Palatoschizis si formele sale

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Simona, sa stii ca si pe sotul meu il mai ia lumea peste picior ca ma ajuta cu diverse. Si lui ii place sa stea cu cea mica. Si pic si eu din cand in cand si ma intreb de ce noi. In special cand vad acele persoane despre care spuneai tu. Si eu am avut o oarecare premonitie legata de Ilinca inainte de a afla ca are o problema. Initial, inainte de a sti ca sunt insarcinata, am visat ca voi avea un baietel. Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, am visat ca am nascut o fetita cu probleme. Astfel, cand am aflat ca este fetita, am inceput si eu sa ma gandesc ca visul meu poate va deveni real. Si asa a fost, din pacate. Mi s-a mai intamplat sa visez dinainte ce mi se va intampla.
Dar, dupa cum spuneam ieri, cu Dumnezeu inainte (desi este greu sa nu te infurii pe Divinitate). Si trebuie sa fim puternice pentru micutele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Ma bucur, Raluca, ca sunteti bine. Ne incurajati si pe noi, avand in vedere ca am ales sa ne operam tot la d-na dr. Bratu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Raluca, super vesti! Ati trecut de un hop.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Raluca ma bucur nespus de mult ca sunteti bine.Vroiam sa te intreb daca David a avut cusaturi si pe laterala.
Nicoleta si pe mine m-au incercat aceleasi sentimente cand am fost insarcinata cu amandoi baietii.La Vlad imi era teama sa nu fie autist...vedeam foarte des copii cu aceasta afectiune.La Radu doctorul imi spunea la fiecare ecografie ca este baiat iar eu imi spuneam...nu o avea copilul meu vreo problema si doctorul ii tot da cu sexul copilului....Cred ca aceste sentimente le are orice viitoare mamica, asta este grija lor cea mai mare, sa aduca pe lume un bebe perfect.Noi am avut un pic de ghinion...Dumnezeu ne-a intors spatele in acele momente,dar tot Dumnezeu ne ajuta si ne va ajuta sa trecem peste tot.Si pana la urma ce inseamna perfectiunea...cand traim intr-o lume schilodita de ura si prostie.Copilul meu este perfect!!!Si daca cineva indrazneste sa ma contrazica si sa faca afirmatii rautacioase la adresa copilului meu sunt in stare sa-l omor pur si simplu.Voi avea grija sa-l invat ce sa spuna daca este intrebat de ce are semnul la buzita...sa-i spun ca este un erou...eroul meu.I-am promis cand avea doar o zi de viata ca mami o sa-l duca la cei mai buni doctori, mami o sa fie mereu langa el si ca voi face tot ce-mi sta in putinta sa-l vada toata lumea cum il vad eu...puiul meu perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Aaa si serbarea...copii care spun incet poeziile, parinti care socializeaza...ce sa spun...Au facut o demonstratie cu ce au invatat la karate, au spus poezii,au facut ceva dansuri.La dansuri Vlad era preocupat sa adune fulgii cazuti pe jos de la baiatul costumat in cocos.Am fost si cu Radu la serbare dar s-a plictisit repede.A trebuit sa mai ies cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Citat:
citat din mesajul lui myhaela_25

ceci sper sa se faca frusi cat mai repede bine.
corina imi pare sincer rau ca s-a desfacut in spate parerea mea cred ca din cauza tusei sa desfacut.si mie mi-a fost tare frica sa nu se desfaca si la nadira mai ales ca dupa operatie mi-a racit si tusea de ziceai ca ii ies plamani afara si nui trecea cu antibiotic pana nu iam dat ketof si dr.mi-a spus mare grija cu tusea sa nu se desfaca operatia.
si eu ma lupt de 3 zile cu ea cu o tuse si numai pe la dr neam perindat si miam luat inima in dinti si ma dus cu ea la plafar si am explicat cum este si mia dat un sirop din plantenaspa la gust chiar mentolat dar foarte bun.tin sa zic ca numai cand desfaceam dopul fugea prin casa si tipa ca nu vrea sirop si iam dat 3 zile si ia trecut.
raluca insanatosire grabnica tie si intregi famili in special david sa se faca repede bine si bafta la control va asteptam cu vesti bune.
la toata lumea

Multumim mult de urari si de faptul ca ne-ati tinut pumnii!!!!!!!!!

Raluca, mami de David (1.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaZ

Mi-a venit sa plang, Cecilia, cand am citit prin cate ai trecut cu Frusi, si mai ales cand am citit despre mamicile care nu isi apreciaza copiii.Si eu simt la fel. Ele nu stiu ce mare lucru este sa ai un copil sanatos, nu stiu ce inseamna sa te gandesti prin ce va fi nevoit sa treaca copilul tau, ce dureri va avea de indurat. Dar noi trebuie sa fim optimiste si sa trecem peste toate cu fruntea sus.
Multa sanatate, Raluca, tie si familiei tale.
Imi pare rau, Corina, ca trebuie sa mai treceti printr-o operatie.Sincer, si eu inclinam inspre Timisoara, fiind clinica particulara, dar , dupa discutia cu d-na dr. Bratu, ne-am hotarat sa mergem la ea. Eu stiam ca prof. Urtila are un fiu medic ce s-a nascut cu malformatia aceasta. Se pare ca din acest motiv s-a profilat pe astfel de interventii.

Multumesc mult, la fel si voua!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Cum mai sunteti fetelor? Frusi, Raluca cu piticul?

Corina

Iubita, sa stii ca acum e mai binisor (de raceala vorbesc). Inca mai tuseste, nu mai mi-a facut febra si mucisori nu prea mai are. Ieri d-na dr. Bratu a zis ca nu prea e rosu in gat, deci sper sa-i treaca mai repede si tusea asta urata, singura care mai persista. Azi am sa vorbesc si cu pediatra noastra sa vedem ce ne mai zice, ca noi asteptam sa facem vaccinurile de 1 an acum. Si trebuie sa fim super ok ca sa ni le faca...Deci, asteptam sa ne facem bine. Pupici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaZ

Ma bucur, Raluca, ca sunteti bine. Ne incurajati si pe noi, avand in vedere ca am ales sa ne operam tot la d-na dr. Bratu.

E super ok!! La inceput eram botoasa ca niciodata nu avea suficient timp pentru noi si vorbeam doar 5 min si gata! Dar acum, dupa operatie, ieri, cand am fost la control, a avut mai mult timp (era de garda si era seara) si staturam de vorba mai mult si a fost foarte apropiata. Asa ca iti spun: sa nu te sperie faptul ca nu sta prea mult de vorba. Este foarte ocupata si si incearca sa le faca pe toate. Asta e! Asa e cand ajungi asa de cunoscuta! si de buna!
Bafta multa!

Mergi la inceput