Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 7
larissa_79 spune:
hehe si eu sunt in luna a 8-a de ieri...aoleu abia in luna a 8-a?
Azi am 32+. Eu sambata schimb semnatura.
matusa, noi ar trebui sa ne aliniem la start cam o data.
Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
mamici cu experienta, va rog sa imi dati un sfat cu privire la alaptare:
- citesc cursul de la Carmen, al Anei Culcer si scrie asa: ca e f important ca fiecare copil sa fie lasat sa goleasca alternativ la fiecare masa cate un san pentru a-si lua toate tipurile de lapte care ii sunt necesare. practica de a muta un copil de la un san la altul dupa 15 minute nu are baza stiintifica si va duce la colici (va manca doar lapte cu apa si lactoza) si la insatisfactia copilului (ca nu ia cantitatea suficienta de graasimi de la sfarsitul suptului)
- ieri la curs sotului i-a spus ca un copil trebuie mutat de la un san la altul dupa 15 minute...dar niciodata tinut mai mult de 30-40 minute la san (atat sa dureze practic alaptarea la o masa)
voi cum ati facut? cum era cel mai bine pentru bebe? ca cele 2 teorii se bat cap in cap
(eu cu cititul si cu listele mele cred ca va zapacesc )
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 am sunat acum la maternitate am zis mai bine sa stau linistita, decat sa imi para rau dupa.... a zis sa stau la pat, sa iau tratamentul si daca apar contractii sa ma duc la ei... azi o sa stau cuminte in pat si vedem ce se intampla, daca e cazul sa le fac vreo vizita sau nu Bulina 34+ cu poznas AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Racusor hai fi optimista...si eu simt o presiune jos si ieri seara am experimentat niste dureri pe la coaste, o fi de la bebe...dar simteam ca si cand cineva m-ar fi impuns cu cutitul
...hai sa numaram impreuna pana la 37 de sapt
Oana 34+ - Matei
tina_80 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 tinna, tu tre sa stai la pat mai...chiar daca frigiderul e gol dar nu din cauza de col neaparat ci a gandurilor de dupa care iti fac mai mult rau. Asa fac si io calc stramb si dupa aia ma framanat o gramada. Stai acolo cuminte...nu cred sa se fi deschis totusi. La col deschis mergi f f des iar senzatia de a merge e si mai deasa chiar daca nu faci nimic. |
Am senzatia de a merge mai des la toaleta dupa-amiaza. Ieri mergeam si nu faceam nimic,...... binenteles ca dupa ce mi-ai spus tu....si de atunci o gramada de idei
tina 31+ cu Tudor Gabriel
AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Am senzatia de a merge mai des la toaleta dupa-amiaza. Ieri mergeam si nu faceam nimic,...... binenteles ca dupa ce mi-ai spus tu....si de atunci o gramada de idei tina 31+ cu Tudor Gabriel AMR 8+ si vine Doamne ajuta! |
pai asa mai am si eu senzatia si merg si nu fac nimic....sa fii atenta sa nu fie extrem de des...atat. Eu ti-am zis ce mi-a zis medicul ca si pe mine ma streseaza deschisul asta. Oricum daca te trezesti doar de 2-3 ori pe noapte e in regula. Pentru linistea ta stai insa in pat...in pat n-are cum sa se deschisa...daca iesi afara normal ca iti vin apoi idei.
AMR 8 saptamani pana la
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 am pus 3 poze noi una e cu tortuletul aniversar (cumparat ) aviz pofticioaselor, a nu se uita Bulina 34+ cu poznas AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
am vazut pozele ...arati foarte bine, chiar si ciufulita mie mi-a placut (...asa arata si la noi in dormitor plin de creme )
Oana 34+ - Matei
racusor2010 spune:
tina ne luam de o manuta amandoua, o mie de ganduri si idei e bine ca ne imbarbatam una pe alta, dar cand vine vorba de noi
oana numaram, ca noi ziua si victoria mai sunt 11 cu tot cu asta pana in liga 1 (adica intram in luna a noua) ...dupa saptamana 37 deja ne calificam in liga campionilor, ramane doar sa castigam cupa (adica bebe sanatos
sa fim toate castigatoare
larisa felicitari!! inca un pic, inca un pic si la voi...
denisa cum ai dormit?
carmen gata aranajtul ?
Bulina 34+ cu poznas
larissa_79 spune:
racusor, eu n-am stat niciodata cu ceasul la alaptat. Eu sunt pentru prima varianta cu golitul unui san. Acum depinde si de cat lapte are mamica ca eu uneori o puneam la amandoi ca sa ia presiunea. Altfel ea se satura cu primul si nu mai vroia apoi si eu trebuia sa ma mulg. In general ei isi fac si preferinte pentru unul din sani, care are mameleonul mai bine format. La mine avea o preferinta pentru dreptul si in timp aveam un san cu mai mult lapte( dreptul) si unul cu mai putin (stangul). Chiar ma ingrijorasem ca o sa raman diforma. Dupa alaptare insa si-au revenit. Deci tine si de copil....
Astept si parerea altor fete...
AMR 8 saptamani pana la
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
am vazut pozele ...arati foarte bine, chiar si ciufulita mie mi-a placut (...asa arata si la noi in dormitor plin de creme ) Oana 34+ - Matei |
oana
inainte nu tineam nimic pe pat acum e plin de borcane cu migdale, nuci si alune (pentru cand ma apuca foamea sa nu ma ridic de pastile, de carti, creme, telefoane...nici nu stiu unde incap atatea
Bulina 34+ cu poznas
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 v-ati uitat le eurovision aseara? mi-a zis sotul ca RO a iesit pe locul 3 am ascultat si eu melodia Germaniei..foarte antrenanta si tipa avea o voce f faina...e doar o pustoaica, are 19 ani, dar e frumoasa melodia, te prinde... Bulina 34+ cu poznas AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
yap, am rezistat eroic pana la final..si ma gandeam ca poate reusesc sa dorm mai mult azi...asa printr-o minune, si minunea nu a durat decat pana la ora 8 dimineata
oricum melodia Germaniei va avea succes in continuare...am obtinut si noi un loc bun ...singura chestie care mi s-a parut nasoala a fost ca "marii contribuabili" Anglia, Germania, Spania si nu mai stiu care nici macar nu a participat la preselectii calificanduse direct...deci pana la urma tot banii conteaza
Oana 34+ - Matei