Puiuti de Randunici 2008!! (418)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo27 spune:
Tulai Doamne ce dezinhibat e Surubelu
![]()
!Ilinca o frumusete
iar Sof e un ingeras de fetita,asa fatzuca are
!
Kya,multumesc!
Eu sper din inima ca peste 2 saptamani sa nu mai am motiv sa plang
Edit:tot uit sa o pup pe Zana
care se descurca minunat cu trotineta.M-a dat pe spate
aliceionescu spune:
Hi-hi!!! Ce copii frumosi am vazut!!!
Olgule, i-a crescut parul lui Soph, super ii sta cu codite, e scumpa rau!!!
Cata, de Seb inca sunt indragostita iar Ili a ramas o frumoasa! Mi-a placut ca te-ai pozat cu Olgu, imi era dor de voi!
Kya, am inteles!
Bunica i-a tot zis Theei ca are toata increderea ca la batranete, Thea ii va da o cana cu apa. Intr-o seara, o roaga tac-su sa-i dea o cana cu apa de pe masa. La care Thea, destul de revoltata " Nuuuuu, nu pot, doar daca esti batran vrei o cana cu apa!". Acum doua zile, stand cu bunica la pranz, i-a zis ca nu poate dormi, pt ca "are o idee in cap si nu o lasa" si, mai apoi, ca nu poate dormi pt ca "are un bob de mazare sub saltea". Si nu a dormit. A avut o perioada cand a vorbit despre ea la la pers a doua, singular. Intr-o zi a cazut la Crang si era toata numai julituri. La pranz doarme in chiloti si tricou. Cand se trezeste, o vad ca ridica pilota, se uita asa la piciorusele ei si zice "Uita-te la tine, esti toata numai bube!" Si mai am, dar vreau sa ma duc sa vad si eu pozele lui Nico.
Nicoleta spune:
Mai, ce ploiesteni frumosi am vazut! Si Seb, cu mancarea in cap, m-a dat gata!
Si ca sa spun si eu ce-mi trece prin cap... vreau in vacanta! Pooot, va rog? al meu zboara de 3 ore spre tari indepartate... Am fost intrebata de ce nu am mers si eu cu el
. Si copiii?? Come on! Nu se inghesuie nicio mama sa stea cu ei (mama a mea sau a lui A). Nu cred ca ar putea face careva ce fac eu, asa, din prima (du copil, ia copil, cu atas...). Un prieten a fost dragut si a zis ca vine el sa sta cu copiii, numai sa ma duc... norocul lui ca era joi si nu avea bilet spre Viena!!![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

aliceionescu spune:
Si o intrebare urgenta: mai avem vreun vaccin de facut -dintre cele obligatorii- la 2 ani?
Nico, te inteleg atat de bine cu vacanta!!!!
Eu mai am 2 saptamani pana la vacanta de la scoala, sunt mai nerabdatoare decat copiii...
Edit: am aflat raspunsul www.desprecopii.com/info.asp?id=1207" target="_blank">aici
Simo27 spune:
Nico ,in locul tau ii cumparam uneia din mame bilet dus/intors(asta e mai important
) la Viena,ii luam scutire medicala lui Stefan si dadeam bir cu fugitii in India
!Ca doar nu pateau ceva cateva zile![]()
Nicoleta spune:
Simo, aici nu prea se face asa ceva, cu scutiri fictive... Dar ar fi fost o idee! Desi mi-e teama de tara asta, desi nu as fi avut ce face decat sa stau in hotel cat timp A ar fi fost la serviciu... Macar plecam si eu undeva!!
Alice, cand plecati?
Mai, in pozele alea se vede nenea in zare, deci nu va imaginati alte chestii, ptiu-ptiu...

Nicoleta spune:
A, joi si vineri este liber de la scoala... Deci mergea si asa. Cu invoire. Mama nu putea sa vina oricum, ca ea lucreaza, in plus a avut si parastasul bunicii mele si nici in ruptul capului nu ar fi renuntat la el! Soacra a avut ocazia sa vina cand a venit cumnatul meu si s-a intimidat... Asa ca nu as fi avut succes. Data viitoare
...

aliceionescu spune:
Nico, inca nu am facut rezervarile la avion, plecam undeva intre 15-25 iunie.
Ne mai vedem la Disney?![]()
Nicoleta spune:
Alice, cica la Disney nu e asa fain, ca se sta la cozi etc. Dar as vrea sa ne vedem, sigur! Sper sa reusim. Mai aveti asa de putin!!

mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Nico, inca nu am facut rezervarile la avion, plecam undeva intre 15-25 iunie. Ne mai vedem la Disney? |
Si esti datoare cu o cafea
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea