Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

larisa, crispro

a venit sotul de la cursul de ingrijire bebe foarte incantat de cate a invatat...a inceput sa imi povesteasca cum trebuie curatati ochisorii, nasucul...

cica la inceput nu sunt foarte indicate aparatorile la patut, ca nu au vizibilitate...ca oricum ei nu misca prea mult pana la 2-3 luni...ca asta e si rostul gratiilor, sa il vezi tu pe bebe si el sa vada printre ele...

caruselul sa fie plasat la inceput la o inaltime cam de 40 cm, ca sa nu dezvolte strabismul...ca ei vad la inceput cam la 20 cm...

patuturile de panza sunt bune, mai ales daca calatoriti cu bebe, ca el se simte confortabil si nu face diferenta ca doarme in alta parte..ca el se ataseaza de patut si de asta devine agitat cand plecam cu el, ca nu mai e in mediul lui...

e important sa ne chinuim cat putem sa alaptam si sa stam cel putin 6 luni acasa cu bebe, pentru ca apoi cand te intorci la serviciu poti pierde laptele de la stres, oboseala...

poti spala copilul si cat nu a cazut buricul, dar sa il cureti cu alcool de 70 grade si sa il usuci bine...

si glicerina nu trebuie sa fie boraxata (noua ne-a dat una speciala de la farmacie) ca nu e buna pentru bebe...si se pune pe un deget un tifon, apoi glicerina, si se spala gurita lui bebe ca si cum l-ai spala pe dintisori....

trebuie sa ii trimita suportul de curs pe mail...

imi dau seama ca daca as reusi sa merg si eu, ar fi foarte util pentru ca eu multe le-am citit in cartea mama si copilul, dar altfel e cand ti le zice cineva,...

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Hehehe! multumim de informatii!

De ce nu incerci sa pui sub fundulet un puisor de perna?! Ai sa vezi ca nu mai simti acea presiune sau pe bebe asa jos

Eu ziua incerc sa stau ceva de genul asta... dar nu pot sta toata ziua si toata noaptea pt ca ma doare coloana.

Merita incercat!

tina 31+ cu Tudor Gabriel

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Ma gandesc ca nu este placuta la varsta asta...totusi sper sa fie altceva sau sa nu mai iasa..stiu ca a mai avut o fata de aici , dar nu mai stiu care...daca citeste o rog sa-mi dea PM si sa-mi spuna ce a facut.

Elena, 34+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 5-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Racusor stai cuminte in patut ...si eu simt cateodata o presiune jos de zici ca mai are putin soscoate capul afara

Citat:

trebuie sa ii trimita suportul de curs pe mail...

imi dau seama ca daca as reusi sa merg si eu, ar fi foarte util pentru ca eu multe le-am citit in cartea mama si copilul, dar altfel e cand ti le zice cineva,...

Bulina 34+ cu poznas

vezi parte pozitiva a lucrurilor, sotul tau merge...si impreuna o sa va descurcati
poate ne dai si noua suportul de curs sa ii "initiem" si pe ai nostrii

a-ti discutat cu medicii de familie de cursurile de puericultura?

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eu am chemat pediatra acasa ( atentie nu medicul de familie) imediat ce am ajuns si ne-a explicat tot si a scris si pe caiet. Cam tot ce e in cursul de azi ne-a explicat si scris ( eu banui ca e vorba de aceeasi pediatra, dar vb eu cu racusor sa ma conving). Asa ca n-am avut nevoie de alte cursuri. Sotul a bagat si el la cap si apoi a prestat in fiecare seara....tot ce era pe lista. Se pricepea mai bine ca mine. Eu doar ii dadeam la mana: ser fiziologic, compresa sterila, etc. etc.
ea ne-a dat si lista cu ce medicamente sa avem in casa si cand si cum sa folosim, ce am eu voie sa mananc si ce nu....etc etc.

Larisa 32 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

ceau fetele
sper ca sunteti bine,
racusor si eu de 3 zile imi simt burta tare tot mai des....
Am o intrebare: voi cum stati , cand stati intinse??? in ce pozitie? eu nu mai stiu cum sa stau, nu am aer, parca nu am loc......ufff, e tot mai greu
va pup, we fain in continuare

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

ceau fetele
sper ca sunteti bine,
racusor si eu de 3 zile imi simt burta tare tot mai des....
Am o intrebare: voi cum stati , cand stati intinse??? in ce pozitie? eu nu mai stiu cum sa stau, nu am aer, parca nu am loc......ufff, e tot mai greu
va pup, we fain in continuare

33+

Eu stau pe parti, ma simt mai bine pe stanga (din cate am inteles e cel mai indicat)

Cand am chef pun si o pernuta sub fund...aaaa si ma mai relaxeaza sa pun o perna intre picioare(genunchi) cand stau intr-o parte stau ingenunchiata, nu pot sta cu picioarele intinse.

tina 31+ cu Tudor Gabriel

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ma duc la sa aveti o noapte linistita...

Larisa 32 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

si eu incerc sa stau pe stanga mai mult, dar cand stau pe o parte mi se pare ca atarna asa greu burta....de ce am ajuns sa ma plang si eu...dar ma intelegeti voi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:

eu am cam intrat in panica burtica e tare si nu inteleg de ce il simt asa jos pe bebe, chiar deasupra osului pubian...

fetelor care mai aveti un bebe, asta inseamna ca e bebe jos de tot ? ar fi cazul sa sun doctorul?

daca stau cuminte in pat in continuare si nu ma mai misc, nu cum am facut zilele astea, oare fac sa fie iar bine?

offf, m-au luat toate caldurile

Bulina 34+ cu poznas

Si eu de aseara am aceleasi simptom...bebe este chiar deasupra osului pubian si foreaza adanc acolo, plus ca o vecina mi-a zis ca mi-a cam coborat burta .
Ma dor toate oasele... dintre picioare, de la maini de la spate de la bazin, nu-mi gasesc starea...nici in pat, nici pe scaun, iar in picioare zici ca ma trage ceva de "fofo"... Sper sa mai stea cumintel acolo macar 3 sapt.

Elena, 34+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 5-

Of, si eu la fel, de aseara da cu capul in col. Iar cu colul nu am stat niciodata prea bine, atuul meu este ca nu am avut absolut nici o contractie pana acum.
Dar eu sunt mult mai mica decat voi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

34s e varsta de sarcina cand bb e cu capul deja in jos si forteaza putin zona isi pregateste marele eveniment, la 34 s asa am simtit exact acelasi lucru-am patit exact acelasi lucru dar daca stati cuminti se fac de 37s cel putin e normal!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

anca, ma sperii...

azi noapte mi-am adus aminte ca mi-ai zis ca si tu ai simtit la fel, dar si ca tu ai nascut cam pe atunci..

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput