Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Racusor, am vazut burtica ce rotunda si frumoasa e!!!Iar tu arati super,nu se vede ca ai pus 13 kg(parca asa ai spus)
...hmmm! te tort nu mai spun nimic

tina 31+ cu Tudor Gabriel

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Yes, Romania locul 3 la Eurovision, am votat si eu aseara si au luat puncte bunicele din Norvegia, zic eu pe merit.
Mi-a placut melodia Germaniei dar pe scena tipa nu a impresionat, a si cantat fals la inceput.

Cred ca am exagerat cu treburile. Joi stres mare cu ecografia pentru chistul Anei de la picior, vineri cadouri pentru 1 iunie, ieri am fost si am luat 2 corpuri de mobila (Larisa acum au mandrele noastre dulap la fel )
Azi pleaca sotul asa ca ma linistesc, o perioada mai usor cu umblatul.

Tina, sa nu fie vreo infectie urinara.

La mine a recidivat, ieri am primit prin posta reteta de antibiotic si deja ma simt mai binisor de cand iau. E prima sarcina la care fac infectie urinara si o tin tot asa si nu inteleg de ce nu scap de ea

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Racusor, am vazut burtica ce rotunda si frumoasa e!!!Iar tu arati super,nu se vede ca ai pus 13 kg(parca asa ai spus)
...hmmm! te tort nu mai spun nimic

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

de la 14 in sus

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata delfinariu!

Aseara am fost la un luat din mot, dar nu am rezistat f mult, aveam o burta tare... nu de la contractii, eram pur si simplu ca un balon, pana nu am venit acasa la orizontala, nu m-a lasat.

Votat Erik, pisica, catel

Otilia, da, am primit 10 puncte de la Norvegia (parca asa). Insanatosire grabica.
Pe mine nu m-a dat pe spate melodia Germaniei.

Racusor, eu as incerca varianta Anei Culcer, cu golirea sanului... dar asta oricum nu se face de la inceput, se face dupa cateva saptamani parca... pt a stimula lactatia la ambii sani.

Anca, eu sunt meteosensibila, vad ca si delfinasul meu e. Cat a plouat a stat mai mult cumintel. Pe mine ma ia de la dureri de cap, la dureri reumatice (am reumatism, si acuma ioc creme, ioc antiinflamatoare), in orice caz nu prea ma bucura vremea ploioasa.

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
... Dar eu seara cand misca el puternic am senzatia ca scoate o manuta si nasc....si tot asa ma dor toate oasele bazinului. 18 zile pana la termen e super...eu mai am pana pe 3 iulie cand fac 37 saptamani.
Larisa 32+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

cand simt si eu asa..rad de Marius si ii spun "Hai nu vrei sa vi si sa vezi...cred ca vrea sa iti faca cu manuta"
...si el imi raspunde invariabil "Nu ma speria..."

cred ca taticii se asteapta, dar e sentimentul ala de "stiu ca vine momentul dar...nu o fi chiar in seara asta"

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

hehe si eu sunt in luna a 8-a de ieri...aoleu abia in luna a 8-a?
Azi am 32+. Eu sambata schimb semnatura.
matusa, noi ar trebui sa ne aliniem la start cam o data.

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la

off uite cineva care abia asteapta sa treaca timpul...felicitari pentru intrarea in luna a 8-a

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana, al meu ii zice ca vrea sa il cunoasca, dar sa mai stea in burtica, ca patutul nu a venit, carut nu avem, asa ca sa astepte pana are de toate

apoi ii zice ca el stie acum sa aiba grija de el

da, inca nu ne-am hotarat la carut, zici ca suntem amandoi

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eu nici nu stiam ca a fost eurovisionul...m-am uitat acum pe youtube si mi-a placut mult melodia Turciei....eu as fi votat-o pe primul loc. desi eu nu ma omor dupa stil, melodie, sound...prezenta scenica...super....Germania nu prea mi-a placut. paula asa si asa. Era de locul 3 nu mai mult.

Deci Turcia
http://www.youtube.com/watch?v=IFWXTxaTI-Q

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Tina, sa nu fie vreo infectie urinara.

La mine a recidivat, ieri am primit prin posta reteta de antibiotic si deja ma simt mai binisor de cand iau. E prima sarcina la care fac infectie urinara si o tin tot asa si nu inteleg de ce nu scap de ea

Eu imi fac analizele lunar, aproximativ toate si se pare ca ultima data nu mi-a iesit nimic la urocultura (mentionez ca o fac ca la carte, duc 3 probe in 3 zile consecutive).
Acum pe 4 iun. am programare la dr de fam, iau trimitere si dupa la analize.......ca vb ta! e posibil sa fie si de la asta

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

oana numaram, ca noi ziua si victoria mai sunt 11 cu tot cu asta pana in liga 1 (adica intram in luna a noua) ...dupa saptamana 37 deja ne calificam in liga campionilor, ramane doar sa castigam cupa (adica bebe sanatos

sa fim toate castigatoare

smecherie tu le numeri pana la 36sapt1zi ?

Carmen te asteptam cu poze
Carla cred ca va dormi pana la amiaza

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput