Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si pe mine ma strang pantalonii.
mi-am luat unii care sunt mai largi in talie si ma simt suer bine cu ei.
asa se vede un pic umflat jos..dar nu ff mult.
al meu zice k se vede ceva ceva. dar..eu parca nu vad nimic

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

La mine e diferenta VIZIBILA la sani. Unflati, tari ca piatra si neincapatori in sutienele normale. Am trecut la urmatoarea marime care imi vine "ca turnat"!
Cat despre papa... acum 2 zile am avut pofta de mancarica de varzica. Cand am fost la piata am cumparat si carofi din aia noi micuti-micuti pe care-i prajim intregi (chiar acum i-am pus la facut cu o omleta cu cascaval si marar). Si mai am in cap sa fac o mancarica de mazare ca mi s-a parut intr-o zi ca asa miroase in casa (nu avea de unde... doar in capul meu poate). Asta cred ca maine...

9+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

eu acu ma gandeam sa fac o ciorbita de cartofi
si sa vad ce fac felul 2.
cred k niste macarica de castraveti murati.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mamutz poate vii cu gemeni!!!!!!!!!!!!!!

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Pe mine m-a intrebat in weekend o tipa daca sunt insarcinata...hihi eram cam balonata ce-i drept..
Dar nu se vede inca. Am ramas cu o burtica mititica dupa prima sarcina. Ca kg am mai putin decta cand am ramas prima oara insarcinata, insa a mai ramas burtica pe care o rezolvam cu pilates...insa acum...se va mari putin inainte sa scada...

La mine sanii sunt inca durerosi (doar sfarcurile), insa nu s-au marit. Nici la prima sarcina nu s-au marit deloc pana nu am inceput sa alaptez si am alaptat un an jumate...deci nu e un criteriu. Asta ca sa nu va speriati daca nu vi se maresc sanii ca eu ma cam panicasem la prima sarcina.

Sunt gretoasa tot timpul zi si noapte...nu foarte rau insa mananc doar ca sa nu-mi fie foame...ca daca mi-e foame mi se face si mai greata...si incerc sa mananc cat mai variat: fructe, legume, lactate, carne...

Astazi merg la eco...am emotii de parca nu as mai fi fost insarcinata inainte...

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Cum e mancarica de castravei murati? Ca habar n-am...
Eu nu prea le am cu mancarea gatita, acum de cand sunt graviduta cred ca cere organismul, ca in rest nici macar o data la o saptamana nu mancam...

9+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

Burticute am si eu o intr k pana ajung la doctor mi se pare o eternitate..... am facut eco inainte sa fie bb si au descoperit k uterul meu nu este normal....uterul are forma de para normal al meu e in forma de imima ma macina gandul k ar pute fi probleme cu sarcina pe parcurs mama ma tot incurajeaza sp k normal nu ar avea dece sa afecteze.... voi ce credeti?ati mai auzit de asa ceva?astept cu nerabdare ras voastre

deci mie mi s-a spus ca am uter prea mic si nu se stie daca se poate dezvolta normal un copil, apoi ca e retrovers si deci se ramane f greu insarcinata sau deloc...si uite ca am 2 copii

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Alexa bafta multa la eco. te asteptam cu vesti super bune

ma apuc sa fac cap nou

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Eu acum gatesc dublu ca a inceput postul si trebuie sa fac diverse mancarici de legume pt sot, eu nu mai tin acum. Eu manac mai mult gratarele de pui sau muschi de vita, nu imi mai place pestele deloc si era mancarea mea de baza, multe salate cu toate tipurile de legume si verzituri, garnituri fac din legume putin fierte (mazare, broccoli, fasole verde, cartofi noi cu marar, orez etc, lactate, paine prajita cand si cand, ou fiert dimineata dar cam la doua zile si f multe fructe de toate felurile (cred ca de la astea ma ingras). Sigur ca ma mai apuca si pofta de cine stie ce tampenie, dar in general, daca nu e ceva prea sanatos, mai mult gust. Nici eu nu stiu ce sa mai gatesc. Si acum de cand cu raceala beau multe sucuri de citrice.

9+

Mergi la inceput

capitolul 7
mai dureaza un pic pana il modereaza.

Albumele noastre

Mergi la inceput