Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Vanyy felicitari!!!!!!!

-----------------------------

22+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna, fetele!

Abia acum am reusit sa termin de citit ce ati mai scris de vineri incoace. Sa dea DD sa avem acelasi spor si dupa ce apar bb-ii ...asta ar insemna sa fie f cumintei si sa ne lase timp de palavre

Evleine, Ghiocela, Bafta si va asteptam cat mai curand cu vesti!

Aniast, concediu placut!

Vanyy, felicitari pentru bb sanatos si scumpic!

Lora, sper sa treci cu bine peste blestemata de varicela care am auzit ca e destul de urata la maturitate. Noi suntem alaturi de tine!

Cine se mai pregateste sa plece in concediu?...ma refer la plecare la mare, munte etc....

Eu cred ca raman cu Chichiutza, din aceleasi motive enumerate si de ea ...noi sa fim sanatosi ca tot om face si concedii

si o saptamana cat mai frumoasa, tuturor!

24+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Eveline, Ghiocela, Alynta multa bafta astazi la eco!
Am ajuns si eu de la morfofetala. Sunt tare fericita caci ne-a spus dl doctor ca fetita e foarte bine, toate masuratorile sunt in grafic, avem toate cele:degetele, ficat, inima, stomacel........
Are 541 g la 23 sapt (maine). Nu stiu daca e mult sau putin, insa doctorul mi-a spus ca ma pot bucura caci totul e bine.Mi-a zis sa continui sa stau cumintica in pat si sa iau nospa ptr contractii si totul va fi bine.

22+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

22+ cu un carucior multicolor :)

Andreea, tare ma zambacesc cand vad la semnatura 'Carucior multicolor'...

ucenic(aspirant) burtica

Hihi, dap, insa mie incepe sa imi cam tzatzaie fundu' ca nu stiu ce culoare este caruciorul Dar numai din cand in cand, pentru ca oricum e puiu' meu si asa de tare il iubesc. Stii cum se zice: nu conteaza ce e, sanatos sa fie baiatu' lu' mama!

22+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Aniast tot de la Inglesina e si asta (otutto), dar mi s-a parut materialul nu gros, asa zdravan. Ma gandeam la iarna ca va trebui sa tina cald. Din ce zici tu ar fi mai bine sa luam separat carut cu landou si la primavara-vara sa luam sport?

Cristina 21+

Cris, noi am avut Inglesina Zippy (3 in 1), oricum iarna asta o sa folosesti doar landoul si scoica iar abia la primavara caruciorul sport. Noi am ales sa-i mai luam un carucior separat, mai subtire si mai usor manevrabil maclaren pentru ca vara, la mare, Vladi dormea foarte bine in el pe plaja, puteam intra cu el in nisip fara probleme iar ulterior ma mai bagam la un jogging pe strazi laturalnice impingand caruciorul iar Vladi n-avea nici o problema.

Andreea, cu (AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Aniast ! Si felicitari pentru noua semnatura! Maine trecem si noi la 22!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele, vad activitate intensa aici...eu cam raman in uram pt ca nu am terminat curatenia si sunt plecata in we cat zugraveste sotul... apoi mai facem treaba, mai ies cu Ema la plimbare si mai merg si la job... azi nu sunt la job pt ca e greva la scoala si stau cu Ema acasa...
va atasez poze cu mine si cu Ema
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture077-1-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture075.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture066-3.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture065-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture079-1.jpg

va pupacesc si va doresc sanatate si o saptamana minunata, noi mai avem pana la morfo, insa abia astept

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 19+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Chichiutza mi se pare super interesant patul de care ziceai, nici nu costa asa mult la cate chestii poate fi folosit!!!
Imi place si carutzul ala Dar eu o sa primesc unul de la o finuta, asa ca... o sa ma multumesc cu ce primesc...

Ale

------------------------------
“La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici).
-----------------------------

22+ cu bebe mic

Ale era cel mai haiosel de-acolo iar pretul era ok pt ca includea si salteaua de kokos de bebeu si cea de adolescent si comoda lipita cu sertare si masuta de infasat! Sper sa-l gasesc tot la pretul asta atunci cand ii va veni randul!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vanny, Crina, felicitari!

Fetelor, va multumesc pt. urarile de sanatate! Eu sper sa scap usor, momentan e ok, doar ca n-am prea dormit asta-noapte, chiar nu stiu de ce si acum pic de somn, insa, fiind acasa cu Iustina, slabe sanse sa dorm. Si ma cam ia si cu calduri, sper sa nu fac febra, probabil ca e de la oboseala.

Scuze ca nu scriu mai mult, dar chiar adorm cu capul pe tastatura...merg sa-i dau mancare fie-mii, ca zice ca-i e foame. Bebe e bine, misca de zor, dr. a zis sa nu-mi fac griji, ca nu-l afecteaza.

O zi buna!

Lora, mami de Iustina si 26+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Lora, multa sanatate.Chiar ma gandeam zilele trecute daca ai scapat. Imi pare tare rau ca nu . Dar trece si bine ca bebe nu-i afectat.
Crina si Vanyy, felicitari pentru rezultatele bune.Mai asteptam si de la celelalte mamici.
Eu am prog. tocmai miercurea viitoare si nu mai am rabdare, dar o sa treaca timpul, sunt sigura. Si poate aflu si eu ce se ascunde in burtica
Va

mamica de fetita si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Puiutza, de perne ca la walmart nu stiu, insa perna pt gravide, care poate fi folosita si dupa, la alaptat, si-a luat o prietena de-a mea de la supermarketul Cora. Ea zice ca sunt unele si mai ok pe la magazinele pt copii, insa mi-a dat exemple de magazine din Bucuresti.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

mersi mult summertime..oare de ce nu ma mir ca nu se gasesc decat in Bucuresti? si la ce magazine de copii s-ar gasi perna pt. sarcina?

mersi mult inca o data.

Dana 25+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput