Aspirante optimiste > 20 ani (511)
Raspunsuri - Pagina 17
bibitica20 spune:
dragele mele, nu mai am rabdare sa citesc tot ce ati scris azi inainte sa vin cu o prima veste buna! primul examen amers bine, inainte sa-l dau ma gandeam la voi, toate mi-ati urat succes si va multumesc din suflet...ca va ganditi la mine si imi doriti binele!
andreea, iti multumesc si tie si iti doresc distractie placuta, te astept cu 2 liniute acasa si te pup mult
bebelu stiu ca nu ai timp sa vorbesti cu noi azi, asta am apucat sa vad, dar te pup fara sa stii
pt toate celelalte fete, la fel de multi pupici, sa fiti fericite si sanatoase si sa aveti spor la liniute!
maine m-as duce pe la Biserica si apoi sa-mi innoiesc colectia de reviste cu bebe, ca tot e 1 iunie. daca atat pot deocamdata...
camcris spune:
bibitica20 ma bucur ca a fost bine la examen, cand il ai pe urmatorul? eu maine merg la profa cu lucrarea de dizertatie sper sa fie bine
roxy_s spune:
hello gagici
ce faceti?
am mai intrat si eu putin asa sa vad ce faceti, dar vad ca nu-i mare inghesuiala pe aci.
mara FELICITARI pt bebe, sigur este bebe la 10,21.
lorena mai esi pe aici? zi-mi cu lichidul ala in douglas , ce ti-a zis? ce este cu el? ca si eu am avut asa, lama de lichid in douglas.
didi ai plecat acasa?
si la noi a inceput o ploaieeeee......
Viitoare mamica
camcris spune:
cosminutza ce faci mama ne spionezi?
hai curaj ca nu mancam pe nimeni
iar am ramas singura
iubita.mara spune:
eu sunt cu voi dar tot mai caut pe net lucruri,chestii similare
................................................
[imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag]
in asteptare fapturii celei mai dorite
bibitica20 spune:
urmatorul e miercuri, dupa aia vineri, luni etc sunt multe si dese.
succes cu dizertatia, sigur e bine!
la ce esti? nu mai stiu daca ai spus, poate am uitat eu
mara, felicitari, ma bucur si eu foarte mult pt tine, sper sa fie intr-adevar bebe
roxy si clujul s-a saturat de ploaie ! ieri au fost niste furtuni...
iubita.mara spune:
ma doare foarte tare spatele si putin burtica.am luat no-spa si vad ca nu prea ma lasa
................................................
[imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag]
in asteptare fapturii celei mai dorite
cris85 spune:
Ciao tuturor
Eu nu prea va scriu ptr ca am vazut ca nu-mi raspundeti niciodata
Noutati: ma dor sani de vreo 10 zile insa ciclul imi vine doar pe 8 iunie, oare e normal sa ma doara sanii asa de devreme?
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)