Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 3

ROXANA_82_CT spune:
LunaNoua, citind descrierea pe care o faci medicului tau, cu stat la rand pana noaptea tarziu, mi-am amintit si de medicul meu, care cam tot asa procedeaza. E de apreciat ca mai exista si astfel de oameni (medici). 4+

LunaNoua spune:
Eu am facut aseara sapunase aromate E prima oara cand, dupa multe experimente, imi iese si mie un sapun de nota 10
Am facut si unul de roinita si lavanda, si miroase ... ca un camp cu flori
Azi noapte la ora 3, nu mai aveam somn !!! Visam doar sa ma imbaiez cu sapunasul cel cu flori
Am luat o gura de apa, mi-am pus un sapun langa perna .. si am adormit la loc ca un prunc
Ma duc sa le fac poze, sa vi le arat si voua
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov

mamutz spune:
Buna ziua la toata lumea. dangabriela eu iau aspenter, omega 3 si vit.C pentru ca am proteina S scazuta, nu mult dar suficient. Toate celelalte au iesit bine. Merg la dr. Isreb Nayel.
Cu vergheta ati incercat? Mie la toate imi iese baiat, inclusiv calendarul chinezesc. V-am mai zis de emisiunea de la national geographic, au testat toate metodele populare de a ghici sexul bebelului. Pe primul loc a fost ceea ce simtea mama ca este (nu ce isi doreste), apoi cu vergheta. Noi ne distram la birou si am facut la toate persoanele care au deja copii si le-a iesit exact ce aveau. Pe mana arata cati copii ai sau o sa ai si ce vor fi
si pe burtica cand esti insacinata. Traba cu poftele si cu ceea ce manaci nu s-a potrivit deloc. Si a mai fost valabila cu pozitia burticii, daca e sus e fetita, daca e jos e baiat. M-a distrat pt ca eu credeam ca numai romanii nostri sunt cu chetiuni din astea babesti.
Evident ca e mai mult de distactie si ca numai dumnezeu stie ce va fi.
8+

aditzaC spune:
hello
ce fac burticutele ?
eu momentan iau acid folic si utrogestan ...la fel ca blue ..cand ma ia cea mai mica greata pap ceva si gata a trecut , oricum slava domnului ca nu am avut probleme mai serioase
bun venit noilor burtici ...ce bine arata listuta
fetelor ....felicitari pt trecerea in luna a 3 ....doamne ajuta !!
voi intra si eu in luna a treia aia sapt viitoare.
pupicei tuturor
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

bebelusi spune:
Ia baga poze draga mea, ce sapunuri stii sa faci ?????????numai de asta nu te apucasei, zau
Eu am asa o stare depresiva de imi vine sa plang mereu.....nu cand ma gandesc la bebe.....asa orice aud orice vad ma influenteaza de 10 ori mai mult si plang ca o proasta
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

bebelusi spune:
Cum e faza cu vergheta ca nu mai tin minte???
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

aditzaC spune:
bebelusi am si eu stari de genul ....si mai nou trec de la o stare la alta ...nici la stiri numai ma uit ca sunt f miloasa si cand fel si fel de accidente , crime etc ma apuca plansul si depresia
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

mamutz spune:
se pune vergheta pe o ata. o lasi sa stea 2 secunde pe burtica si apoi o ridici deasupra burticutei (sa nu misti mana) si astepti sa vezi cum se misca ea, daca se misca in linie e baiat, daca face cerc e fata. Daca faci pe mana: tii mana intinsa cu palma in jossi cu degetul mare desfacut. lasi la fel vergheta sa stea putin pe mana si o ridici si o lasi pana se opreste singura din miscare ca o sa se miste de mai multe ori daca mai ai copii sau daca o sa mai faci dupa. Spre exemplu face lini si apoi se invarte in cerc. Daca mai ai un bebe o sa si vezi daca e intradevar asa sau ba.
8+

numeioana spune:
Luna, cu cine zici ca ai nascut? Cu ce doctor?
Noi suntem bine. Maine implinim 10 saptamani. Greata e la fel, doar ca am inceput sa ma mai obisnuiesc... Si eu sper sa avem o fetita
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Irinukaaa spune:
Hai sa va spun eu una tare... de ceva timp tot am incercat sa imi dau seama de la ce mi se face greata, care este motivul... vre-un miros rau sau asa aiurea!
Ei bine cred ca am gasit: cum ma urc in masina - cum mi se pune un nod in stomac... si toata greata din lume se aduna la mine. Fara senzatie de voma (macar asta). Si nu are importanta dc conduc eu sau altcineva, dc merg cu geamul deschis sau cu aerul conditionat!
Mai grav este ca facem lunar un drum pana la Breaza si nu sunt decat 500km (dus) pana acolo... si in fiecare weekend suntem invatati sa vicitam un alt oras... sa plecam de acasa! Ce m-oi face eu?!? 9+
Shhhht! Cresc...