Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)
Raspunsuri - Pagina 9
maya71 spune:
Buna dimineata mai de pranz si de la o albinutza!
Eveline, Ghiocela tinem pumnisori... Crinuta, Alynta si voi? Atunci
si 'bratisari.
Aniast, promit ca o sa fac socata cand te intorci din concediu... OK? O sa dai pofta jos din cui 
vanyy2009 spune:
si noi avem vesti....am fost vineri la morfofetala.....suntem foarte bine , cantarim 550grame...avem cam 25cm, am vazut inimioara si cele 4 camarute, acum inghitim si lichid(avea stomacelul plin).....ne functioneaza si rinichii( avea vezica plina)....si miscam de mama focului, nici la doctor nu avea stare
22+

ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Apropos de kg, eu maine fac 21 sapt si pana acum am luat doar 2 kg Ana, am inteles ca e voie de anestezie fara adrenalina, aia e ok. Dr meu a zis ca se poate si din aia normala acum, dar pt linistea ta, e mai bine din aia cu xilina, cred. Sa stii ca nu doare asa rau ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu de 20+Ingerasul meu |
Asa raaau??Eu nu vreau sa ma doara deloc!

Ce noroc pe tine!doar 2kg!!Bravos!!

Ana
21+
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui vanyy2009 si noi avem vesti....am fost vineri la morfofetala.....suntem foarte bine , cantarim 550grame...avem cam 25cm, am vazut inimioara si cele 4 camarute, acum inghitim si lichid(avea stomacelul plin).....ne functioneaza si rinichii( avea vezica plina)....si miscam de mama focului, nici la doctor nu avea stare ![]() 22+ ![]() |
Felicitari, Vanny!
Sa fie bebe si mami sanatosi!

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 20+Ingerasul meu
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Asa raaau??Eu nu vreau sa ma doara deloc! ![]() Ce noroc pe tine!doar 2kg!!Bravos!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ana 21+![]() |
Nu te speria Ana, serios.
Putin tot doare, ca nu are cum, nu?
Mie intai imi da un un spray f mentolat si apoi mi-a facut injectie cu un ac mai subtire. Asa ca e ok

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 20+Ingerasul meu
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui vanyy2009 si noi avem vesti....am fost vineri la morfofetala.....suntem foarte bine , cantarim 550grame...avem cam 25cm, am vazut inimioara si cele 4 camarute, acum inghitim si lichid(avea stomacelul plin).....ne functioneaza si rinichii( avea vezica plina)....si miscam de mama focului, nici la doctor nu avea stare ![]() 22+ ![]() |
Felicitari pt bb sanatos!Sa creasca mare!!!

Ana
21+
ana_25 spune:
Hai ca m-am mai calmat!ca ma luase isteria de durere.Mai bine sa ma doara odata putin,decat toata ziua(si toata noaptea)sa 
de durere.
Ana
21+
puiutza spune:
Fetelor, am vazut si eu link-ul catre walmart si am o intrebare: stiti cumva de unde se poate gasi o perna pt. alaptat de genul acesteia?
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=10972966&findingMethod=rr&
La noi in Brasov eu nu am vazut nicaieri de-asta si as vrea una.
Si deasemenea vazusem si perne pt. per. sarcinii..una subtire si lunga....ati vazut la noi pe undeva?
mersi mult.

Dana
25+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)