Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)
Raspunsuri - Pagina 16
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Multumesc Klarisse! Abia astept sa ma vad ecografiata! Am pregatit si stick-ul! Emotiile sunt si din cauza ca o vad prima data pe d-ra dr. dupa un an si un pic! In spital m-a vazut d-na dr Gheorghita(i-a tinut locul)! Pa! Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE Alynta o sa fie totul foarte bine www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |

Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Nu vreau sa descurajez pe nimeni sau sa intristez vreo burtica dar trebuie sa va povestesc despre prietena mea care a nascut ieri.
Era pregatita sa nasca normal insa nu s-a putut si au trebuit sa faca cezariana. La Cuza Voda Iasi nu este nici vata, nici spirt, nici manusi, nu au avut sonda sa ii puna..deci este jale..Am ramas fara cuvinte..
mi se pare inacceptabil ce se intampla.
Pentru mamicile din Iasi care sunt interesate de Arcadia, acum in iunie se va deschide si din surse cat de cat sigure o cezariana costa in jur de 1800 de euro..
Cert e ca situatia spitalelor de stat se va inrautati din cauza lipsei fondurilor..
Imi cer scuze daca v-am amarat..
Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Fistiq spune:
Si eu sunt nerabdatoare sa aflu ce e bebe, cu sau fara cuculetz.
In cecea ce priveste calculul pe baza datei mele de nastere... e mai complicat. Ziua mea de nastere e pe 8 ianuarie. Ultima ovulatia ar fi trebuit sa fie pe 9 ianuarie, dar doctora mi-a zis ca dupa masuratori, s-a intimplat mai devreme, ceva de genul 6-7 ianuarie. Asa ca nu stiu citi ani sa consider ca aveam ![]()
Dar sa va zic si eu o alta metoda "din batrini", care cica nu a dat gres. Dupa asta imi iese fata si se face luand in considerare datele de nastere ale parintilor. Se adauga cite 4 ani la datele de nastere ale fiecaruia din soti, ca cica atunci isi schimba omul singele
(nu ma intrebati ca nu stiu ce insemana
), asa... pina ajungi in prezent. Ala din parinti care si-a schimbat cel mai recent singele, ala da sexul copilului.
Cred ca ati inteles tot 
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 22+
clary spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Nu vreau sa descurajez pe nimeni sau sa intristez vreo burtica dar trebuie sa va povestesc despre prietena mea care a nascut ieri. Era pregatita sa nasca normal insa nu s-a putut si au trebuit sa faca cezariana. La Cuza Voda Iasi nu este nici vata, nici spirt, nici manusi, nu au avut sonda sa ii puna..deci este jale..Am ramas fara cuvinte.. ![]() mi se pare inacceptabil ce se intampla.Pentru mamicile din Iasi care sunt interesate de Arcadia, acum in iunie se va deschide si din surse cat de cat sigure o cezariana costa in jur de 1800 de euro.. Cert e ca situatia spitalelor de stat se va inrautati din cauza lipsei fondurilor.. Imi cer scuze daca v-am amarat.. Klarisse graviduta 21+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Aceeasi situatie e si in spitalul din Constanta...tot ce trebuie in timpul nasterii trimite pe sot sau cine te insoteste cu lista la farmacie sa cumpere.

26+
alexuza spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Si eu sunt nerabdatoare sa aflu ce e bebe, cu sau fara cuculetz. In cecea ce priveste calculul pe baza datei mele de nastere... e mai complicat. Ziua mea de nastere e pe 8 ianuarie. Ultima ovulatia ar fi trebuit sa fie pe 9 ianuarie, dar doctora mi-a zis ca dupa masuratori, s-a intimplat mai devreme, ceva de genul 6-7 ianuarie. Asa ca nu stiu citi ani sa consider ca aveam Dar sa va zic si eu o alta metoda "din batrini", care cica nu a dat gres. Dupa asta imi iese fata si se face luand in considerare datele de nastere ale parintilor. Se adauga cite 4 ani la datele de nastere ale fiecaruia din soti, ca cica atunci isi schimba omul singele (nu ma intrebati ca nu stiu ce insemana![]() ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 22+ |
Pai daca ovulatia a fost in ianuarie se calculeaza cati ani aveai in februarie + 2 si ..... sa na zici ca iesit

Burtica de
26 +
Fistiq spune:
| citat din mesajul lui alexuza Pai daca ovulatia a fost in ianuarie se calculeaza cati ani aveai in februarie + 2 si ..... sa na zici ca iesit ![]() Burtica de 26 + |
Asa imi iese baiat.
Si in ala chinezesc tot baiat parca imi iesea

Vedem pe 8 iunie
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 22+
kiti2205 spune:
Am luat si eu o pauza scurta sa vad ce mai faceti 
referitor la calendarul chinezesc, la baby 2 se potriveste, este fetita, la Vlad nu, ca cica tot fetita ar fi tb sa fie si e baietel sigur ![]()
Cu celulele stem - mi-e tare teama ca pe sistemul "mai bine sa fie acolo" se bazeaza si ei. Probabil o sa recoltam si noi, dar am niste prieteni care sunt f nemultumiti ca au facut alegerea asta, ca s-a recoltat o cantitatea suficienta doar pentru vreo 22 kg, deci daca bebele lor va avea mai mult si va avea nevoie, Doamne fereste, nu ajuta la nimic. Legislatia cica lasa loc multor interpretari si tot asa, ca la romani.
Deci o sa ma apuc serios de documentat, desi, probabil, vom recolta si noi fix din aceleasi motive - decat sa imi dau pumni mai tarziu...
Kiti,
21+ si mami de Vlad 15.05.2006
luy spune:
Ohoo, ce avans au luat carucioarele albastre in luna octombrie !
Nu se mai poate asa ! Vin si eu cu o jumatate de kilogram de fetita sanatoasa si plina de personalitate ! 
Am fost vineri la echo, toate sunt bune si frumoase, chiar daca la un moment am avut mari emotii ca dr tot statea si studia inimioara ( sau ceea ce am crezut eu ca ar fi
) si nu zicea nimic... Ma chinuiam sa descifrez ceva pe fata lui dar trada numai concentrare. Of... parca s-a oprit timpul in loc atunci...
Am rasuflat asa usurata cand mi-a zis ca totul este bine ( in limitele pe care le are azi tehnologia ).
Asadar voi fi mandra mamica de 2 fete cucuiete
.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
22+ cu
la purtator
crina-s spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Crinuta felicitari pentru bebelina! E in grafic de ce sa nu fie? Fiecare creste in ritmul lui! ![]() Cristina 21+ |
Merci Cristinuta

22+
crina
cu
ionela.n spune:
Felicitari Luy 
Si eu am aflat joi ca voi fi mama de fata cucuieta 

Am uitat sa va zic: am ales si numele: Raisa Nicoleta 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 20+