Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_flo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Fetelor, mi-am adus aminte. Acum ca multe aveti caruciorul colorat, am si eu o intrebare: se potriveste calendarul chinezesc cu privire la sexul copilului? Eu ard de nerabdare sa stiu ce se ascunde in burtica. Va , burticute frumoase.mamica de fetita si 21+ |
la mine s-a potrivit, dar cred ca este pura coincidenta. din ce stiu (nu sunt sigura) sexul este dat de tata, nu de mama

26+
chichiutza spune:
Oramona la mine s-a potrivit, chiar si cand era fetita ecografic calendarul zicea baiat, si baiat e. Am multe colege care si-au facut calendarul chinezesc, si la toate s-a nimerit. Una chiar a facut pereche bazandu-se pe ultima menstruatie si stand tot timpul cu calendarul. Acum nu stiu daca e pura coincidenta sau nu. Poti sa-l faci sa vezi daca se verifica si la tine, ca doar tot bebe tau e indiferent ce iese! Si sa ne spui si noua!
Cristina
21+
clary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_flo
la mine s-a potrivit, dar cred ca este pura coincidenta. din ce stiu (nu sunt sigura) sexul este dat de tata, nu de mama ![]() 26+![]() |
La mine nu s-a potrivit si intr-adevar barbatul da sexul copilului.Daca imi aduc bine aminte ,noi avem tot timpul cromozomi XX iar viitorul tatic poate sa aibe perechi de cromozomi XX sau XY.
26+
alexuza spune:
Oramona mie mi-a facut cumnata mea calcul asa (datele mele)
- UM 1 decembrie , deci prima luna de sarcina este ianuarie
deci : 23 ( care semnifica anii impiniti in prima luna de sarcina )+ 1 ( prima luna de sarcina)= 24 ( -nr par este fetita ,nr impar baietel)

Burtica de
26 +
oramona spune:
Ei, acum si dupa varsta mamei si dupa varsta tatalui tot baietel iese, dar doctorita la 18 sapt. mi-a zis ca nu vede nimic de baietel, dar nici fetita sigur nu poate sa-mi zica ca e. Acum ce-o fi o fi, chiar daca eu mi-am dorit toata viata baietel. Dar si de fetita o sa ma bucur la fel.

mamica de fetita si
21+
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Fetelor, mi-am adus aminte. Acum ca multe aveti caruciorul colorat, am si eu o intrebare: se potriveste calendarul chinezesc cu privire la sexul copilului? Eu ard de nerabdare sa stiu ce se ascunde in burtica. Va , burticute frumoase.mamica de fetita si 21+ |
La mine nu s-a potrivit
Klarisse, ma bucur sa aud ca bebe e ok si tu la fel

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 20+Ingerasul meu
oramona spune:

, uite ca eu gresesc. Eu sunt nascuta pe 24 ian., copilul conceput cam pe 15 ian. Asa ca eu cam batuta in cap, cand calculez in functie de varsta ma uit la 28 cat am facut pe 24.01 si nu la 27 cat aveam la data conceptiei. Deci acum am vazut, dupa 6 luni ![]()
, ca si calendarul chinezesc spune TOT fetita.
. Na ca acum chiar is tare curioasa.
Va 

mamica de fetita si
21+
chichiutza spune:
Alexuta dupa calculul tau ii iese fetita. Mie tot baiat imi iese. Stiam ca cel chinezesc e cu ultima menstruatie si varsta pe care ai avea-o la nastere. Si e un tabel si gasesti acolo diverse. Eu nu cred in de-astea dar e haios. Online sunt multe calculatoare de-astea, la unele iesea fetita, la unele baietel.
Cristina
21+
chichiutza spune:
Clary iti dai seama ca noi nu discutam stiinta aici. Sexul intr-adevar e dat de tata. Discutam de statistica, cu marja ei de eroare. ![]()
Cristina
21+