Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Lora, imi pare rau ca te-ai imbolnavit, sper sa fie o forma cat mai usoara... Si cel mai important : sa nu fie bebe afectat in nici un fel

Klarisse, este extrem de trist si revoltator ce ne-ai povestit... Toata lumea plateste asigurare medicala, dar cand e vorba sa beneficiem de servicii... e jale . Statul nu este capabil sa gestioneze banii colectati si nici sa asigure conditii decente in spitale ( atat pt pacienti, cat si pt personal ) . Oare cate zeci de ani ne vor trebui sa depasim aceasta situatie ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 22+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Crinuta
Luy felicitari pentru rozalie! Sa mai tarcam oleaka albastrul ala!
Klarisse din pacate asa e peste tot, nu numai la Iasi. Problema e ca se merge din rau in mai rau. Nu se intrevede nici o luminita la capatul tunelului, asa ca pe cele care nasteti la stat va sfatuiesc sa intrebati medicii de dinainte ce trebuie sa cumparati, sa nu alergati in ziua respectiva de colo pana colo, pentru ca din cauza cererii mari si farmaciile private pot ramane fara stoc. Am auzi cazuri.

Cristina 21+

Mergi la inceput

Fetelor un site ok cu info utile pentru gravidute e www.babycenter.com. Gasesti multe chestii interesante, unele dintre voi poate il stiu de mai demult, eu acumml-am descoperit!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Crinuta
Klarisse din pacate asa e peste tot, nu numai la Iasi. Problema e ca se merge din rau in mai rau. Nu se intrevede nici o luminita la capatul tunelului, asa ca pe cele care nasteti la stat va sfatuiesc sa intrebati medicii de dinainte ce trebuie sa cumparati, sa nu alergati in ziua respectiva de colo pana colo, pentru ca din cauza cererii mari si farmaciile private pot ramane fara stoc. Am auzi cazuri.

Cristina 21+

Ma gandeam ca daca te apuci sa cumperi tot ce presupune o operatie de cezariana, plus medic, mana a doua, anestezist, asistente..te apropii vertiginos de costul unei cezariane la privat, unde nu stai cu geanta subrat sa imparti bani.
Ce mi se pare strigator la cer e ca inca platim la CAS..

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Crinuta

Cristina 21+

Ma gandeam ca daca te apuci sa cumperi tot ce presupune o operatie de cezariana, plus medic, mana a doua, anestezist, asistente..te apropii vertiginos de costul unei cezariane la privat, unde nu stai cu geanta subrat sa imparti bani.
Ce mi se pare strigator la cer e ca inca platim la CAS..

Klarisse graviduta 21+

Dupa un calcul, am ajuns si noi tot la concluzia asta...plus ca ii dai toti o singura data nu te invarti in stanga dreapta sa dai in x parti si mai ai parte totusi si de ceva conditii...

22+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Pai la CAS o sa tot platim ca de asa ceva suntem buni. Firele si oxitonul in general le are medicul, deci noi luam solutii perfuzabile, perfuzoare, seringi, antialgice, sonde urinare si cam atat. Astea te duc undeva la 1-2 mil, plus ce mai imparti pe-acolo...

Cristina 21+

Mergi la inceput

Dezavantajul clinicilor private, insa acoperit de Arcadia in Iasi, e lipsa sectiei de neonatologie care e vitala daca Doamne fereste copilul are nevoie de interventie..
Oricum m-a cam dat peste cap povestea asta..

Klarisse graviduta 21+

Mergi la inceput

Sa va mai zic, din ultimele descoperiri, seturi de body pentru bebeu se gasesc de foarte buna calitate si la pret ok la Marks&Spencer.

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

, uite ca eu gresesc. Eu sunt nascuta pe 24 ian., copilul conceput cam pe 15 ian. Asa ca eu cam batuta in cap, cand calculez in functie de varsta ma uit la 28 cat am facut pe 24.01 si nu la 27 cat aveam la data conceptiei. Deci acum am vazut, dupa 6 luni , ca si calendarul chinezesc spune TOT fetita.. Na ca acum chiar is tare curioasa.
Va

mamica de fetita si 21+

Eu oare cum fac calculul?? ... ca bebelusul meu a fost conceput pe 11 decembrie 2006 cand aveam 34 de ani...

Andreea, cu (AMR 13-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Fetele stiti cumva daca DPN se poate schimba si in functie de ce? La mine dupa UM ar fi 8/10/2010. Se mai poate schimba dupa masuratori?

Klarisse graviduta 21+

Mergi la inceput