Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Bebelusi esti draguta, dar deja am facut doua eco si e unsi la dimensiuni normale, adica la 5 sapt avea ecografic 5 sapt, la 8 sapt avea ecografic 8 sapt. Ar fi fost super 2, recuperam anii de asteptare.
Voi cand mergeti la morfo? Eu pe 23 iunie.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irinuka e asa:
eu iau 2 pungi de castraveti murati. sunt in vid. au cam 500g fiecare.
ii las cam juma de ora la desarat.
dupa care le tai capetele,si dupa ii fac felii.
pun ceapa la calit cu ce legume mai vrei. pui castraveciorii, ii lasi cam juma de ora pe foc la fiert cu apa cat sa-i acopere un pic.
sunt fierti cand sunt moi. dupa adaug putin bulion.
il mai las 10 min si asta e.
imi place ca e acrisor si poti sa papi si rece. e racoros asa.

Mamutz nici eu nu mai tin post acu asa cum trebuie. dar incerc sa scot carnita din program macar miercuri si vineri. si cand mai pot. dc am pofta bag. asa mi-a zis si duhovnicul. am voie lactate si oua, dar cu carnea mai usor. si mai ales cand merg la spovedit 3 zile nu pap deloc carne

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Na, ca scriam dincolo ca nu am cine stie ce neplaceri....dar de azi dimineata m-a luat o durere de cap enervanta care ba ma lasa si nu prea...nu mi-e greata, dar nici nu prea am putut sa maninc...Eu sunt mare carnivora si azi voiam sa fac niste snitele pentru dupa amiaza....m-am uitat cam cu scirba la ele, trebuie sa imi fac curaj...lui Hans o sa-i fie foame cind vine, indiferent de starile mele lol.
Mincarica de castraveti murati sunt convinsa ca o fi foarte buna, dar eu azi cred ca fac greva foamei hehehe.
Inca nu-mi vine sa cred testul de azi dimineata...uhuhu, ce bomba!
Va pup si ne auzim maine de acum, sa imi mai revin din ameteala asta...

http://lbdf.lilypie.com/wZbip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burtici,

sunt si eu o noua in odiseea aceasta.
Mai am un baietel Stefan nascut in ianuarie 2009, acum speram sa avem o fetita, pana la urma nu conteaza, copilul sa fie sanatos.
Ultima menstruatie a fost in 04.04.2010, DPN ar fi 08.01.2011.

Nu am greturi prea mari, nici la prima sarcina nu am avut. Sanii sunt mariti si durerosi, iar burtica inca nu se vede( eu am ceva burtica ramasa de la prima sarcina, iar conformatia mea e mai burtoasa de fel..), sunt cam ametita, dar asta din cauza stresului de la munca, a lipsei de aer... nu putem tine mereu geamul deschis...
Pofte am dar nu cred ca de la sarcina ca eu mereu poftesc..

Sper sa fiu cat pot de mult alaturi de voi, si sa ajungem toate cu bine la termen...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Si incerc la fel fara carne, as tine de tot dar mi se face rau. Eu ma impartasesc acum din 40 in 40 de zile si tin la fel 3 zile post de toate. Dar inainte de spovedit nu, la spovedit poti sa mergi oricand. Dar depinde cum iti spune duhovnicul tau.

9+

Mergi la inceput

ma rog...vroiam sa zic cand ma duc sa ma spovedesc si sa ma impartasesc.
si eu merg cam la o luna. stiu k ajuta ff mult.

carmen bine ai venit printre noi. sarcina usoara si la termen, si poate DD iti va da acu o printesa, sa fie pereche

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mamutz din cate stiu eu morfofetala se face intre 22 si 25 de saptamani nu mai devreme

Mamutz te rog sa imi dai si mie idei de mancaruri de post ca si sotul meu tine post

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

bebelusi ai spanac, fasolica sub toate formele (ciorba, mancarica, batuta), mazare, pilaf cu legume sau cu ciuperci, supa de legume, de cartofi, de rosii, mancare de cartofi, salata orientala, salata de cruditati,.
ma mai gandesc si iti zic

Albumele noastre

Mergi la inceput

Carmen bine ai venit!!!!!!!!!!!!!!!!Noi suntem colege si la odiseea de ianfeb2009. Cam tarzior te-ai incumetat sa vii

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput

Bebelu cam astea le fac si eu pana, o sa incerc mancarea ta de castraveti.

Eu am o reteta buna de praji de post daca vreti

Sa stiti ca eu nu sunt prea buna printre gravide, ca imi place sa gatesc, intrebati-o pe carmen ce le-am facut la sarcina trecuta.....si acum ma acuza ca s-au ingrasat din cauza mea

Cutiuta cu bijuterii

Mergi la inceput