Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
loutzy spune:
Multumesc mamicilor pt sustinere. Din pacate mama mea nu mai traieste k pot vb cu ea, iar cu sora mea e destul de dificil de vb. Exista acele conceptii ale oraselor mici in care trebuie sa fii mai intai casatorita si apoi sa faci un copil. Adevarul e k tatal meu de mult ma tot streseaa sa ma marit si sa-i fac un nepot care sa stea cu el.
Lili_g spune:
Nu cred e neaparat un concept al oraselor mici, asta e o alta discutie...
O sa faci o mare bucurie taticului tau...si sora ta te va admira mult pentru curajul tau...si va iubi mult bebicul...

loutzy spune:
Hotararea mea e oricum luata. nu pot renunta la puiutul meu. la mine nu e o problema de nivel material ci una de suport moral. Eu din timpul facultatii mi-am dorit un copil in jurul varstei de 26 de ani, dar multi gandesc k in vremurile astea nu e de facut copii k si asa situatia economica a tarii e la pamant.
bebelu86 spune:
fetelor am facut modificarile in listuta
acu am o nelamurire:
Ralu dc UM este 16.04, data nasterii este 21.01, nu are cum sa fie 7.02
ca sa iasa 7.02, inseamna k UM este 28.04
Roxana la fel si la tine
dc UM este 23.04, data nasterii este 28.01, nu 3.02.
ca sa iasa 3.02, inseamna ca UM este 29.02
deci ziceti=mi si mie cum e... ca nu prea iese la calcul.
aveti www.desprecopii.com/info.asp?id=848" target="_blank">aici un calendar. 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
bebelusi spune:
Fetelor poate ma ajutati cu un raspuns, o sa va fac copy paste de la cealalta odisee ca nu mai am putere sa scriu, poate fetele cu experienta imi pot raspunde
"Fetelor am o mare problema, Vlad de vreo 2 zile se trage de pampers si maraie, strange din picioruse, eu am crezut ca imi arata ca are caca. Dar in seara asta a refuzat laptele prima oara in viata lui si de 3 ore ne chinuim sa il culcam si plange incontinuu, nu stiu ce o avea.......oare sa fie infectie urinara??????????va rog raspundeti-mi daca sunteti pe aici"
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
bebelusi chiar nu stiu ce sa-ti zic.
eu habar nu am si tare mult as vrea sa te ajut
offf...imi pare rau.
poate intra celelalte fete care mai au pitici aksa si pot sa iti dea un sfat ceva.

si sper sa ii treaca repede.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 9+
bebelusi spune:
imi e asa de mila de el, ca el e asa cuminte, adoarme singurel...plange doar daca are o problema, mor cand vad ca sunt asa neajutorata. Acum incearca mircea iar sa il culce sper sa si reuseasca
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
offf...poate are noroc sa il adoarma.
maine poate te duci cu el la un medic.sa te linistesti sa nu fie ceva grav.

si sper sa-si revina cat mai repede piticotu
Albumele noastre
bb 9+
blue_night spune:
La multi ani pentru ziua copilului! Imi pare rau ca abia la ora asta am ajuns sa intru sa va scriu, dar asta e... mai bine mai tarziu decat niciodata.
Am fost la eco, suntem in regula, daca vreti sa vedeti cum arata bebe la 9 saptamani si 3 zile (dupa UM), aveti pozele pe picassa. De fapt, ecograful sustine ca e mai mare (10 saptamani si 2 zile) dar eu nu-l prea cred
Oricum scrie ca are eroare de +- 8 zile...
Poate doar a crescut bebe nitel mai repede - acum DPN dupa ecograf a devenit 26.12.2010 in loc de 31.12.2011... Oricum, eu tot la odiseea voastra raman
.
Bun venit pentru fetele noi, pentru celelalte va tin pumnii sa va treaca raul asta groaznic (citind cat va chinuiti voi imi dau seama cat de norocoasa sunt eu - altfel n-as fi stiut sa apreciez)...
Bebelusi, tinem pumnii sa fie sanatos cel mic si sa nu mai aveti probleme. Din pacate sfaturi nu pot sa-ti dau, la mine buburuza e primul copilut...
Noapte buna si va
pe toate!
9+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)