Aspirante optimiste > 20 ani (511)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Cami citeam din urma
Mara e buna valoarea ta de beta,cel mai sigur e cum au zis si fetele sa repeti peste doua zile si daca se dubleaza nu mai e nici un dubiu,Doamne ajuta
Bibitica ma bucur ca a fost bine la examen,tot asa in continuare
Sherbi nu am mai fost la monitorizare
Didi,Doula,Bebelu,Talida,Lorena,Roxi si tuturor fetelor multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

cris, probabil pentru ca ai fost nou venita si ai avut proba aia de 10 mesaje
iti doresc sa fie cu motiv bun durerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris85

Ciao tuturor

Eu nu prea va scriu ptr ca am vazut ca nu-mi raspundeti niciodata

Noutati: ma dor sani de vreo 10 zile insa ciclul imi vine doar pe 8 iunie, oare e normal sa ma doara sanii asa de devreme?

Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)

vrem sa-ti raspundem dar mesajele tale sunt moderate si le vedem mai tarziu cand noi deja scriem mai departe, eu nu stiu sa-ti raspun dar sigur te ajuta fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris85

Ciao tuturor

Eu nu prea va scriu ptr ca am vazut ca nu-mi raspundeti niciodata

Noutati: ma dor sani de vreo 10 zile insa ciclul imi vine doar pe 8 iunie, oare e normal sa ma doara sanii asa de devreme?

Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)

Scrie cu curaj dragutzo.Ai fost moderata si din acesta cauza e posibil sa nu fi vazut mesajele,neaparand in timp real.Nu a facut-o nimeni cu intentie,oricine e binevenit printre noi.Se mai poate sa nu raspundem pt ca nu stimMulta bafta si sa vina fratiorul/surioara Giuliei cat mai repedeIn ce zi esti acum,ca nu poate neuronul sa calculeze,z2o cumva?stii cand ai avut ovulatia?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

camcris
mara hai ca acum te luam pe tine la intrebari tu ai facut tratament pt bebe?
cris nu stiu ce sa zic, de 10 zile te dor?? cam devreme zic eu, mai ales ca abia pe 8 trebuie sa-ti vina. nici nu stiu, asteapta poate intra fetele care stiu.
ma fetelor eu luna asta cam subtire cu prestatul, ba am fost plecati,cel putin in delta am stat la unii de nu puteai face nimic ca erau geana pe tine, ba am fost obositi si fara chef si uite asa,dar poate nimeresc numai ziua magica

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bibitica20

urmatorul e miercuri, dupa aia vineri, luni etc sunt multe si dese.
succes cu dizertatia, sigur e bine!
la ce esti? nu mai stiu daca ai spus, poate am uitat eu

mara, felicitari, ma bucur si eu foarte mult pt tine, sper sa fie intr-adevar bebe

roxy si clujul s-a saturat de ploaie ! ieri au fost niste furtuni...

cat se poate de curand

master MFBB (manegement financiar si bursier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

hai sa te lamuresc eu.daca sanii au inceput sa te doara dupa ovulatie este absolut normal fiindca atunci creste f mult nivelul de progesteron necesar sustinerii unei eventuale sarcini.in ce zi esti acum?cat de lung e cm al tau?

................................................
[imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag]
in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput

roxy ce frumos ar fi sa nimeriti ziua magica

Mergi la inceput

Camcris bafta la dizertatie,sunt sigura ca va fi bine
Roxi cand te astepti mai putin atunci se intampla minunea,cel putin asa se zice Bafta si poate chiar ati prins ziua magica
Mara,Bibitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

roxy nu am facut nici un fel de tratament insa in z13 m-am dus la eco si tocmai ovulasem asa ca...stii tu.
ma voi duce miercuri sa mai fac un bhcg si apoi mai imi fac si vineri cand as fi in z28.asta daca nu imi vin musafirii cei nedoriti.
femeia din mine zice : nu se poate sa fie adevarat, nu te imbata cu iluzii
doctorul din mine zice: go for it ai toate sansele
asa ca eu sunt 2 in 1 acum

................................................
[imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag]
in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput