Aspirante optimiste > 20 ani (511)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ukume burtica,ai 12+ Cand mai mergi la eco?Mergi in concediu,ce fain si eu vreau,insa mai am de asteptatpana prin iulie

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Ukume burtica

Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

ukume ce dor ne era de tine ce mai faci gravidutzo?
cu te mai simti?
dar ce a-ti mai crescut 12+

Mergi la inceput

Paula super semnatura

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Cosmy multumesc la fel,chiar mai inainte am citit-o pe a ta si-mi ziceam ce frumoasa e

Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor
gata cu vacanta, am inceput munca
oricum in iulie sau august iar vacanta
ce faceti? acum am citit asa mai pe sarite din urma, ca daca stau sa citesc tot , tot.......
lorena pe tine vreau sa te intreb ceva, ca am vazut ca si tie ti-a zis doctorul ca ai lichid in douglas. tie de la ce ti-a zis ca-l ai?? ti-a zis ceva? ca si eu am avut luna trecuta, dar cica la mine urma ovulatia si de aia aveam.
va pe toate, merg sa mai citesc sa vad ce-ati mai scris.

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Roxy bine-ai venit inapoi,ne-a fost dor de tine

Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

roxy cum a fost in concediu?

Mergi la inceput

Roxi bine ai revenit
Paula,Camcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

paula, camcris, ukume, bebelu, didi, bibitica, cami_antonia, doula, anca, andreea, cosmy, talida, tanamera si pe toate fetele noi
a fost foarte frumos, ne-am relaxat, ne-am distrat, ne-am odihnit si acum abia asteptam concediul urmator

Viitoare mamica

Mergi la inceput