Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele!
Ghiocelaaici sunt.., tocmai ma preg sa iti urez bafta azi si am vazut ca ma strigai.Nu mai fi stresata, bb e bine, abia astept sa vii cu vesti azi. Eu am maine abia la 6 seara...dar cat de tarziu ajung va scriu
Aniast distractie placuta!
Eveline bafta azi la eco si tuturor fetelor care isi vad azi puiutii

Ayda22 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Merci, Ana, pt informatie!
Omg, Ionela, ti-a scos nervul pe viu?! Stiu ce inseamna (am experimentat o secunda si mi-au dat lacrimile, si automat am cerut anestezie), asa ca te admir ca ai rezistat la toata operatiunea. Inseamna ca va fi floare la ureche pt tine sa nasti!

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata, burticutelor.Sa aveti o zi frumoasa si o saptamana minunata.
Crina, Alynta, Ghiocela si Eveline sa aveti parte de intalniri frumoase azi si va asteptam cu vesti bune.
Anist, concediul placut. Foarte frumoasa este locatia aleasa. Te asteptam sa revii plina de energie si sa ne povestesti cum ti-ai rasfatat burtica .
Oare Buburuza si-a incheiat concediul in Romania? Ca nu a mai intrat sa stea la povesti cu noi.
Va

mamica de fetita si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Am depasit oficial kilogramele "regulamentare" pt trimestrul 2. Am 8.2 kile in plus si abia am intrat in luna 6-a. E ceva de speriat cu weekend-urile astea, cresc ca Fat-Frumos nu altceva cidn stau acasa!

Sa va zic ce am visat. Se facea ca era data cind am morfologia de trim2, si-mi spusese medicul ca o sa am fetita. Eram bucuroasa dar si mai mult surprinsa si-mi ziceam ia uite dom'le, cu toatre semnele si presimtirile mele, plus o burtica tuguiata, pina la urma tot o sa am fetita.

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ionela, nu te ingrijora, ca nu cred ca este grav, tb doar sa iti puna din nou plombita si ar tb sa dispara si sensibilitatea la rece/cald. . Eu tb sa ma duc joi sau vineri sa imi puna coronita la masea. Sper sa nu fie pb.

Am schimbat si noi semnatura, mai avem mai putin de 19 saptamani pana la marea intalnire .
Joi, la 13.30 ma duc si la morfofetala.

Intalnire frumoasa tuturor fetelor care isi vad bebeii azi si concediu placut Aniast!!
Eu mai am doua saptamani pana imi plimb burta la soare . Abia astept! Tb sa ma duc sa imi iau si costum de baie intreg, am ochit unul dragut in C&A, tb sa il studiez de aproape.

Va pup si o saptamana cat mai usoara

Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Vai ionela!Pe viu?Eu nu as fi rezistat!Deci nu au vrut sa-ti faca nimic in trim 1? Daca ma duc imi face maseaua?Ca am inteles ca in trim 2 e voie anestezie locala.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Buna dimineataaaaaaa
Felicitari fetelor ce au schimbat semnatura....tot asa pana la 40, Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii la echo ....Anaist concediu placut.....
Multa bafta astazi fetelor care merg la eco sa isi vada bebeii

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fistiq, da durerea a fost crunta. Tin minte ca in martie cand am fost pt dureroasa operatiune, a mers si sotul meu cu mine. si dupa ce imi scosese nervul la o masea, m-a trimis in sala de asteptare. Dupa ce am ajuns acasa, seara tarziu, mi-a zis sotul meu ca se speriase cand ma vazuse asa alba la fata

Cred ca as fi indurat si mai multa durere, numai sa nu ma mai doara noaptea. E adevarat ca dupa ce terminase de scos nervi/obturat, nu ma mai durea deloc si a fost arat de bineeeee

Apropos de kg, eu maine fac 21 sapt si pana acum am luat doar 2 kg

Ana, am inteles ca e voie de anestezie fara adrenalina, aia e ok. Dr meu a zis ca se poate si din aia normala acum, dar pt linistea ta, e mai bine din aia cu xilina, cred. Sa stii ca nu doare asa rau

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 20+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

kiti felicitari pt semnatura!!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Kiti, felicitari pt semnatura . Nu ma sperii, dar stiu ca nu prea pot lua pastile si de aia ma ingrijorez putin

Cat costa costumul ala de baie pt gravidute? si noi mergem la mare in iulie si cred ca imi trebuie alt costum de baie

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 20+

Ingerasul meu

Mergi la inceput