Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
11 zile pana la 36 fix, adica nu miercurea viitoare, ci peste 2 saptamani..
eu miercurea termin saptamana si joia intru intr-una noua
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 eu nici nu stiam ca a fost eurovisionul...m-am uitat acum pe youtube si mi-a placut mult melodia Turciei....eu as fi votat-o pe primul loc. desi eu nu ma omor dupa stil, melodie, sound...prezenta scenica...super....Germania nu prea mi-a placut. paula asa si asa. Era de locul 3 nu mai mult. Deci Turcia http://www.youtube.com/watch?v=ECyeUYsU14E Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 8 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
mie mi-a placut Moldova si melodia si cum au cantat...parca meritau un loc mai bun decat 22!
http://www.youtube.com/watch?v=hsTJjGMYzvw&feature=channel
Oana 34+ - Matei
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 11 zile pana la 36 fix, adica nu miercurea viitoare, ci peste 2 saptamani.. eu miercurea termin saptamana si joia intru intr-una noua Bulina 34+ cu poznas AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
eu vineri fac schimbul, deci la o zi dupa tine
cand mergi la urmatorul control? eu in 14 iunie, atunci semnez si contractul
Oana 34+ - Matei
larissa_79 spune:
Pai sa va spun eu ce am patit cu al meu la Alexia. De unde pana la 39 de saptamani se agita sa stau in pat...ca sa iasa copilul mai maricel ca a auzit el ca fiecare zi in burtica mamei e importanta si vede cum eu mi-am cam luat-o in cap si vreau sa nasc mai repede. Nu dom'le mai incolo prin saptamana 40. Abia prin saptamana 40 nu mai zicea sa stau in pat. Pe 12 iulie m-a chemat dr la control cu tot cu bagaj ca poate ma intrneaza sa nasc. Mergem noi la Municipal cu trolerul dupa noi ma vede doctorita si ma trimite acasa ca nu e inca momentul. Ajung acasa super cu nervi ca eu vroiam sa nasc si uite venea ziua de 13 cu DPN si eu nimic. Iesim la o plimbare, mancam stam etc.Pe la 11 decid sa adorm al meu umbla prin casa, facea dus etc. Ii zic...vezi ia si dormi ca poate sa vina bebe oricand si s-a terminat cu somnul. El nimic....n-avea stare se tot foia prin casa ba chiar ulterior mi-a aratat ca imi facuse si poze cand dormeam. Cred ca s-a culcat pe la 1:30 domnul meu in seara aia.
Cand pe la 2 si un pic m-am trezit ca am simtit ca sunt uda. Era cam o balta in pat asa si pana la baie a tot curs lichid. Mi-am dat seama ca s-au rupt membranele si ca trebuie sa plec la spital mai ales ca stiam ca doctorita mea era de garda.
Il trezesc pe domnul" Hai s-a rupt apa...nasc..." El somnoros de nu vedea cica "cum? asa in mijlocul noptii? cums-a rupt asa in mijlocul noptii?" Eu nervoasa ca ma tine la povesti si intrebari aprind lumina si strig sa il gasesc imbracat la usa cand ies din dus ca nu'sh ce ii fac. Era zombi parol....si dupa-aia a stat pe holurile spitalului pe acolo era frant ce sa mai. Abia dupa ce m-am externat mi-a zis ca lui nu i-a trecut niciodata prin cap ca pot sa nasc asa noaptea si ca va trebuie sa mergem noaptea la spital. Se gandea ca nasc si eu ziua ca tot omu'
Nu va mai zic in masina ce agitat era...conducea repede...desi nu era cazul ca nu avem contractii, striga la portar sa ne lase sa intram mai repede ca nasc...iar eu eram ca o floricica pe picioare fara nici o durere etc. Nu va zic ca eu cam vorbit la telefon cu el in timpul travaliului. Doar cand m-am dus sa nasc normal nu m-am suit cu telefonul pe masa ci era in poseta pe o masuta alaturi. Nici nu am apucat sa ii spun ca merg in camera de nasteri. Vreau sa zic ca a sunat telefonul incontinuu....ziceai ca nu e intreg la minte. Cred ca a stresat si dr ca tot suna dar nu mi-a zis nimic saraca.
In sfarsit ajung eu in salon...si cred ca i-au zis fetele pe hol ca am nascut ca apare si el. Eu n-apucasem sa sun. Care credeti ca au fost primele vorbe " de ce nu imi raspunzi la telefon. vrei sa fac infarct?" Apoi m-a pupat, mi-a masat burta vreo ora cu punga de gheata si s-a dus la neonatolog sa o vada pe fi'sa.
Oricum nu va bazati pe calmul lor in astfel de momente.
Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
8 iunie la doctor...adica 36 fara o zi
si tot saptamana aia trebuie sa merg sa vb cu anestezistul, neonatologul, sa vad ce analize trebuie sa imi faca...astea fac parte din contractul de nastere, separat de toate analizele facute tot la CMU
trebuie sa sun sa ma programez, ca cica neonatologul e dimineata, anestezistul dupa-amiaza, in functie de nasteri, deci mai multe drumuri
tu mergi doar sa semnezi contractul si gata?
Bulina 34+ cu poznas
larissa_79 spune:
oana, ascult imediat si Moldova. Eu am zis care imi place din primele 3 ca atat am ascultat.
AMR 8 saptamani pana la
tina_80 spune:
As vrea si eu sa ma apuce 39 sapt si eu sa nu nasc...mai bine asa decat sa ma gandesc la o nastere prematura
Larisa, dar ai nascut f usor si din ce povestesti ai fost si f
relaxata. Bravo tie!
tina 31+ cu Tudor Gabriel
AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Pai sa va spun eu ce am patit cu al meu la Alexia. De unde pana la 39 de saptamani se agita sa stau in pat...ca sa iasa copilul mai maricel ca a auzit el ca fiecare zi in burtica mamei e importanta si vede cum eu mi-am cam luat-o in cap si vreau sa nasc mai repede. Nu dom'le mai incolo prin saptamana 40. Abia prin saptamana 40 nu mai zicea sa stau in pat. Pe 12 iulie m-a chemat dr la control cu tot cu bagaj ca poate ma intrneaza sa nasc. Mergem noi la Municipal cu trolerul dupa noi ma vede doctorita si ma trimite acasa ca nu e inca momentul. Ajung acasa super cu nervi ca eu vroiam sa nasc si uite venea ziua de 13 cu DPN si eu nimic. Iesim la o plimbare, mancam stam etc.Pe la 11 decid sa adorm al meu umbla prin casa, facea dus etc. Ii zic...vezi ia si dormi ca poate sa vina bebe oricand si s-a terminat cu somnul. El nimic....n-avea stare se tot foia prin casa ba chiar ulterior mi-a aratat ca imi facuse si poze cand dormeam. Cred ca s-a culcat pe la 1:30 domnul meu in seara aia. Cand pe la 2 si un pic m-am trezit ca am simtit ca sunt uda. Era cam o balta in pat asa si pana la baie a tot curs lichid. Mi-am dat seama ca s-au rupt membranele si ca trebuie sa plec la spital mai ales ca stiam ca doctorita mea era de garda. Il trezesc pe domnul" Hai s-a rupt apa...nasc..." El somnoros de nu vedea cica "cum? asa in mijlocul noptii? cums-a rupt asa in mijlocul noptii?" Eu nervoasa ca ma tine la povesti si intrebari aprind lumina si strig sa il gasesc imbracat la usa cand ies din dus ca nu'sh ce ii fac. Era zombi parol....si dupa-aia a stat pe holurile spitalului pe acolo era frant ce sa mai. Abia dupa ce m-am externat mi-a zis ca lui nu i-a trecut niciodata prin cap ca pot sa nasc asa noaptea si ca va trebuie sa mergem noaptea la spital. Se gandea ca nasc si eu ziua ca tot omu' Nu va mai zic in masina ce agitat era...conducea repede...desi nu era cazul ca nu avem contractii, striga la portar sa ne lase sa intram mai repede ca nasc...iar eu eram ca o floricica pe picioare fara nici o durere etc. Nu va zic ca eu cam vorbit la telefon cu el in timpul travaliului. Doar cand m-am dus sa nasc normal nu m-am suit cu telefonul pe masa ci era in poseta pe o masuta alaturi. Nici nu am apucat sa ii spun ca merg in camera de nasteri. Vreau sa zic ca a sunat telefonul incontinuu....ziceai ca nu e intreg la minte. Cred ca a stresat si dr ca tot suna dar nu mi-a zis nimic saraca. In sfarsit ajung eu in salon...si cred ca i-au zis fetele pe hol ca am nascut ca apare si el. Eu n-apucasem sa sun. Care credeti ca au fost primele vorbe " de ce nu imi raspunzi la telefon. vrei sa fac infarct?" Apoi m-a pupat, mi-a masat burta vreo ora cupunga de gheata si s-a dus sa la neonatolog sa o vada pe fi'sa. Oricum nu va bazati pe calmul lor in astfel de momente. Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 8 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
ce poveste frumoasa
asa ceva imi imaginam si eu ...cred ca eu voi fi cea calma dintre noi doi
Oana 34+ - Matei
racusor2010 spune:
larisa
ce tare sotul tau
al meu prefera cica sa ma apuce noaptea, ca sa ajungem repede la maternintate, ca ce ne facem ziua, ca ramanem in trafic si trebuie sa circule neregulamentar
plus ca pana vine el de la birou, pana ajungem la maternintate, daca nasc?
cand am fost joi la control era nebunia de pe lume in trafic si a mers pe linia de tramvai, se baga, el care de obicei foarte regulamentar merge se chinuia sa ramana calm...
dar le spunea prietenilor ca el sta in rezerva cat nasc si se uita la meciuri, ca e campionatul mondial atunci, numa bine
si acum cat stateam in spital venea si statea cu mine pana noaptea tarziu si ne mai uitam la cate un meci, de se mirau asistenele
Bulina 34+ cu poznas
larissa_79 spune:
tina, n-am nascut chiar asa usor....am facut prea multa epidurala si nu prea puteam sa imping la sfarsit plus ca bebe era sus..in fine..nu va mai povestesc. Pentru ca eu nu puteam sa imping pe ale a tras-o putin cu vaccum-ul plus epiziotomie mare. Bine e si capoasa ca ta'su asa si cu diltatie maxima la mine tot nu iesea. Va sfatui doar sa faceti o singura doza de epidurala si nu mai mult ca nu mai puteti impinge apoi.
AMR 8 saptamani pana la