, poti lua si paracetamol normal, nu sinuns.

sanatate multa

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput