Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna! Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi!
Data UM 12.04.2010, DPN 18.01.2011.

Acu am 7 saptamani.
PUPICI TUTUROR!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

salutare burticute.... cam greu sa tin pasul cu voi dar citesc tot ce se intampla. Felicitari tuturor si Domnul sa ne aiba in paza lui.cateva date despre mine pt listuta DN 01.09.87 UM 16.05.10 DPN 20.01.11 Sper k de acum sa fiu si eu mai activa SANATATE MULTA VA DORESC

Mergi la inceput

Bebelusi... nu prea stiu sigur dak e adevarat dar m=am interesat si eu putin si cica dak alaptezi si esti graviduta nu e bine k bebe se strica la burtica.. nu stiu cat e de adevarat dar poate fi o varianta sper sa se faca bine si sa fie ceva de moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

BebyCry, nu e adevarat, e o superstitie. OMS chiar recomanda alaptatul in tandem (adica si pe bb cat si pe copilul mai maricel) daca se poate, ca fiind absolut ok. Stiu mame care alapteaza in tandem.
Dar Bebelusi oricum nu cred ca vorbea de alaptare , ci de formula.
Bebelusi, e posibil sa fie infectie urinara, asa cum poate e ceva la burtica (indigestie, o enterocolita). Urmareste si alte simptome si mergi la dr cu bb daca apar. De asemenea poate fi si de la niste dinti sau maselute noi?
Multa sanatate!

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

bebelu86, si eu sunt in dilema. Stiu ca acest calculator de pe site imi da o data a nasterii; singurul cadru medical, ce-i drept poate nu prea bine pregatit (asistenta medicului de familie), care mi-a facut pana acum un pronostic, mi-a spus 03.02.2011 ... cred ca o sa astept sa vad ce spune si medicul ginecolug, sambata, pt ca pana la urma in el e baza.
oricum, ideea este ca sunt cu bebele "pe vine" la granita dintre cele 2 luni de abia astept

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

eu as indrazni sa mai intreb ceva, chiar daca e mult prea devreme sa ma gandesc la asta.
poate sunt printre noi mamici care deja au 2 copii, si care au nascut si natural si cu cezariana. as vrea sa stiu parerea cuiva care a experimentat ambele variante. daca ar fi sa recomande o varianta, pe care ar recomanda-o?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nimeni nu iti va putea face o recomandare care sa ti se potriveasca "la sigur". Eu am nascut numai prin cezariana , din pacate, dar am o foarte buna prietena care are o nastere naturala si doua cezariene si nu stiu sa aiba vreo preferinta.La toate nasterile a avut si plusuri si minusuri.
Conteaza multe variabile pe care nu le poti prevedea niciodata.Cel mai sanatos este sa incerci sa nasti natural, sa ai un medic care sa sustina activ (dar nu fanatic) varianta asta si in general un mediu de nastere cat mai propice. De asemenea ajuta foarte mult sa fii pregatita psihic cat si fizic pentru ce se va intampla. Exista cursuri si filme care sa te ajute in sensul asta de-a lungul sarcinii si inainte de nastere. Am sa fac cand o sa am timp un link de unde sa puteti downloada cateva dintre cele care mie mi se par interesante si utile.
De asemenea garantez ca absolut oricine poate alapta cu succes daca doreste ,oricat doreste, indiferent de modul in care a nascut si de mitul atat de periculos ca "n-are lapte", "nu e bun laptele" si alte aberatii.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ROXANA_82_CT

eu as indrazni sa mai intreb ceva, chiar daca e mult prea devreme sa ma gandesc la asta.
poate sunt printre noi mamici care deja au 2 copii, si care au nascut si natural si cu cezariana. as vrea sa stiu parerea cuiva care a experimentat ambele variante. daca ar fi sa recomande o varianta, pe care ar recomanda-o?

4+

eu pe Radoze l-am nascut natural si vreau sa stii ca la 10 minute dupa nastere vorbeam cu mami meu la telefon si la 4 ore ma plimbam pe holurile spitalului....

cand am mers la spital, am plecat hotarata sa nasc natural...pe perioada contractiilor am cerut cezariana, din cauza durerilor, dar acuma daca privesc in urma nu au fost insuportabile, sotul m-a tot dus cu zaharelul ca vorbeste imediat cu doctoritele si uite asa am scapat de taietura.... si ii multumesc lui si la Doamne-Doamne ca am nascut natural....

eu ti-am scris povestea mea, dar fiecare organism difera... reactioneaza diferit la durere si refacere, am auzit cazuri cand recuperarea a fost la fel de usoara si dupa o cezariana...

mai sunt multe avantaje pentru nastere naturala.... laptele vine mai repede, refacerea e mult mai rapida, gandeste-te ca ai o taietura.... si urmatorul bebe e indicat sa vina la o distanta de cel putin 2 ani...

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
9+

Mergi la inceput

Neata burtici eu ma pregatesc de munk dar voi incerk sa raman cat mai aproape de net sa stiu ce se intampla pe aici cu burticutele noastre. Sper sa apar si eu in listuta in cap nou. Eu nu l=am vazut pe bb o sa il vad doar la 12s aici nu se face eco mai repede mi se pare o eternitate mmmmn Am fugit k o sa intarziu burtici aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor Vlad vad ca e bine acum, cred ca au fost maselele.

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput