Puiuti de Randunici 2008!! (418)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
Salutare!
Sunt la Iasi, murata toata dupa ce ne-a plouat pe strada mai ceva ca sub dus...tocmai vorbeam la tel cu Cami punand la cale o cafea in Bacau la intoarcere...Om vedea, pana una-alta sa treaca ziua de maine si sa se rezolve cu bine.
E tare ciudat fara Iulia...mor de dorul ei dar zau ca e bine sa fiu nitel singura cu sotzul; cumva ma ajuta si psihic sa fiu mai increzatoare ca ma intorc cu vesti bune si mai relaxata.
Am vazut si eu cele 2 randuri de poze cu copii ploiesteni unul mai dezbracat ca altul, pozele cu Sofi si Ili mergand tinandu-se de maini sunt mortale, delicioase.
Alice. Si Iulia vorbeste desprea ea numai la persoana a doua si e asa haioasa...
Ne-am plimbat nitel, am fost la Mitropolie (era visul meu sa ajung la moastele Sf Parascheva, la care m-am rugat sa pot avea un copil), Iasiul e curat si f frumos, desi din tara asta tot Clujul si apoi Brasovul imi ocupa primele locuri in inima...
Va pup!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Alice, nu mai e de facut nimic obligatoriu; pt colectivitate e recomandabil Prevenarul/pneumo 23 si atat.
Naty mamica
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
amira_roxana spune:
am zis ca revin si ...uite-ma!!! de fapt uitati-ne: http://family.webshots.com/album/577816950BbkiBI
am vazut si eu poze cu surubel, sophie, ilinca...foarte dulci copiii!
sophie are codite, si o mutrita de smecherica de nu se poate
. am vazut-o si pe mami, senina si frumoasa!
sebi la bustul gol cred ca face senzatie deja printre fete, iar ilinca...e bucatica rupta din mami ei
tuchi
nu sunt supla, dupa cum vezi in poze, dar sunt mai supla si incerc sa fiu si mai supla
. bafta cu noua casa... si conteaza pe noi la un gratar (nu ingrasa, nu-i asa?
)
gudinde
sper sa fii mai bine si sa fi rezolvat intr-un fel din problemele pe care le ai.
alice
ma dai gata cu ce zice thea, e mai ceva ca un om mare.
stela
am vazut si eu poze cu teutza scumpa, ce mutrita are... e o frumusete, cu nasul ala mic si cu breton. i-a placut la salina?
am vazut si poze cu americanii....mah ce dragoste mare e acolo

luny
...vresu si eu poze cu gineri-miu...si nu mai vb cu tine
...cum adica il stii pe cristi si nu mi-l prezinti? nu stii ca sunt in
love forever de dir 5?
kya
am ratat pozele cu zana, daca esti dragutza sa imi mai dai si mie linkul..bafta la gradi!
cleme
mi-e un dor de voi..
naty
sper sa vii cu rezultate bune de acolo
mimo
sa stapaniti sanatosi masinuta de tuns iarba si sa o folositi cu spor prin parcurile capitalei
blanka
sa aveti o vacanta frumoasa

dulci la toata lumea si ...mai revin!
natynic spune:
Amira e SU-PER-BA!! Si pare fff inaltuta, cati cm mai are?
Iar tu Roxana arati bestial si daca vei continua tot asa vei arata si mai bestial-BRAVO tie!

Pacat ca nu erau si mai multe explicatii-de prin locurile pozate...
Naty mamica
Kya spune:
Moama ce de poze am vazut!
Amira, Ili si Sof si Sebul
Minunati!
Acum daca mai vad si poze cu Tea (care ma termina de fiecare data cu mintea ei sclipitoare!) ma declar fericita!
Eu ii aleg haine copilei pentru maine la gradi. Si aleg si aleg, iar ea imi refuza combinatiile "nu, nu, nu, altul!"
Offf Doamne!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
Buna seara!![]()
A plouat toata dupa amiaza la noi, m-am plictisit de stat in casa
.
Acum am prins loc la calculator si m-am delectat cu poze superbe de la Ploiesti - scumpele si frumoasele Sophi si Ili
, nazdravanul Seb
si pustoaicele mamici
.
Kya, acomodare usoara Sanzianei la gradi si tu sa nu plangi prea mult, da??
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
ramo_cata spune:

va
si mi-a fost tare dor de voi..am vazut pozici cu Sanzi mancacioasa de inghetata,cu Amira cea brunetica
si ce mami frumusica,arati f bine
,micul gentleman SURUBelu' ,Ilinca sI Sofi..f tare Surubelu'
...micuta visatoare SOFI..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
numeioana spune:
Am intrat repede sa ma sfatuiesc cu Kya ce sa fac, ca mi s-a aprins becul de la catalizator si mi-au zis astia ca ma costa cateva zeci de milioane unul nou... Tu ce ai facut?
Olgule, cum sa n-ai martor pt catalizator? Este un motor stilizat, asa... nu exista sa nu ai! Ce frumos ca te-ai vazut cu Cata si copiii!
Apropo, Cata, exagerezi cu "ioana e frumoasa, slaba..."![]()
Am vazut poze cu copii frumosi si cuminti... ce dragi imi sunt toti!
Cuscra, bafta maine, sa vii cu vesti buna, da!?
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Ma bucur ca v-au placut copiii
, mor de dragul lor. Cand am ajuns noi, Ilinca era cu ochelarii Catalinei la ochi, arata intr-un mare fel
, super-cool. Si dupa vreun sfert de ora vine sa ii da inapoi ochelarii Catalinei, explicand motivele pentru care luase decizia :"Mi-e cald la ochi" 

Roxana, hello
. Superba Amira
. Super-peisaje, sa ne spui pe unde ati fost!
Alicel, ma bucur sa aud ca sunteti in formatie completa
. Si ca nu ati abandonat gandul emigrarii
. O pozica mica cu Theea, ca mor de dorul ei?
Kya, sa aveti maine o zi usoara, care sa treaca repede-repede
. O sa va obisnuiti amandoua!
Ioana, habar nu aveam ce inseamna becul ala...io am zis ca e bec de motor cu buba
. Hai ca ma uit maine in carte si le invat pe toate, ca cine stie unde ma prinde necazul
?
Naty, tinem pumnii. Sa vii cu vesti bune, sa bei linistita o cafeluta cu Cami, compania va fi pe cinste- stiu eu
.
Ramo, nu povestesti nimic?
Simo,
. Cand mi-a zis de rau langa casa
...Wow, de vis la voi 
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Nicoleta spune:
Salutare.
Am rasuflat usurata, a ajuns al meu cu bine.
Kya, bafta maine, sa fie usor inceputul acomodarii! Cu hainele... stii tu, prima impresie conteaza! ![]()
O scumpica Amira, iar tu, Roxana, ai slabit mult!! Cum ai reusit?
Am vazut cum Mimo isi face planuri de Europa moca. Noi plecam din Viena, la inceputul lui iulie, in rest suntem acasa :).
Am asa un sentiment ca toata lumea se intalneste cu toata lumea... numai eu nu...
Stefan a aflat ca marti este 1 Iunie, Ziua Copilului, a zis ca vrea un Lego cu Razboiul Stelelor pentru el si unul pentru Matei, si cum Matei nu stie sa construiasca, i-l va face el! ![]()
A vrea sa mergem vineri spre sambata in afara Vienei... eu nu prea as vrea, ca de atata vreme ma straduiesc sa fac si eu curatenia aia de primavara... si nu-mi iese! 
Saptamana asta nu voi folosi masina decat daca este vremea naspa rau, tot am abonament (si slabesc mai mult daca ma chinuiesc
).
Va pup pe toate si o saptamana super sa aveti! 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!