Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)
Raspunsuri - Pagina 15
Andreea82 spune:
Bravo Crinuta pentru vestile bune!
Alexuza, ai un sot tare harnic. Sa-ti traiasca!
Klarisse, pe bune? Toata ziulica e jucaus? Ce fain, si eu as vrea...poate o sa inceapa si la mine cat de curand ![]()
Cu celulele stem nu stiu ce sa zic...e asa o poveste...pe de o parte, bineinteles, ca orice parinte, as face orice pentru puiul meu. Doamne fereste sa aiba nevoie, dar daca chiar are nevoie si eu nu am facut tot posibilul sa-i ofer o sansa? Pe de alta parte am citit si multe chestii aiurea cu recoltarea asta. Pe langaa faptul ca am citit, am aflat de la niste prieteni care au citit si recitit contractul pe toate partile, ca de fapt nu ti se garanteaza ca la nevoie copilul tau primeste celulele stem recoltate de la el ci unele compatibile.
Nu stiu...si noi ne-am propus sa aflam cat mai multe in zilele/saptamanile urmatoare si sa vedem ce e de facut
22+ cu un carucior multicolor :)
alynta27 spune:
Salutare!
Azi nu v-am citit dar recuperez diseara! Ma pregatesc sa merg la eco, la 16! Numai bine si revin cu vesti!![]()
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Klarisse spune:
Da, chiar toata ziua misca..ma intrebam in weekend oare cand doarme
..probabil noaptea ca mami si tati![]()
. Azi de exemplu s-a trezit la 6.50 cu mine..cat ma spalam pe dinti si el acolo tropaia de zor..

Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Da, chiar toata ziua misca..ma intrebam in weekend oare cand doarme ![]() ..probabil noaptea ca mami si tati![]() ![]() Klarisse graviduta 21+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Klarisse, oare bebeii nostri se cunosc? Si a mea tropaie cat e ziulica de lunga
, danseaza mai mereu. Si eu ma intrebam cand 
Am observat ca mi se intareste burtica cand tuna afara, oare ii e frica de ploaie cu tunete si fulgere? e posibil?

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 20+Ingerasul meu
alynta27 spune:
Klarisse te lasa sa intri cu sotul la eco?! Poate esti pe faza sa-mi raspunzi!![]()
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
chichiutza spune:
Mie-mi da bebe cate un ghiont de 4-5 ori pe zi si atat. Dar bine ca-mi da!![]()
Cristina
21+
chichiutza spune:
Alynta in principiu nu prea exista medici care sa nu te lase cu sotul. Asa ca mergeti impreuna linistiti!Si veniti cu vesti bune!
Cristina
21+
Klarisse spune:
Alynta daaa..tati e cu mine de fiecare data si doctorita e super ok, nu sunt probleme.

Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
Chichi am mers la eco numai in maternitate si acolo era aglomerat si nu prea il lasa! Era o atmosfera...unul intra altul iesea, studenti, rezidenti etc!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Multumesc Klarisse! Abia astept sa ma vad ecografiata! Am pregatit si stick-ul! Emotiile sunt si din cauza ca o vad prima data pe d-ra dr. dupa un an si un pic! In spital m-a vazut d-na dr Gheorghita(i-a tinut locul)! Pa!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!