Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 5
racusor2010 spune:
neata delfinariu
aseara am inchis laptopul ca eram tare obosita, bebe ma apasa, si dragul de sot imi tot povestea ce a invatat...asa mandru era
pe la 1 jumate insa m-am trezit ca ma durea jos burtica, osul pubian mai exact..desigur ca iar m-am panicat, mi-am adus aminte apoi ca anca a simtit la fel si ca e a nascut cam pe acum...l-am trezit pe sot sa pipaie burtica, ca mie mi se parea tare...era moale, fara contractii..dar durerea nu disparea orice as fi facut
eram hotarata sa sun la maternitate sa ii intreb ce e cu durerea asta, sa ma duc din timp, sa nu care cumva sa nasc apoi ma gandeam ca il trezesc pe sot si mergem direct...
pana la urma am reusit sa adorm, dar pe spate, cu perna gravidei la spate pe dreapta, ca sa stau putin inclinata spre stanga...sper sa se considere ca nu stateam pe spate si ca lui bebe ii este bine
oricum azi noapte eu agitata ca nu stiam ce mi se intampla, bebe agitat misca intr-una
acum de dimineata mai simt asa o oarecare durere la osul pubian, dar e mai bine ca ieri oricum...bebe misca pe la buric, nu il mai simt jos...contractii nu am, tratamentul il iau, sper sa fie bine...
nu imi dau seama daca e periculos sau e normal sa fie asa jos imi e asa frica sa nu nasc inainte de termen si nu stiu cand ar trebui sa sun doctorul sau sa merg la un control la urgente...
de, primul copil, sarcina cu probleme...
bebe mic, mai avem 18 zile pana terminam 37 saptamani, mai stai la mami in burtica
offf, ca m-am intins....
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
matusa77 spune:
Buna dimineata!
Racusor stai calma inca 17 zile vor trece extrem de repede, si pe mine ma doare uneori osul pubian parca as merge pe bicicleta - am inteles ca e normal.
saptamana 31 Ducu
matusa77 spune:
Astazi pentru toata Odiseea.
Am intrat oficial in saptamana 32 deci luna a 8 a.
saptamana 32 Ducu
racusor2010 spune:
matusa, multumim de cafeluta
si felicitari
Bulina 34+ cu poznas
racusor2010 spune:
am sunat acum la maternitate am zis mai bine sa stau linistita, decat sa imi para rau dupa....
a zis sa stau la pat, sa iau tratamentul si daca apar contractii sa ma duc la ei...
azi o sa stau cuminte in pat si vedem ce se intampla, daca e cazul sa le fac vreo vizita sau nu
Bulina 34+ cu poznas
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 larisa, crispro a venit sotul de la cursul de ingrijire bebe foarte incantat de cate a invatat...a inceput sa imi povesteasca cum trebuie curatati ochisorii, nasucul... cica la inceput nu sunt foarte indicate aparatorile la patut, ca nu au vizibilitate...ca oricum ei nu misca prea mult pana la 2-3 luni...ca asta e si rostul gratiilor, sa il vezi tu pe bebe si el sa vada printre ele... caruselul sa fie plasat la inceput la o inaltime cam de 40 cm, ca sa nu dezvolte strabismul...ca ei vad la inceput cam la 20 cm... patuturile de panza sunt bune, mai ales daca calatoriti cu bebe, ca el se simte confortabil si nu face diferenta ca doarme in alta parte..ca el se ataseaza de patut si de asta devine agitat cand plecam cu el, ca nu mai e in mediul lui... e important sa ne chinuim cat putem sa alaptam si sa stam cel putin 6 luni acasa cu bebe, pentru ca apoi cand te intorci la serviciu poti pierde laptele de la stres, oboseala... poti spala copilul si cat nu a cazut buricul, dar sa il cureti cu alcool de 70 grade si sa il usuci bine... si glicerina nu trebuie sa fie boraxata (noua ne-a dat una speciala de la farmacie) ca nu e buna pentru bebe...si se pune pe un deget un tifon, apoi glicerina, si se spala gurita lui bebe ca si cum l-ai spala pe dintisori.... trebuie sa ii trimita suportul de curs pe mail... imi dau seama ca daca as reusi sa merg si eu, ar fi foarte util pentru ca eu multe le-am citit in cartea mama si copilul, dar altfel e cand ti le zice cineva,... Bulina 34+ cu poznas AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
glicerina boraxata e cam tare pt gurita bb-iilor!
nistatin e indicat si cel mai ok sunt spalaturile cu ceai de musetel in care se adauga putin bicarbonat!-am citat din cr Ana Culcer!
asa am procedat la Vladut!
Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
racusor2010 spune:
am pus 3 poze noi una e cu tortuletul aniversar (cumparat )
aviz pofticioaselor, a nu se uita
Bulina 34+ cu poznas
anca_vlad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
anca, ma sperii... azi noapte mi-am adus aminte ca mi-ai zis ca si tu ai simtit la fel, dar si ca tu ai nascut cam pe atunci.. Bulina 34+ cu poznas AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
da dar nu se compara... e eram in perfuzii deja de 3 luni nu aveam nici dop gelatinos nici col doar membrane!
si contractii cu zecile pe zi si pe noapte!
Asa ca nu te speria!
te rog frumos!
bb-ul meu era pregatit de iasa de la 24s!
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
Si inca ceva la 34 s chiar dacae prematur bbbstie sa respire sa suga stie tot ce trebuie sa fac un bb!
are cam 2700-2800g si undeva la 47-49cm!
nu e de speriat!
Va rog mult daca va mai speriati ca sunteti in 34s si nasteti prematur uitati-va la pozele lui Vladut si sa imi psuneti voi unde se vad urmele preaturitatii!
...si nu uitati ce tratament am facut eu, nu se comnara cu ce faceti voi, mai ales ca sunteti acasa...eu eram dej adin 10sept in spital si amplecat pe 12 nov!
Va rog fara panica........
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
Eu va scriu nu sa va sperii ci sa va linistesc ... si acum o sa ii multumesc lui DD daca ajung cu bine la 34 si voi fi acasa nu in spital!
BB poate sa se nasca cand vrea numai sa stea pan ala 34s!
perna sub fund face minuni!
POZE VLADUT