Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata gagici
bine ati venit burtici
ma ocup imediat de listuta.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

multumesc pt impresii fetelor!
despre taietura ... nu stiu ce sa zic, ambele cazuri implica una, nu?

4+

Mergi la inceput

Roxana nu e neaparat sa fie taietura si la nasterea naturala.
eu am pus pe mail un document cu masajul perineal
si am inteles k dc faci din timp acel masaj, te ajuta ff mult dc nasti natural si sunt sanse ffff mari sa nu te rupi si sa fie nevoie de taietura.

zi-mi pana la urma, UM este 23.04???

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Blue ce buburuza frumoasa ai acolo
sa se faca mare mare si sa stea cuminte in burtica pana la termen

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute - dragute!
Acum am venit si eu de la analizele de sange. Maine sunt gata astea uzuale si restul Torch si hepatita peste o saptamana. Sper din tot sufletul sa iasa bine.
Foarte interesante email-urile de la tine Raluca. Citisem si eu mai demult de acest masaj dar atunci n-am dat asa mare importanta ca nu eram graviduta.
Intrebare - intrebatoare: Folositi ceva creme contra vrgeturilor? Sau altceva... daca da ce?

9+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nasterea naturala nu implica o taietura. Epiziotomia se face in Romania de multe ori "preventiv" pur si simplu de lene. Ca e mai complex pentru medic, in cazul in care ar exista fisuri ale perineului sa te coasa asa cum te rupi, mai bine te taie el cum ii vine mai usor sa faca sutura. Dar poate nu te rupeai deloc? Ei...nu prea-i pasa.

Cezariana presupune mai multe taieturi, nu numai una. E odata pielea cu stratul de grasime, apoi se dau la o parte muschii si apoi se taie uterul. Toate astea se cos apoi la loc.

Refacerea dupa oricare dintre aceste tipuri de nastere este o chestie individuala. Eu dupa cezariene am stat numai doua zile in spital, cand Serghei avea 5 zile am facut un gratar cu prietenii si am gatit, am facut salata...fara probleme. Am prietene care au nascut natural si o luna nu au putut sta asezate si au avut dureri nasoale inclusiv la mers. Asa cum sunt persoane care se refac foarte greu dupa cezariana si foarte usor dupa nasterea naturala. Este individual, nu poti stii.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Burticute am si eu o intr k pana ajung la doctor mi se pare o eternitate..... am facut eco inainte sa fie bb si au descoperit k uterul meu nu este normal....uterul are forma de para normal al meu e in forma de imima ma macina gandul k ar pute fi probleme cu sarcina pe parcurs mama ma tot incurajeaza sp k normal nu ar avea dece sa afecteze.... voi ce credeti?ati mai auzit de asa ceva?astept cu nerabdare ras voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citeste aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=73520 si relaxeaza-te.
Oamenii au tot felul de idei crete, mie una mi-a spus ca am uter retrovers, deci iti dai seama ea pur si simplu vedea invers. Evident ca uterul meu e absolut banal.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Irinuka eu inca nu am inceput sa ma dau cu nimic
initial am inteles k mustela ar fi cea mai buna.
eu am gasit-o la 150 ron. si e un tub de 200ml. deci nu iti ajunge ff mult.
am citit ff mult pe tema asta.
si cel mai indicat e uleiul de masline extravirgin sau untul de cacao.
deci unde din astea 2 imi voi lua. acu sa vad la care ma hotarasc,.
cred k fac o tura cu una, o tura cu cealalta sa vad care imi place mai mult

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

da bebelu86, UM=23.04.2010

5+

Mergi la inceput