Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Citat:
Ma intreb cele care au venituri mici, de unde ar putea plati sumele astea?

Se dau cu capul de pereti, si nu fac analize.... ce sa faca ? Eu ma gandesc sa nu ajungem sa nastem in camp ... ca nu mai e mult ...

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Multumesc de sfaturi. Tre sa vad cum ii zice la ghimbir-ul asta pe engleza sa vad daca se gaseste pe aici...Eu la toate sarcinile am patit la fel. La prima chiar mi-a fost rau pana am nascut ...

Azi - slava Domnului - m-am trezit mai bine. Pana la ora asta (e 9:30 am) sunt bine , nu dureri de cap, cu greata...

Loutzi bine ai venit. Tu sa ai mult curaj, sa te lupti mult pentru copilasul tau oricat ar parea acum de greu, ai sa fi rasplatita cu atata bucurie, mangaiere si iubire cat nici nu-ti poti inchipui. Tati poate e speriat dar daca exista iubire el se va intoarce. Da-mi o adresa de e-mail sa-ti trimit cateva articole frumoase.

O zi buna la toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Buna fetelor si multumesc de incurajari. Bebe nu a fost chiar o surpriza k am vrut aman2 sa-l facem si a iesit din prima. In ultimele zile taticul motiveaza k are probleme financiare si nu mai poate face fata. Problema e k nici nu sunt casatorita cu el. Probabil trebuia sa ma fi gandit mai mult inainte sa iau decizia. Mi-e frica sa-mi anunt familia k nu stiu ce reactie o sa aiba avand in vedere tot timpul am fost copilul cuminte si ascultator al tatalui meu si sunt si departe de casa eu sunt din pascani(jud iasi) si locuiesc in bucuresti k aici am locul de munca. Sincer sunt disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am vorbit cu dr mi-a zis ca pot sa iau paracetamol normal si sa nu-mi fac griji ca nu e nici o problema. Oricum ma bazez pe ceai de lamaie, lamaie cu miere, sucuri de citrice, supe fierbinti. Habar nu am cum am reusit sa racesc. Probabil ca din prea multa grija.Cred ca nici prea multa protectie nu e buna.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g
] Tre sa vad cum ii zice la ghimbir-ul asta pe engleza

GINGER

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

loutzy pai ai incercat sa discuti cu el, ca poate e doar panicat de moment, de veste, ca se mai intampla asta la barbati?

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

loutzy, spune-le celor din familia ta, chiar daca nu esti casatorita un copil e intotdeauna un motiv de bucurie, si vor reactiona bine, la inceput o sa fie un soc dar dupa ce se obisnuiesc cu ideea or sa se bucure si vor fi alaturi de tine. nu dispera, ai incredere in tine si bucura-te de momentele astea. o sa vezi ca si taticul o sa isi schimbe comportamentul, un copil vine cand vrea el nu neaparat cand il programam noi. asa daca stam sa ne gandim bine, niciodata nu avem exact tot ce ne-am dori, mereu nu vor fi suficienti bani, poate asteptam o promovare, sau sa ne casatorim...etc.
stai linistita ca starile tale se transmit si copilului si toate se vor rezolva.
si eu sunt necasatorita si nu e asta o problema, probabil in cateva luni o sa facem si pasul asta dar nu asta conteaza cel mai mult
multe urari de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am incercat sa discut cu el, dar nu ai cu cine o tine una si buna de 2 zile k are probleme si nu poate avea o familie acum. Pur si simplu nu inteleg de ce a mai fost de acord sa facem un copil daca acum se intoarce la 180 de grade fata de ideea initiala. Am atatea ganduri incat nu stiu ce sa fac. eu simt k imi iubesc puiutul care creste in burtica mea, problema e cum dau vestea aksa, cum o sa fie primita?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

burticutele noi, sunteti in listuta.
am rugamintea sa primesc toate datele pt listuta k sunt cateva care nu au dat toate datele

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

bebelu86, ma simt cu musca pe caciula, eu nu am dat data nasterii: 10.11.1982

4+

Mergi la inceput