Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Ralu, Loutzy bine ati venit!

Ralu, vroiam sa iti spun ca si eu am simtit teama de a nu pierde sarcina cumva, mai ales ca vestea ca am un bebe a debutat cu o infectie saerioasa in gat si tuse crunta (care inca nu s-a oprit si nu stiu ce sa mai faaaac!). M-a speriat si sotul meu care a venit acasa de la munca cu o idee de genul "daca tusesti prea tare se desprinde ovulul". Evident ca l-am "certat", stiu ca si el mi-a spus asta pt ca era ingrijorat. Dar m-am incurajat, si m-am hotarat, ca orice s-ar intampla sa gandesc pozitiv. Ceea ce iti recomand si tie, ca sa ii fie lui bebe bine.
Loutzy, inteleg situatia prin care treci. Vreau doar sa iti spun ca de multe ori de-a lungul anilor, au fost cazuri in care ma rugam Domnului sa nu fiu insarcinata, pentru ca eu considerat ca nu era momentul. Sa stii insa ca in momentul in care am inceput sa am probleme, sa aflu ca e posibil sa nu am un bebe prea curand, m-am gandit mereu la acele rugi, si l-am rugat pe Dumnezeu sa ma ierte ca am gandit candva asa. Ai grija ca orice ai face sa iei decizia cu care tu sa fii impacata!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna seara dragi burticute! Vad ca ma numar printre cele nou venite care nu au datele complete , asa ca ma grabesc sa vi le spun:
DN: 23.05.1978
UM: 24.04.2010
DPN: 28.02.2011

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 5 +

Mergi la inceput

si cu asta cred ca se fac 10 mesaje

legat de analize: am aflat azi ca cel putin pt luna asta nu se mai fac nici un fel de analize compensate ... ce vremuri am ajuns sa traim!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gabriela cred k ai gresit.
DPN-ul nu e 28.02. k e prea mult.
mie imi iese ianuarie nu fenruarie.
dc gresesc, corecteaza-ma

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

loutzi, depinde de ce relatie ai cu familia ta, spre ex. eu am sunat0o pe mama (eu stau in buc, ai mei in dambovita) si a ramas incantata, tatei inca nu i-am spus ca mi-e frica sa nu i se faca rau( sunt singura la parinti si mereu am fost o rasfatata )...dar totul va fi bine. te sfatuiesc sa vb mai intai cu mama ta sau cu o sora daca ai, si dupa aia aman2 sa vad hotarai cum dati de stire si celorlalti membri ai familiei. cu cat le vei spune mai din timp cu atat va fi mai bine, vor fi cu totii alaturi de tine..
e normal ca tu sa-ti iubesti puiutzul din burtik, nimeni si nimic nu ar trebui sa te impiedice sa faci asta daca tu iti doresti...
asa ca rabdare, ia-o usor respira adanc si pune-te pe dat telefoane

Mergi la inceput

roxana, si la mine la fel cu raceala...cand i-am spus dr ca am facut febra 39 mai sa ma bata, si iau si antibiotic, si paracetamol si vreo 3 siropuri de tuse...apropo la fel imi spunea si mie iubitul meu aseara ca sa nu mai tusesc in halul ala ca daca pateste bebe ceva...m-a facut sa rad...uneori barbatii sunt tare amuzanti...
dar am incredere si speranta ca totul va fi bine si abia astept sa se faca maine seara sa ma duc sa fac si al doliea beta hcg...sa dea domnul sa fie dublu...ca rabdare nu mai am...si cum o neliniste nu vine niciodata singura, mai sunt si in mijlocul sesiunii si numai chef de invatat nu am...
pupici tuturor

Mergi la inceput

Bafta Ralu la examene si sa iasa bhcg-ul mare mare.
spor la invatat.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

apropo fetelor, cred ca sunt cea mai tanarA dintre voi...

Mergi la inceput

da, si eu am facut febra in prima seara in care am aflat ...
ce sirop de tuse ti s-a recomandat? functioneaza vreunul?

4+

Mergi la inceput

Ralu asa se pare k esti cea mai tinerica

Albumele noastre

Mergi la inceput