Palatoschizis si formele sale

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Raluca, super vesti! Ati trecut de un hop.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Yahoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raluca, mami de David (1.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_tutza

Raluca ma bucur nespus de mult ca sunteti bine.Vroiam sa te intreb daca David a avut cusaturi si pe laterala.
Nicoleta si pe mine m-au incercat aceleasi sentimente cand am fost insarcinata cu amandoi baietii.La Vlad imi era teama sa nu fie autist...vedeam foarte des copii cu aceasta afectiune.La Radu doctorul imi spunea la fiecare ecografie ca este baiat iar eu imi spuneam...nu o avea copilul meu vreo problema si doctorul ii tot da cu sexul copilului....Cred ca aceste sentimente le are orice viitoare mamica, asta este grija lor cea mai mare, sa aduca pe lume un bebe perfect.Noi am avut un pic de ghinion...Dumnezeu ne-a intors spatele in acele momente,dar tot Dumnezeu ne ajuta si ne va ajuta sa trecem peste tot.Si pana la urma ce inseamna perfectiunea...cand traim intr-o lume schilodita de ura si prostie.Copilul meu este perfect!!!Si daca cineva indrazneste sa ma contrazica si sa faca afirmatii rautacioase la adresa copilului meu sunt in stare sa-l omor pur si simplu.Voi avea grija sa-l invat ce sa spuna daca este intrebat de ce are semnul la buzita...sa-i spun ca este un erou...eroul meu.I-am promis cand avea doar o zi de viata ca mami o sa-l duca la cei mai buni doctori, mami o sa fie mereu langa el si ca voi face tot ce-mi sta in putinta sa-l vada toata lumea cum il vad eu...puiul meu perfect!

mami de Vlad MIhai si Radu Stefan

Da, iubita, a avut cusaturi pe laterale si pe centru. Si da, copiii nostrii sunt perfecti!!!!!!!!Vorbeam cu sotul meu ca-mi doresc al 2lea sa fie perfect si el mi-a spus ca si David e perfect si a avut mare dreptate!!!!!!!!!!!!Apoi mi-am dorit doar sa fie fara defect.

Mergi la inceput

Cori, am stat cu frica in san pana ne-a zis d-na dr ca nu s-a desfacut nimic acolo. Imi pare sincer rau ca s-a desfacut la Radu! Domnul sa fie cu voi si sa fie perfecta urmatoarea operatie!

Mergi la inceput

Cami, bafta saptamana viitoare la control! Sa ne zici ce ati facut!

Mergi la inceput

Mihaela, ce mai face Nadira? Multumiri penru urari!
Hai ca poate v-am scris de 2 ori la fiecare, dar am avut de recuperat!!
Va pup pe toate! Sper din tot sufletul sa nu fi sarut pe cineva!
A! Roxi, vrem sa venim in C-lung duminica! Sper sa si reusim! Vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Salutare fetelor!
Ralu ma bucur k sunteti bine...in leg cu tusea..du-te la plafar si cere sirop Couched.E super bun!
Yo am o lene pe mine de ma doare:))))
Va doresc o zi buna si va poooop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Ralu ma anunti!Vis a vis de noi s-a deskis o cofetarie bestiala....asa k mergem la o prajitura!Abia astept sa va vad!
Mihaela pe unde umblii bre?:)))Nadirutza mea ce face?Sper sa nu ma bati k sapt asta n-am sanse sa ajung la u:((((offfffffffffffffffffffffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziua!

Raluca, super vesti!!!!! BRAVO, DAVID, BRAVO PARINTI!
Am ras cand am citit ce a zis dna dr cand v-a vazut (partea cu parintii disperati); punem pariu ca va intrecem? Noi mai locuim si aproape; in caz ca ni se pare ceva ma si vad la spital exasperand tot etajul!
Voi cum mai sunteti? Voua v-a trecut?

Corina, de la mine! Pur si simplu te iubesc pt felul in care gandesti!

Nicoleta, sa mai adaug si eu? Eu in toata perioada sarcinii am facut ecografii mai multe decat ar trebui; pt ca Frusi era putoare si sforaicioasa inca din burta; si nu misca cu orele!!! Indiferent dc o inghionteam, dc stranutam, tuseam, din astea; domne ce ne mai speria! Fugeam la ecograf, scoteam banii si dr ecograf radea :" Nu e nimic in neregula.....doarme; si ce somn, ca ia uitati cat apas si ea nimic!"
La absolut fiecare ecografie, intrebam disperata fel si fel si aveam parca un ceva care ma agasa; luam la rand si ceream dr de la ecograf sa spuna cate maini si cate picioare sunt formate, sa numere cate degete are, sa se uite sa spuna cum e capul, cum sunt organele interne pozitionate, etc.
Dupa amniocenteza, prin luna a 6 a, incepand din noaptea aia am stiut ca bebe are ceva; pt ca ma visasem intr-un spital mare si mergeam cu un bebe-fetita in brate alaturi de Iulian (care cara bagaje si un dosar gros de analize ale bebelui) si cautam medici; intram in cate un cabinet, vb cu medicul, ne explica, o tratau, apoi plecam de la acel cabinet, urcam sau coboram in acelasi spital, cautand alt medic, pt alta problema pe care o avea bebe; intr-un final, un medic ne-a zis ca are un anume sindrom (aici nu am retinut care), ca nu e bine si ca mai are o problema....ce va fi rezolvata prin operatie! La faza asta, in vis, am inceput sa tip si am fugit cu ea in brate urland clar (si in realitate):" Mai, voi sunteti calai! Acuma va gasiti sa spuneti ca bebelusul meu are toate bolile din lumea asta! Cum sa o operam pana la 3 ani? Ce are? Si ce sindrom are?" Fugind catre scari sa ies afara, in capul scarilor m-am intalnit cu tata; care era atat de trist! M-a oprit acolo si mi-a zis :" Mai tata, nu e bine ce faci! Sa stii ca vor sa te ajute; ai nimerit la doctori care stiu bine ce fac! Lasa-i sa o opereze, sa vorbeasca si ea normal!!!!!! Nu mai tipa la ei! Incearca sa fii linistita si lasa-i sa ajute fata! Dar nu-i lasa sa o trateze pt sindrom!"
Nu-i asa ca e socant? Nu-i asa ca pare ciudat? M-am trezit super speriata si socata; si urland; si plangand si rugand pe tata sa ma ajute cumva de acolo, sa-mi ajute bebelusul.
Abia m-a linistit Iulian. Dar din ziua aia am stiut. Nu stiu cum, nu pot sa explic, simteam ca e ceva si ca e ceva sigur; chiar si cand rezultatul la amniocenteza ne-a zis ca e fetita (abia atunci am aflat sexul!) si ca e ok, ca nu are nici un sindrom, eu tot asa simteam; ca e ceva cu ea; si iaca realitatea! Si da, anul trecut a fost suspecta o vreme de sindrom DiGeorge; eu uitasem visul; mi l-am amintit in dimineata in care dr mi-a zis ca Adelina are 80% semne de acest sindrom cumplit; pana la urma, in timp, dupa teste, s-adovedit ca era o eroare; nu are acest sindrom!

Flori, ce mai face puiul tau ?

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziua!

Raluca, super vesti!!!!! BRAVO, DAVID, BRAVO PARINTI!
Am ras cand am citit ce a zis dna dr cand v-a vazut (partea cu parintii disperati); punem pariu ca va intrecem? Noi mai locuim si aproape; in caz ca ni se pare ceva ma si vad la spital exasperand tot etajul!
Voi cum mai sunteti? Voua v-a trecut?

Corina, de la mine! Pur si simplu te iubesc pt felul in care gandesti!

Nicoleta, sa mai adaug si eu? Eu in toata perioada sarcinii am facut ecografii mai multe decat ar trebui; pt ca Frusi era putoare si sforaicioasa inca din burta; si nu misca cu orele!!! Indiferent dc o inghionteam, dc stranutam, tuseam, din astea; domne ce ne mai speria! Fugeam la ecograf, scoteam banii si dr ecograf radea :" Nu e nimic in neregula.....doarme; si ce somn, ca ia uitati cat apas si ea nimic!"
La absolut fiecare ecografie, intrebam disperata fel si fel si aveam parca un ceva care ma agasa; luam la rand si ceream dr de la ecograf sa spuna cate maini si cate picioare sunt formate, sa numere cate degete are, sa se uite sa spuna cum e capul, cum sunt organele interne pozitionate, etc.
Dupa amniocenteza, prin luna a 6 a, incepand din noaptea aia am stiut ca bebe are ceva; pt ca ma visasem intr-un spital mare si mergeam cu un bebe-fetita in brate alaturi de Iulian (care cara bagaje si un dosar gros de analize ale bebelui) si cautam medici; intram in cate un cabinet, vb cu medicul, ne explica, o tratau, apoi plecam de la acel cabinet, urcam sau coboram in acelasi spital, cautand alt medic, pt alta problema pe care o avea bebe; intr-un final, un medic ne-a zis ca are un anume sindrom (aici nu am retinut care), ca nu e bine si ca mai are o problema....ce va fi rezolvata prin operatie! La faza asta, in vis, am inceput sa tip si am fugit cu ea in brate urland clar (si in realitate):" Mai, voi sunteti calai! Acuma va gasiti sa spuneti ca bebelusul meu are toate bolile din lumea asta! Cum sa o operam pana la 3 ani? Ce are? Si ce sindrom are?" Fugind catre scari sa ies afara, in capul scarilor m-am intalnit cu tata; care era atat de trist! M-a oprit acolo si mi-a zis :" Mai tata, nu e bine ce faci! Sa stii ca vor sa te ajute; ai nimerit la doctori care stiu bine ce fac! Lasa-i sa o opereze, sa vorbeasca si ea normal!!!!!! Nu mai tipa la ei! Incearca sa fii linistita si lasa-i sa ajute fata! Dar nu-i lasa sa o trateze pt sindrom!"
Nu-i asa ca e socant? Nu-i asa ca pare ciudat? M-am trezit super speriata si socata; si urland; si plangand si rugand pe tata sa ma ajute cumva de acolo, sa-mi ajute bebelusul.
Abia m-a linistit Iulian. Dar din ziua aia am stiut. Nu stiu cum, nu pot sa explic, simteam ca e ceva si ca e ceva sigur; chiar si cand rezultatul la amniocenteza ne-a zis ca e fetita (abia atunci am aflat sexul!) si ca e ok, ca nu are nici un sindrom, eu tot asa simteam; ca e ceva cu ea; si iaca realitatea! Si da, anul trecut a fost suspecta o vreme de sindrom DiGeorge; eu uitasem visul; mi l-am amintit in dimineata in care dr mi-a zis ca Adelina are 80% semne de acest sindrom cumplit; pana la urma, in timp, dupa teste, s-adovedit ca era o eroare; nu are acest sindrom!

Flori, ce mai face puiul tau ?

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

legat de sirop este cel pe care la spus roxana este naspa la gust dar intradevar este foarte bun.nadira ce sa faca este mai bine nu mai tuseste stam pe afara ,acum decand cu caldurile aste facem baie de 2 ori pe zi ii dau crema sa se dea cu ea si cand se da dupa ce termina o aduc ca zice ce bine e si isi face singura masaj la nasuc e criminala.
hai ma roxi ai promis ca vi macar sdaptamana viitoare ca in august plec la sormea si s-ar putea sa ne mutam acolo.
rluca ma bucur c asunteti bine si la fel ne stie si pe noi chiar mai disperati orice mi se parea dai fuga la bucuresti cu fata.asa cred ca suntem toti.
si dak nu asungi curand sa sti k chhiar te bat roxi poxi na asa.va pupicesc pe toate.suntem pe afara cam toata ziua si nu mai putem de caldura

Mergi la inceput