Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse asta e lumea in care traim din pacate. Sunt avantaje si dezavantaje si la privat si la stat, la spital iesi totusi ieftin decat la privat, dar o sa fii mai stressata de cat tre' sa dai in dreapta si stanga decat de nasterea in sine. Eu am o prietena care rumina cu vreo saptamana inainte de nastere ce cadou sa ia doctoritei care nu vroia bani sub nici o forma. Era intr-un stress fantastic pentru ca nu stia ce gusturi are si ce sa-i ia? Tablouri, gablonturi? daca esti medic e mai nasol, ca medicii de obicei nu primesc bani, tre' sa-ti bati capul cu cadouri si porcarii...

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va fetelor, o iau catinel spre stupisorul meu...

Aniast, concediu placut, linistit si sa ne aduci povesti frumoase. Imi pare rau daca te/am lasat sa pleci cu pofta... nu am fost pe 'faza'... dar acum tu imi faci pofta de duca (glumesc) eu intotdeauna sunt amatoare... rectific, profesionista (iar glumesc)... de asa ceva.

Chichiuta, esti bine?

Mergi la inceput

Aniast cat de tare!

Klarisse nu se schimba nimic, ritmul lor de crestere e diferit poate sa fie mai mare cu cateva zile, apoi mai mic, apoi iar mai mare. Daca la prima ecografie DPN dupa UM era aceeasi cu DPN dupa eco, atunci pana la sfarsit ramai cu 8.10.2010!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Maya .Sunt bine, pofticioasa si iar cu samanta de vorba! Nush ce-i cu mine! Matalutsa cand apari cu liniutele alea? Sper ca faci calcule, scrii pe hartie, bifezi zile, faci teste de ovulatie, da?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Maya .Sunt bine, pofticioasa si iar cu samanta de vorba! Nush ce-i cu mine! Matalutsa cand apari cu liniutele alea? Sper ca faci calcule, scrii pe hartie, bifezi zile, faci teste de ovulatie, da?

Cristina 21+

Chichiuta, asta am facut/o pana acum 2/3 saptamani...
E o problema minora dar de importanta majora... m/a suparat rau de tot acum cateva zile si i/am zis 'pas' ptr o perioada. Daca ar fi sa o iau dupa cat sunt de suparata pe el... i/as zice 'pas' ptr totdeauna. iert dar nu uit... si lui i/am iertat f multe asa ca am mari indoieli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Fetele stiti cumva daca DPN se poate schimba si in functie de ce? La mine dupa UM ar fi 8/10/2010. Se mai poate schimba dupa masuratori?

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Da, DPN-ul se schimba in functie de dezvoltarea bb-ului, conform masuratorile ecografice. Eu dupa UM as avea 22 octombrie, dar vad ca la toate eco imi iese ca ar fi mai mare cu o saptamana lunganul. Si noul DPN se invarte pe la 16-17 octombrie.

_
2 in 1 cu bebe (19+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetita e bine! Eu deasemenea! Ia vizualizat fiecare organ in parte, membre, buze, globi oculari, sistem nervos si coloana vertebrala! E foarte bine! Exista diferente intre varsta gestationala data de ecografie si cea data de ultima menstruatie datorita dereglarilor menstruale avute de mine! A fost si sotul cu mine! De emotie nu i-am zis sa-mi d-ea imagini si nici nu am privit la monitorul unde se vedea cand ecografia! Sunte fericita ca e sanatoasa! Mi-a spus ca nu e neaparat nevoie sa i-au vitamine deoarece nu am anemie- trebuie sa consum multe fructe si legume in schimb! Anticorpii trebuie dozati lunar si ne intalnim la 32 de saptamani!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor aveti spor la scris nu gluma!Am mancat si am tras un pui de somn,cu speranta ca la trezire nu ma va mai durea maseaua.Dar am sperat degeaba.Afara ploua incontinuu de azi dimineata,nu am apa calda de dimineata,ma doare maseaua,...
Si eu cred ca e mai bine o nastere la privat.
chichiutza vad ca si azi ai chef de vorba!ai"limbarnita".(cum ai zis ieri)
Eu nu prea am chef de nimic,cand ma doare ceva.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

luy felicitari pt .Sa creasca mare si sanatoasa!
alynta ne bucuram de vestile bune!Sa fiti sanatosi!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Mie mi s-a explicat ca singurul DPN care se ia in considerare este cel de la prima eco, pana in 8 saptamani. Dupa aceea, bebe poate avea fluctuatii de crestere. De exemplu, Vlad era mereu mai mare cu o saptamana doua, dar l-am nascut la 3 zile dupa DPN (intr-adevar, de 4200g)
Deci eu iau in considerare DPN_ul calculat dupa UM, care poate varia cu 2-3 zile, in plus sau minus.

Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput