Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)
Raspunsuri - Pagina 10
Andreea82 spune:
Buna dimineata fetele,
Am ajuns si noi inapoi din weekend
si am reusit sa recuperez ce ati mai scris. V-ati distrat pe cinste in weekend nu gluma. Socata a facut si mama si ne-a dat la pachet cand am fost acasa. Noroc cu ea ca baleam si eu pe tastatura 
Ana, multumesc de indicatii pentru restaurant... nu stiam de el, dar sigur o sa-l caut ca suna tare bine cand zici de mancare gatita la ceaun 
Imi pare rau ca te doare maseaua! 

Fetelor, bafta azi la intalnirea cu bebelinii!
Felicitari Vany pentru vestile super!
Ma bucur ca ati gasit lucrusoare frumoasa la expo. Felicitari pentru achizitii!
Vorbeati de carucioare. Anul trecut finutii nostri au luat un 3Tec de la ABCDesign si sunt multumiti si nu prea de el: landoul - super. Partea sport e mai putin ok din cauza ca are cadrul foarte greu si mare (incape cu greu intr-o masina de marime medie).
Eu incep sa ma cam disper ca nu simt bebelinu cat as vrea eu...Simt cel putin un sut pe zi, si cred ca e ok, dar eu as vrea mai des ca sa fiu linistita
Oare de ce am eu impresia ca trebuie sa fie scandal in burtica ca doar ei se mai si odihnesc 
Aniast un concediu placut iti doresc, cu vreme cat mai frumoasa! Te asteptam inapoi 
22+ cu un carucior multicolor :)
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutza Fetelor, am vazut si eu link-ul catre walmart si am o intrebare: stiti cumva de unde se poate gasi o perna pt. alaptat de genul acesteia? http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=10972966&findingMethod=rr& La noi in Brasov eu nu am vazut nicaieri de-asta si as vrea una. Si deasemenea vazusem si perne pt. per. sarcinii..una subtire si lunga....ati vazut la noi pe undeva? mersi mult. ![]() ![]() ![]() Dana 25+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Puiutza, de perne ca la walmart nu stiu, insa perna pt gravide, care poate fi folosita si dupa, la alaptat, si-a luat o prietena de-a mea de la supermarketul Cora. Ea zice ca sunt unele si mai ok pe la magazinele pt copii, insa mi-a dat exemple de magazine din Bucuresti.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu
LoraG76 spune:
'Neata!
Bine v-am regasit!
Noi avem vesti...din astea: eu am facut varicela si stau acasa in medical...
E de rasu-plansu, nu? 
Aniast, concediu placut!
Bafta fetelor care merg azi la eco!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si 
26+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 'Neata! Bine v-am regasit! Noi avem vesti...din astea: eu am facut varicela si stau acasa in medical... ![]() Aniast, concediu placut! Bafta fetelor care merg azi la eco! O zi buna! Lora, mami de Iustina si ![]() 26+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Neatza,
Ufff...multa sanatate Lora, insanatosire grabnica! Aveti grija de voi

22+ cu un carucior multicolor :)
ionela.n spune:
Lora, multa sanatate si sa ai grija de bebelusul din burtica 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 20+
Ingerasul meu
maya71 spune:
| citat din mesajul lui vanyy2009 si noi avem vesti....am fost vineri la morfofetala.....suntem foarte bine , cantarim 550grame...avem cam 25cm, am vazut inimioara si cele 4 camarute, acum inghitim si lichid(avea stomacelul plin).....ne functioneaza si rinichii( avea vezica plina)....si miscam de mama focului, nici la doctor nu avea stare ![]() 22+ ![]() |

Voinicutu lu' mami...
Incet, incet o sa apara AMR.urile ptr ultimul trim, apoi Liga I si MAREA FINALA...

maya71 spune:
citat din mesajul lui Andreea82 22+ cu un carucior multicolor :) |
Andreea, tare ma zambacesc cand vad la semnatura 'Carucior multicolor'...

ghiocela13 spune:
Fetelor,
multumim din suflet pt incurajari si ganduri bune!
Eu am fugit ca nu vreau sa intarzii!!!
Va pupacesc si scriu mai incolo, ca ma intorc la serv!
Kissss

Ghiocela
21+ 

si mami de Bobi (06.03.2006)