Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse chiar asa, te-au infundat aia de tot intre dosare? Hai sa ne mai zici de bebelin si de weekendul tau!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

22+ cu un carucior multicolor :)

Andreea, tare ma zambacesc cand vad la semnatura 'Carucior multicolor'...

Hihi, dap, insa mie incepe sa imi cam tzatzaie fundu' ca nu stiu ce culoare este caruciorul Dar numai din cand in cand, pentru ca oricum e puiu' meu si asa de tare il iubesc. Stii cum se zice: nu conteaza ce e, sanatos sa fie baiatu' lu' mama!

22+ cu un carucior multicolor :)

am prins ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Noroc cu am meu sot ca este in CO saptamana asta si trece mai repede timpul
Astazi a pus harnicutul meu socata la facut
in unele zile imi este mila de el de cand am ramas insarcinata imi aduce mancare la pat , iar cand este la munk cine la 12 iarasi sa imi dea sa pap , iar cand nu poate ajunge mama pe la noi si el nu a facut niciodata astea , dar pentru bebe invata

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alexuta ce tatic harnicut!Bravo lui ca are grija de voi! Stie dr ce stie de ti-a zis sa stai in pat pana la 28s!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Am venit si eu de la masa. Ce bine venita ar fi macar o ora de siesta, intinsa la racoare. Nu prea mai are unde sa incapa papa fara urmari

Of, citeam pareri pro si contra despre recoltarea celulelor stem. E destul de dificil de luat o hotarire, avind in vedere toate astea. De pret nu stiu ce sa zic, in sensul ca sunt situatii in care ai vrea sa poti da timpul inapoi, ai face orice, ai da tot ce ai pentru a face fata unei probleme. Doamne fereste... tocmai de aceea sunt in dilema.
Voi ati luat o hotarire cu privire la asta?

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Am venit si eu de la masa. Ce bine venita ar fi macar o ora de siesta, intinsa la racoare. Nu prea mai are unde sa incapa papa fara urmari

Of, citeam pareri pro si contra despre recoltarea celulelor stem. E destul de dificil de luat o hotarire, avind in vedere toate astea. De pret nu stiu ce sa zic, in sensul ca sunt situatii in care ai vrea sa poti da timpul innapoi, ai face orice, ai da tot ce ai pentru a face fata unei probleme. Doamne fereste... tocmai de aceea sunt in dilema.

Eu nu am citit pareri pro si contra, dar daca exista o sansa cat de mica sa fie de folos candva copilului meu (spar sa nu fie cazul niciodata si sa fie doar bani aruncati) eu sunt pro recolatare si investitie. As renunta la orice patut, carucior, etc etc pt a-i face aceasta asigurare.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:

Of, citeam pareri pro si contra despre recoltarea celulelor stem. E destul de dificil de luat o hotarire, avind in vedere toate astea. De pret nu stiu ce sa zic, in sensul ca sunt situatii in care ai vrea sa poti da timpul inapoi, ai face orice, ai da tot ce ai pentru a face fata unei probleme. Doamne fereste... tocmai de aceea sunt in dilema.

Eu am tot studiat si m-am interesat si in final am optat PENTRU, mai ales ca pt. primul copil nu am avut posibilitatea asta, si celule stem recoltate sunt valabile pt. rudele de gradul I. Asa ca pot fi folosite la mai multe persoane. E un efort financiar, dar tinand cont ca noi avem deja mare parte din lucrusoare, prefer sa o stiu si pe asta bifata...ca la cate boli mai sunt pe pamantul asta....si cate or mai veni.... Si peste 10 ani cine stie pt. cate alte boli se vor putea folosi celulele..se fac multe cercetari in domeniul asta. Asadar daca poti face efortul financiar eu zic ca merita! Doar ca trebuie atentie in alegerea firmei cu care se incheie contractul pt. recoltare - e bine sa fie inclus in pretul din contract si transportul celulelor recoltate in caz de nevoie pe cehltuiala lor,sa nu te trezesti ulterior ca te taxeaza cu cine stie cat, sau macar sa stii cat te va costa....ca pe vorbe nu te poti baza!
Dar poate stiu fetele mai cu experienta mai multe!

Dana 25+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutare si de la noi..mai cu intarziere.
Ionela, Chichiutza
Felicitari Vanyy si Crina pentru intalnirile reusite cu bebeii si multa bafta celor care urmeaza sa mearga la eco. Saptamana asta si noi trebuie sa facem morfologia de trim. 2 dar inca nu stiu ziua..oricum sunt foarte nerabdatoare.
Bebelin e bine, da din picioare cat e ziua de lunga.., il simt constant si este minunat.
In weekend ne-am vazut cu prietenii si copiii lor, am ramas singura care trebuie sa nasca..ultimul bebelin s-a nascut ieri.
Cam atat de aici, sunt ocupata foc aici..dar va citesc cand apuc.

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Citat:

Of, citeam pareri pro si contra despre recoltarea celulelor stem. E destul de dificil de luat o hotarire, avind in vedere toate astea. De pret nu stiu ce sa zic, in sensul ca sunt situatii in care ai vrea sa poti da timpul innapoi, ai face orice, ai da tot ce ai pentru a face fata unei probleme. Doamne fereste... tocmai de aceea sunt in dilema.

Eu nu am citit pareri pro si contra, dar daca exista o sansa cat de mica sa fie de folos candva copilului meu (spar sa nu fie cazul niciodata si sa fie doar bani aruncati) eu sunt pro recolatare si investitie. As renunta la orice patut, carucior, etc etc pt a-i face aceasta asigurare.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

ma bag si eu ...trebuie sa ne gandim si daca, din nefericire folosesti celulele stem, ai suport financiar pentru o astfel de interventie.
oricum eu nu doresc nimanui sa aiba nevoie de aceste celule. multa sanatate tuturor

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fetelor, mi-am adus aminte. Acum ca multe aveti caruciorul colorat, am si eu o intrebare: se potriveste calendarul chinezesc cu privire la sexul copilului? Eu ard de nerabdare sa stiu ce se ascunde in burtica.
Va , burticute frumoase.

mamica de fetita si 21+

Mergi la inceput