Puiuti de Randunici 2008!! (418)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tulai Doamne ce dezinhibat e Surubelu!Ilinca o frumusete iar Sof e un ingeras de fetita,asa fatzuca are!

Kya,multumesc!Eu sper din inima ca peste 2 saptamani sa nu mai am motiv sa plang
Edit:tot uit sa o pup pe Zana care se descurca minunat cu trotineta.M-a dat pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Hi-hi!!! Ce copii frumosi am vazut!!!

Olgule, i-a crescut parul lui Soph, super ii sta cu codite, e scumpa rau!!!

Cata, de Seb inca sunt indragostita iar Ili a ramas o frumoasa! Mi-a placut ca te-ai pozat cu Olgu, imi era dor de voi!

Kya, am inteles!

Bunica i-a tot zis Theei ca are toata increderea ca la batranete, Thea ii va da o cana cu apa. Intr-o seara, o roaga tac-su sa-i dea o cana cu apa de pe masa. La care Thea, destul de revoltata " Nuuuuu, nu pot, doar daca esti batran vrei o cana cu apa!". Acum doua zile, stand cu bunica la pranz, i-a zis ca nu poate dormi, pt ca "are o idee in cap si nu o lasa" si, mai apoi, ca nu poate dormi pt ca "are un bob de mazare sub saltea". Si nu a dormit. A avut o perioada cand a vorbit despre ea la la pers a doua, singular. Intr-o zi a cazut la Crang si era toata numai julituri. La pranz doarme in chiloti si tricou. Cand se trezeste, o vad ca ridica pilota, se uita asa la piciorusele ei si zice "Uita-te la tine, esti toata numai bube!" Si mai am, dar vreau sa ma duc sa vad si eu pozele lui Nico.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, ce ploiesteni frumosi am vazut! Si Seb, cu mancarea in cap, m-a dat gata!

Si ca sa spun si eu ce-mi trece prin cap... vreau in vacanta! Pooot, va rog? al meu zboara de 3 ore spre tari indepartate... Am fost intrebata de ce nu am mers si eu cu el . Si copiii?? Come on! Nu se inghesuie nicio mama sa stea cu ei (mama a mea sau a lui A). Nu cred ca ar putea face careva ce fac eu, asa, din prima (du copil, ia copil, cu atas...). Un prieten a fost dragut si a zis ca vine el sa sta cu copiii, numai sa ma duc... norocul lui ca era joi si nu avea bilet spre Viena!!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Si o intrebare urgenta: mai avem vreun vaccin de facut -dintre cele obligatorii- la 2 ani?

Nico, te inteleg atat de bine cu vacanta!!!! Eu mai am 2 saptamani pana la vacanta de la scoala, sunt mai nerabdatoare decat copiii...

Edit: am aflat raspunsul www.desprecopii.com/info.asp?id=1207" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nico ,in locul tau ii cumparam uneia din mame bilet dus/intors(asta e mai important) la Viena,ii luam scutire medicala lui Stefan si dadeam bir cu fugitii in India!Ca doar nu pateau ceva cateva zile

Mergi la inceput

Simo, aici nu prea se face asa ceva, cu scutiri fictive... Dar ar fi fost o idee! Desi mi-e teama de tara asta, desi nu as fi avut ce face decat sa stau in hotel cat timp A ar fi fost la serviciu... Macar plecam si eu undeva!!

Alice, cand plecati?

Mai, in pozele alea se vede nenea in zare, deci nu va imaginati alte chestii, ptiu-ptiu...

Mergi la inceput

A, joi si vineri este liber de la scoala... Deci mergea si asa. Cu invoire. Mama nu putea sa vina oricum, ca ea lucreaza, in plus a avut si parastasul bunicii mele si nici in ruptul capului nu ar fi renuntat la el! Soacra a avut ocazia sa vina cand a venit cumnatul meu si s-a intimidat... Asa ca nu as fi avut succes. Data viitoare ...

Mergi la inceput

Nico, inca nu am facut rezervarile la avion, plecam undeva intre 15-25 iunie. Ne mai vedem la Disney?

Mergi la inceput

Alice, cica la Disney nu e asa fain, ca se sta la cozi etc. Dar as vrea sa ne vedem, sigur! Sper sa reusim. Mai aveti asa de putin!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu

Nico, inca nu am facut rezervarile la avion, plecam undeva intre 15-25 iunie. Ne mai vedem la Disney?

Si esti datoare cu o cafea Te-am notat si pe tine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput