Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Alynta felicitari pentru vestile bune. Cum ti s-a parut? A fost totul ok? Cat te-a costat morfologia?

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Klarisse foarte bine a fost: calm, civilizat! In spital asteptam si cu orele! 1 milion atat! Am vrut sa-i bag ceva in buzunar si mi i-a dat inapoi! Sotul e incantat de ce a vazut!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ana multumesc!
Kiti ce spui tu e foarte adevarat dar eu sunt putin "anormala" Am menstruatii usor neregulate! Tot timpul au existat diferente la mine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ana multumesc!
Kiti ce spui tu e foarte adevarat dar eu sunt putin "anormala" Am menstruatii usor neregulate! Tot timpul au existat diferente la mine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Stiu, dar tocmai ca vorbeam pe cazuri normale. Daca ai avut o menstruatie cat de cat regulata, DPN ramane cel de la prima eco. Normal ca sunt si cazuri speciale

Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Maya sufletelul... se iarta, nu se uita...asa e viata uneori! Iti urez din suflet sa iei deciziile cele mai bune pentru tine!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Kiti da, asa am zis si eu. Daca la eco de 8s sau cand a fost prima, se "pupau" DPN-urile, inseamna ca ovulatia a fost la timp si se mentine DPN initial. Si la mine scazuse DPN la 29 sep acum e din nou la 5 oct!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Alynta felicitari pentru bebelina! Sa creasca mare si sanatoasa!

Ana nu stiu ce-i cu mine, am stat acasa si cred ca de-aia sunt asa vorbareata! Gata tac!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Alynta felicitari pentru bebelina! Sa creasca mare si sanatoasa!

Ana nu stiu ce-i cu mine, am stat acasa si cred ca de-aia sunt asa vorbareata! Gata tac!

Cristina 21+

Cum sa taci mai?Doamne fereste!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Fetelooorrrrrrrrrrr,

Good news!!!!
Fetita este foarte bine. Are 434 grame si tot ce-i mai trebuie ei la varsta asta! Doctorul s-a chinuit sa prinda cadre cu fetisoara ei. Draga de ea, deschidea gurita in continuu. Ne-a masurat si fluxul sanguin din ombilic catre fat si din organismul fatului. Totul e OK, Slava Domnului!
Trebuie sa va marturisesc un secret cumplit: eu am plans de m-am rupt cand am aflat ca sunt gravi! M-am speriat! Nu ma asteptam pt ca niciodata nu ne facusem asemenea planuri. A fost asa...out of nowhere! Stateam cu barbata-miu si ne intrebam din priviri ce o sa facem noi cu mogaldeata cand o s-o aducem acasa, daca o sa planga ce-i facem?, daca o sa-i fie foame ce-i facem? nu eram deloc pregatiti! Barbata-miu e un copil cu corp mai mare, de 35 de ani.
Dar Dumnezeu face minuni pt ca nu degeaba ne-a trimis darul asta minunat, deja ne-a invatat sa iubim sufletelul din burta mea. Azi, in drum spre doctor, mi-am dat seama ca cel mai mult pe lume ne doream ca mogaldeata sa fie bine, draga de ea!
Ma rog in fiecare seara ca Dumnezeu sa ma ierte pentru reactia mea de la inceput! Un copilas este cel mai minunat lucru care i se poate intampla unei femei!

Va iubesc!

Ghiocela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Fetita e bine! Eu deasemenea! Ia vizualizat fiecare organ in parte, membre, buze, globi oculari, sistem nervos si coloana vertebrala! E foarte bine! Exista diferente intre varsta gestationala data de ecografie si cea data de ultima menstruatie datorita dereglarilor menstruale avute de mine! A fost si sotul cu mine! De emotie nu i-am zis sa-mi d-ea imagini si nici nu am privit la monitorul unde se vedea cand ecografia! Sunte fericita ca e sanatoasa! Mi-a spus ca nu e neaparat nevoie sa i-au vitamine deoarece nu am anemie- trebuie sa consum multe fructe si legume in schimb! Anticorpii trebuie dozati lunar si ne intalnim la 32 de saptamani!

POZE

Cum a aparut Printul!

Felicitari pentru vestile minunate!

22+

crina cu

Mergi la inceput