Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu iau o gramada de vitamine, dar asa iau in general. Am zilnic una-doua multivitamine (contine 24 vitamine si minerale), una de fier+vitC si o capsula sau doua de Omega3 (ulei de peste).
Pentru sarcina in mod special iau in plus acid folic si magneziu (300-600), care erau in programul meu, dar in doze mai mici.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Eu iau ac folic si elevit. Am luat centrum Materna prima luna, iar apoi cand am fost la farmacie nu aveau si mi-a fost lene sa merg la alta. Am citit ca e ok sa le diversifici, tocmai ca au doze diferite din vitaminele ce le contin. Dr meu spune ca cel mai imp este sa iei acum la inceput... e clar ca e vorba de parerea fiecaruia.

9+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza !!!

Eu am sunat sa imi fac programare la homeopat, si ... nu mi-a facut, pe motiv ca nu este nici un loc pana in luna iulie, si nu a vrut sa imi ia programarea de acum :(

La medicul ginecolog am sunat sa fac programare, si, la fel, mi-a zis ca ma va suna inapoi atunci cand va sti cum ma poate programa

Deci... tot pe langa sunt.

O sa sun si la medicul de familie, ar fi si culmea sa nu ma programeze nici el

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

LunaNoua se pare ca nu ai o zi propice pentru programari la dr. Ce ciudat la ala homeopat... nu are liber pana in iulie, dar nici nu te poate programa nici atunci. Daca o sa suni in iunie o sa fie ocupat pana in septembrie.
Gaseste si tu alti dr... ca doar e mare Bv... ginecologul este acelasi cu care ai mai nascut?

9+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Nu v-am mai scris nimic de mult, asa ca raportez si eu ca de sambata am intrat in a treia luna (oricum eu sunt cam ametita de calculele astea moderne, dar noroc cu tabelul de pe prima pagina ) si maine am programare la eco - sa vedem cum mai arata bebe, ca prima data n-am vazut decat saculetul. Si sunt foarte, foarte curioasa . In rest totul bine, nu am avut mari probleme cu greata (am descoperit repede ca la cel mai mic semn, daca mananc ceva, trece), asa ca va doresc si voua sa scapati cat mai repede de aceasta belea ca sa va puteti bucura in liniste de sarcina. Va pup pe toate!

9+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

bebelu86, am inteles

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

o sa incerc sa imi inmultesc mesajele

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am aflat ca e bine pentru creierul bebelului sa papam cat mai multe cirese in primele 3 luni, deci dati iama la piata la cirese

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Irinuka, da, e ciudat. Nu stiu alt medic :( La asta am fost si dupa sarcina, cand nu imi trecea tensiunea, si tot el m-a vindecat in 2 saptamani. Acum nu stiu la care altul sa ma duc. Medicul ginecolog, da, e cel cu care am nascut, si nu ma dezlipesc de el chit ca nu ma poate primi pana in decembrie Nu am cuvinte cat sa pot descrie cat de mult imi place de el, de felul cum m-a ingrijit sarcina trecuta. Este un adevarat semn de intrebare de unde are atata energie pentru pacientii lui. Omul acela este dedicat 100 % pacientilor, care ii stau pe cap din ce in ce in ce mai multi. Acum 4 ani cand mergeam la el la consultatie, el avea program pana pe la 19, si ajungeam la rand chiar si pe la 23:30, si mai erau dupa mine la coada La spital avea nasteri mai tot timpul, zi-noapte ... zau ca nu pot sa imi inchipui cand mananca si cand mai doarme omul acesta...

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput

Felicitari burticilor de 3 luni !!!!

bebelusi, la voi sunt cirese ???

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput