Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
bebelu86 spune:
si eu am una aici si una aici
dc vreti va dau cu drag retetele
eu vreau reteta ta ![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
bebelusi spune:
Hai sa va dau copy paste la ceva ce mi-a scris o buna prietena de pe un forum de bijuuri, referitor la gravidute. Este f frumos si am vrut sa va impartasesc si bvoua
"Da vina pe orice
.........dar o gravida nu are mintea creata defel, ci timp de cateva luni are luxul de a fi cea mai frumoasa de pe pamant ( doar are doua chipuri ), cea mai inimoasa ( doar bat doua inimioare ) cea mai desteapta ( are doua creiere smart ) este cea mai indemanateca ( cu cele patru maini din dotare .. ) cea mai rapida in, ciuda aparentelor, hihihi ( avand patru picioare ) si cea mai mancacioasa doar are doua stomacele
deci big hug kisss voua viitoarelor mamici.meritati!"
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
super tare
imi place 
asa k burticutelor, bucurati-va de aceasta perioada minunata. 
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 9+
bebelusi spune:
Aoleuuuuuuuuuuuuuuu, m-ai terminat ca le-am vazut pe toate...........
PRAJITURA CU FULGI DE PORUMB:
1 PACHET MARGARINA, 12 LINGURI ZAHAR, 5 LINGURI CACAO, 4 LINGURI MIERE (nu cristalizata), 1,5 PUNGI DE FULGI DE PORUMB (fulgi d'aia care se gasesc la orice painarie, sunt in pungi cu desen cu baiatul ala care isi umfla bratzul; banuiesc k merge si cu fulgi de fitze, de ex Nesle or smth, eu nu am incercat)
Toate ingredientele in afara de fulgii de porumb se pun intr-o cratita pe foc direct, Se amesteca incontinuu pana ce se opeste zaharul. Cand s-au omogenizat toate se da deoparte si se adauga fulgii, amestecand f f bine dupa ce turnati cate o parte din cantitatea de fulgi. Vedetzi k, pe cat veti turna fulgii, pe atat se amesteca mai greu, pt k trebuie sa ungeti fulgii cu crema de ambele parti. Se unge o tava cu margarina si se toarna compozitia. Se lasa la temperatura camerei sa se raceasca apoi se baga la frigider. Mare grija sa nu scoateti prajitura direct in balcon la rece imediat dupa ce ati terminat de amestecat fulgii, k eu "am furat-o" odata: calda fiind, s-a ales deasupra apa si pas sa se mai inchege dupa asta!! Se lasa la frigider minim cateva ore pana se incheaga bine. La servit sa taiatzi din prajitura cam cat mancatzi, nu toata si s-o lasatzi la cald, k stand la cald se inmoaie prea rau. Taiati din ea, o bagati la loc, mai taiati dupa aia cand mai vreti sa mancati. Cam asa ceva...
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Irinukaaa spune:
Arata foarte bine prajiturelele. Da-ti si reteta daca tot faceti pofte cu pozici. Mi s-a umplut gura de saliva

!
Buna si mancarica de castraveti. O s-o oncerc odata...
Bine ni te-ai alaturat Carmen. Sa dea DD sa ti se indeplineasca visul si sa ai fetita. Sa ai bb sanatos la termen si sarcina usoara!!!
9+
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
hai k le scriu si le trimit p mail
cine le mai vrea sa fie acolo sa nu le scriu de o mie de ori
vad k astia nu au moderat cap nou 
va anunt cand e pe mail
Albumele noastre
bb 9+
mamutz spune:
Bebelusi mofo de trim I se face intre 11-14 saptamani si bi testul. Ce zici tu e morfo de trim II. Se fac trei in sarcina. La prima se masoara pliul nucal, ceea ce nu se mai poate face dupa 14 sapt. E foarte importanta. Si la morfo de trim II de face triplu test.
9+
mamutz spune:
Mie imi e pofta acum de fasole uscata, dar imi e greu sa stau atata sa scot cojile. Cel mai bine e sa scrie fiecare ce gateste si asa or sa ne mai vina idei. Acum sunt in pana, dar dupa atata timp sigur ca am incercat tot felul de retete.
9+
bebelu86 spune:
am trimis reteta de la salam.
o scriu acu si pe cealalta.
mai am tot de post briose cu visine
dc vrea cineva sa-mi ziceti k o trimit si pe asta p mail
Albumele noastre
bb 9+
bebelu86 spune:
au dat drumu la cap nou
asa k va astept acolo 

Albumele noastre
bb 9+