Aspirante optimiste > 20 ani (511)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
paula am vazut acum ca mi-ai trimis tu. ieri parca
acum am vazut
mersi
dar de ce pleaca in Germania nike? o fi scris ea dar eu n-am citit
Viitoare mamica
PaulaFrida spune:
Roxy la o bursa de specializare a limbii germane,a zis Nike ca pleaca,pt 9 zile.
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Ticker
Talida__ spune:
Asa, am revenit.... ce ma enerveaza ca am atat treaba si nu pot sta cu voi...
Anca BAFTA la test sa fie beta mare !
Mie mi-a fost cam rau aseara si de dimi am avut o temp cam mare pentru mine ( 37 C ). Am facut test dar este -.Nu stiu de ce mi-o fi asa naspa.... Oricum sunt 9 DPO deci e destul de devreme pt test.
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
doula spune:
Buna dimineata si sa aveti o saptamana minunata
Andreea
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson
"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
ukume24 spune:
Ce bucur cand imi spuneti ca v-a fost dor de mine . asta inseamna ca nu m-ati uitat.
Am fost la masa si de aceea nu am apucat sa va scriu imediat. Eu si bebe ne simtim bine... maine facem 13 saptamani deci crestem. Nush daca v-am scris dar am fost la eco pe 20 mai si DPN-ul il am in 14 decembrie. Bebe e bine, avea 5 cm dar acum tre sa aiba deja mai mult. Abia astept sa mergem pa 17 iunie la urmatorul ecograf caci poate ne spune si dacava fi fetita sau baietel. Sotul vrea baietel dar mie mi-i tot una. M-as bucura mult mult sa fie sanatos si sa fie ce vrea Dumnezeu. Abia astept sa citesc vesti bune si de la voi.
12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
doula spune:
Camcris eu sunt bine. Am iesit din butoi, l-am inchis bine cu cateva randuri de lacate. Mi-am iertat vecinii ca fac copii cu nemiluita
Oricum am asa o tristete in suflet si lipsa totala de vointa...... Sper sa treaca repede
Andreea
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson
"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
camcris spune:
doula nu mai fi trista uite
sa treaca si io sunt trista nu inteleg cu toate cele bune si io si sotul si nimic si cand vezi pe altii ce usor ii trantesc parca i-ti vine sa-ti iei campii, cum sa nu o iei razna
camcris spune:
ukume ce ma bucur ca sunteti bine sa mai treci pe la noi sa nu ne uiti si sa ne tii la curent