Aspirante optimiste > 20 ani (511)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

cand am fost la eco mi-a zis ca am ovulat , ca am endometrul bun si ca nu ar fi motive sa nu iasa.asa ca am prestat in ziua aia si mai prestasem si cu 2 zile inainte.daca nu iese luna asta o sa fac HSG dar poate nu mai e nevoiesi a venit in burtica mea

................................................
[imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag]
in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Mara hai nu te mai stresa,numai maine nu-i poimaneHai ca ai o valoare frumusica,e normal sa fie mica ca e destul de devreme.Multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mara este , la valoarea aia ce dubiu mai ai?
bucura-te din plin, fi cea mai fericita si nu te mai stresa. tu stii ce-i aia lama de lichid in douglas? ca mie mi-a zis doctorita luna trecuta inainte cu vreo 5 zile de ovulatie ca am lama de lichid si a zis ca este de la ovulatie. dar eu stiam ca dupa ovulatie se formeaza. este posibil si inainte?
tu stii ?

Viitoare mamica

Mergi la inceput

asa e, e mica si e intre val de siguranta 5-25 adica <5 absenta sarcinii si >25 sigur sarcina.ramane de vazut.cum zice iubitul meu "timpul ne va da un raspuns".totusi e bine ca maine am multa treaba asa ca o sa treaca timpul mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

COS MINITZA, BIBITICA, CAMICRIS, ROXY multumesc ptr raspuns

iubita ciclul meu menstrual are in jur de 24-25 de zile. Ultima menstruatie a fost pe 12 mai,( sunt in ziua 19)eu am calculat ca ar trebui sa vina pe 8 iunie insa am gresit trebuie sa vina pe 5-6 iunie. Oare ce spui..e prea devreme sa cred ca-i Nu-i asa?

Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mara este , la valoarea aia ce dubiu mai ai?
bucura-te din plin, fi cea mai fericita si nu te mai stresa. tu stii ce-i aia lama de lichid in douglas? ca mie mi-a zis doctorita luna trecuta inainte cu vreo 5 zile de ovulatie ca am lama de lichid si a zis ca este de la ovulatie. dar eu stiam ca dupa ovulatie se formeaza. este posibil si inainte?
tu stii ?

Viitoare mamica

da este posibil datorita reactiei inflamatorii locale pe care o determina apropierea ovulatiei.asa daca este doar o fina lama.daca e mai mult e o problema insa sunt convinsa ca ti-ar fi zis.oricum in peritoneu ( foita care iveleste majoritatea organelor interne- fundul de sac gouglas e practic partea decliva a acestuia )exista in mod fiziologic o cantitate mica de lichid ca sa nu se "frece" intestinele intre ele "uscate" care cand stai culcata se aduna in partea cea mai de jos,decliva, adica fundul de sac douglas.sper ca te-am lamurit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris85

COS MINITZA, BIBITICA, CAMICRIS, ROXY multumesc ptr raspuns

iubita ciclul meu menstrual are in jur de 24-25 de zile. Ultima menstruatie a fost pe 12 mai,( sunt in ziua 19)eu am calculat ca ar trebui sa vina pe 8 iunie insa am gresit trebuie sa vina pe 5-6 iunie. Oare ce spui..e prea devreme sa cred ca-i Nu-i asa?

ca si unic simptom nu e relevant.poate fi de la apropierea cm, dar poate fi si de la .daca ai cel putin 10 zile de la ovulatie poti incerca un bhcg sau poti astepta pana pe 5 sa faci un test de urina.eu am stiut exact cand am ovulat si de aia mi-am facut bhcg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

cosminuta, iti inapoiez

si la toate fetele multi pupici

eu imi iau liber deocamdata de la DC, sper sa mai intru mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mara mi-a zis ca este lama de lichid atat. si ca asteptam rezultatele de la secretie sa vedem cum ies. rezultatele au fost bune si de acolo concluzia ca lama de lichid a fost de la ovulatie.
ce bine de tine ca ai putut face eco cand ai vrut.

In asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

mara multumesc

Eu nu prea imi aduc aminte cum a fost cu Giulia. Mi se pare ca sanii m-au durut ingrozitor vreo 2 zile inainte de cm, dar parc a ma durea si spatete si burta..Sincera sa fiu la prima sarcina nu am fost asa de stresata. Vom vedea

Mergi la inceput