Puiuti de Randunici 2008!! (418)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Am adormit copilul cu kk la fund, am simtit abia dupa ce l-am pus in pat... Daca nu a zis! Si nici nu mirosea tare...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
aliceionescu spune:
Salut!
Spre rusinea mea, nu mai stiu mai nimic de voi... Nu reusesc nici sa citesc, de raspuns...nici nu se mai pune vorba. Si imi pare tare rau, am mai avut de vreo cateva ori tendinta sa scriu cate ceva, dar fiind total pe langa subiectele de discutie, am renuntat. Exact cum zicea si Olgu, cu cat scrii mai rar, cu atat te indepartezi mai mlt... Imi lipseste "forumeala" din vremurile apuse...V-am citit aseara si azi si m-am mai relaxat. Poate dupa ce iau vacanta, imi fac curaj sa revin...
Noi suntem bine, azi a fost prima noastra zi de strand, Thea s-a balacit si a chirait pana am convins-o, cu greu, sa plecam acasa. De la o vreme refuza somnul de pranz si eu chiar nu-mi pot explica de unde are atata energie, in timp ce eu sunt franta de oboseala, dupa 3-4 sau chiar 5 ore afara...
Astea fiind zise, va salut cu ceva aer de Crang de la Buzau.
Kya spune:
Mai fete dragi, eu zic asa - nu exista "sunt pe langa subiect". Nimeni nu are timp de forum zilnic, clar! Dar asta nu inseamna ca atunci cand aveti timp, nu puteti sa scrieti ceva, orice. Ce va trazneste in secunda aia prin cap, o opinie pe care ati avut-o la un subiect ce s-a discutat acum o luna... O temere pe care o aveti, sau o prostioara pe care a facut-o copilul, sau din contra, sa-l laudati pentru ce a invata sa faca, sau o implinire de a voastra...
La fel, nici nu cred ca exista "off topic". Aici suntem un grup unde fiecare poate sa fie virtual intre prietene, invatam una de la cealalta, plangem una pe umarul celeilalte, ne sustinem reciproc, ne bucuram pentru un lucru bun car s-a intamplat in viata uneia dintre noi, ne rugam impreuna pentru un pui bolnavior... etc, etc.
Asa ca va rog eu frumos, nu va mai scuzati ca veniti aici sa va plangeti (Simo la tine ma refer in special - mami scumpa, nimeni nu te judeca, nimeni nu te acuza ca esti plangacioasa. Plangi cand e de plans, razi cand e de ras!). Gudinde la fel - esti intre prietene, nimeni nu strica nici o atmosfera pe crenguta. Atmosfera o facem noi, cu bune si cu rele.
Un brat mare de pentru toata lumea!
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
In alta ordine de idei, sunt absolut indragostita de fardurile Arielului.
Mi-am luat pudra www.bebearicel.ro/biominerale-32-.html" target="_blank">asta, un primer (nu-mi imaginam ca e chiar asa de bun!) si fardurile de ochi www.bebearicel.ro/biominerale-53-.html" target="_blank">asta si www.bebearicel.ro/biominerale-51-.html" target="_blank">asta.
Abia astept sa-mi mai fac de cap si cu alte culori
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Pozici din ziua de Rusalii http://www.flickr.com/photos/olguselu/4652168205/
Pozici de la intalnirea noastra de astazi : http://picasaweb.google.ro/Olga.Butnaru/CuIliSiSebi02#5477054450297271234
O sa vedeti ca ai nostri copii erau cei mai dezmatati din tot parcul: Seb la bustul gol ( a avut si un moment de striptease, intrerupt insa cu multa bunovointa ), toti trei descaltati ( e drept, Ilinca a ramas in sosete, a mai pastrat un urma de demnitate )...S-au imprietenit foarte repede si bine, se vede si in poze. Si desi Sebi era ca un uliu cu masinuta lui, dupa ce Sof l-a tras o buna parte din drum, a lasat-o pe masinuta lui din proprie initiativa, ca un adevarat gentleman ( Radu zice ca au schimbat ei niste cuvintele, in intimitate , Tuchi crede ca erau niste promisiuni pentru viitor ). Copii frumosi si dulci si aceeasi Tuchi cu care zici ca sunt prietena de o viata
Asta a fost dimineata noastra, eu cu Sof ma duc pana la Carrefour dupa chiloti si pe urma pana la piata, poate oi mai gasi pe cineva cu cirese
Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mimonix spune:
ok, ok...zic ce-mi trece prin cap acum : imi pare rau ca n-am timp sa-l vad pe nenea austriacu' la nudisti acum si sper sa nu stearga Nico pozele
Am revenit de la Pitesti , m-am specializat in condus vampoare , am prins si 170 pe autostrada si gata...fi-mea a supravietuit singura acasa, copilul a mers brici cu ochii in DVDul portabil montat pe tetiera si la intoarcere am gasit/cumparat de la KIKA o masina de tuns iarba mai frumoasa si mai zgomotoasa (frumos magazinul, pacat ca-i asa departe ).
Acum ma duc sa pun in ghivece niste muscate curgatoare cersite de la tara si pe urma "pac". Am citit despre spiritul de conservare al Mufului, are si Dudu cat cuprinde dar eu n-am incredere in atentia lui Ca odata trece o cioara pe sus, se da in spate sa vada mai bine si-l culeg din fantana Truli-luli , asta sunt!
Bafta Zana maine la gradi , pupa mama pe ea !
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Hmm, Olgu..promisiuni pentru viitor zici? Am notat Mi-e si frica sa ma uit la poze
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Olgutzika spune:
Nuuu, nu eu am zis, Tuchi e de vina
Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
tuchita spune:
bau!
aici eram!
descarcam pozele!
sunt si poze mai vechi...cu Surubul in actiune!
in parc
tuchita spune:
intalnirea a fost exact cum a zis Olguta...prietene de o viata!
Cat despre promisiuni...ce sa zic , Simono, trebuie sa aduci Dudelul la Ploiesti!Sa lupte!
Seb a adormit fara sa manance, era rupt...l-am bagat in dus, i-am oferit supa si mancare de mazare, le-a respins pe amandoua si s-a culcat.
Doarme de la 1 jumate si inca nu s-a trezit, asa ca imi fac planuri unde sa il alerg!