Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 4

Irinukaaa spune:
Luna hai cu sapunasele, ca ne-ai facut curioase. Cel cu menta din blogul tau tot tu l-ai facut? 9+
Shhhht! Cresc...

LunaNoua spune:
Ioana, Podasca este medicul.
Irinuka, daca sunt usoare, vor trece. In luna 4, 5 deja uiti ca au existat ;) Am fost la plimbare cu fetita... m-am dat pe leagan si am ametit Fac imediat poze. Da, tot eu l-am facut, acela a fost primul din seria de teste. De atunci am tot facut incercari de care am fost mai mult sau mai putin multumita. Hai ca va arat imediat...
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov

monica70 spune:
DEEA ... nu pot sa cred ca nu ne-ai zis nimic
Felicitari
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

LunaNoua spune:
Hehehe... poi .... Moni, iubita, nu am zis la nimeni inca. Astept sa merg si eu la doctor prima oara, macar sa am confirmarea eco Pupiiiiiiiiiici :-*
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov

LunaNoua spune:
Gata, am pus poze si descrierea sapunaselor pe blog. Mai am unul de portocale, dar acela nu vrea sa iasa din forma
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov

bebelusi spune:
Irinuka o sa treaca starea dupa luna a 4 a, scoate odorizantul din masina, poate e de la el.
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Irinukaaa spune:
beblusi... bine ca e doar in masina si nu tot timpul, sunt multumita si asa. Si nu ma deranjeaza mirosurile de nici un fel, deci cam pica asta cu odorizantul...
LunaNoua m-ai lasat fara cuvinte. Sunt frumoase tare si parca mi-a venit si un miros asa cand am citit descrierea... Foarte interesante. Sunt de vanzare? 9+
Shhhht! Cresc...

bebelu86 spune:
luna super tare tot ceea ce faci. felicitari din partea mea pt toata munca.
irinuka vezi k poate e ceva in masina, un odorizant, sau altceva. poate chiar benzina, eu nu o suport acu deloc. imediat ma ia cu ameteala si imi vina sa vomit. tuturor si felicitari celor care au mai adaugat o sapt sau au intrat in luna urmatoare.
si noi suntem in luna 3
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

LunaNoua spune:
Irinuca, da, sunt de vanzare, in principiu, dar inca nu stiu cui sa le vand Daca esti curioasa cum e, mi-ar face placere sa iti trimit unul cadou
Daca mai doreste cineva, trebuie doar sa imi spuneti ;)
burticutza 7 [hipi]
made in Brasov

bebelu86 spune:
luna si mie imi plac la nebunie.
as vrea si eu..ti-l platesc nu e probl.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+