Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusor eu simt cam in ficare seara treaba asta si desi eu am senzatia ca el misca f jos doctorita mi-a zis ca de fapt e inca sus. Al meu cam in fiecare seara da concert de ma dor toate, miscari bruste care genereaza si contractii. Stai acolo cuminte...ia un no-spa. Eu mai patesc asa si cand stau cam mult in aceeasi pozitie.
belu, chiar ma intrebam ce mai faci.

Larisa 32 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

matusa eu acum am citit ca ti-ai taiat verigheta...off...lasa ca dupa ce vine bebe o lipiti sau faceti alta sa treaca supararea...

lala ce patut vrei?

noi nu ne-am decis cu carutul m-a intrebat acum sotul ce ne facem daca vine bebe, ca noi nu avem carut...

a fost si al meu azi din nou la baby expo si mi-a luat sutiene de alaptat si garmastan...ca era doar 20 ron bucata..si i-a urat tipul de acolo sa le foloseasca sanatos

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

34s e varsta de sarcina cand bb e cu capul deja in jos si forteaza putin zona isi pregateste marele eveniment, la 34 s asa am simtit exact acelasi lucru-am patit exact acelasi lucru dar daca stati cuminti se fac de 37s cel putin e normal!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Larisa draga va citesc si eu din umbra cum am timp de ceilalti 3 .
Acum am o problema...cea mare a avut varicela si i s-o gatat de mult e o sapt., insa am observat ca imi ies niste bube rosii care ma cam mananca...deocamdata sunt cateva...dar stau si ma gandesc....oare sa fac si eu ????Stiam de la mama ca am avut toate cele...ultima forma de pojar a fost rin cls. a 7-a chiar in ziua de premiere...dar acum sa zicem daca ar fi sa fac....este periculos pentru bebe, daca vorba aia este la un pas de iesire ????

Elena, 34+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 5-

Mergi la inceput

larisa, crispro

a venit sotul de la cursul de ingrijire bebe foarte incantat de cate a invatat...a inceput sa imi povesteasca cum trebuie curatati ochisorii, nasucul...

cica la inceput nu sunt foarte indicate aparatorile la patut, ca nu au vizibilitate...ca oricum ei nu misca prea mult pana la 2-3 luni...ca asta e si rostul gratiilor, sa il vezi tu pe bebe si el sa vada printre ele...

caruselul sa fie plasat la inceput la o inaltime cam de 40 cm, ca sa nu dezvolte strabismul...ca ei vad la inceput cam la 20 cm...

patuturile de panza sunt bune, mai ales daca calatoriti cu bebe, ca el se simte confortabil si nu face diferenta ca doarme in alta parte..ca el se ataseaza de patut si de asta devine agitat cand plecam cu el, ca nu mai e in mediul lui...

e important sa ne chinuim cat putem sa alaptam si sa stam cel putin 6 luni acasa cu bebe, pentru ca apoi cand te intorci la serviciu poti pierde laptele de la stres, oboseala...

poti spala copilul si cat nu a cazut buricul, dar sa il cureti cu alcool de 70 grade si sa il usuci bine...

si glicerina nu trebuie sa fie boraxata (noua ne-a dat una speciala de la farmacie) ca nu e buna pentru bebe...si se pune pe un deget un tifon, apoi glicerina, si se spala gurita lui bebe ca si cum l-ai spala pe dintisori....

trebuie sa ii trimita suportul de curs pe mail...

imi dau seama ca daca as reusi sa merg si eu, ar fi foarte util pentru ca eu multe le-am citit in cartea mama si copilul, dar altfel e cand ti le zice cineva,...

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Racusor nu te mai stresa daca a fost sotul, te invata el ca dupa cate povestesti a fost un ascultator activ.

saptamana 31 Ducu

Mergi la inceput

da, foarte activ

a schimbat si un scutec a facut baie unei papusi

si acum vrea sa mearga si la cursul de prim ajutor, de pe la mijlocul lui iunie

cica au fost inca 3 cupluri, numa el singur

si neonatologul care a venit (o ea) e pediatru la CMU...

aa, zicea ca e f imp sa se faca screeningul auditiv la nastere

la spitalele de stat a zis ca se face gratuit la prematuri, in rest nu..la privat se plateste, dar e destul de ieftin...

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Larisa draga va citesc si eu din umbra cum am timp de ceilalti 3 .
Acum am o problema...cea mare a avut varicela si i s-o gatat de mult e o sapt., insa am observat ca imi ies niste bube rosii care ma cam mananca...deocamdata sunt cateva...dar stau si ma gandesc....oare sa fac si eu ????Stiam de la mama ca am avut toate cele...ultima forma de pojar a fost rin cls. a 7-a chiar in ziua de premiere...dar acum sa zicem daca ar fi sa fac....este periculos pentru bebe, daca vorba aia este la un pas de iesire ????

Elena, 34+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 5-

belu, eu cand am facut varicela...adica acum 2 ani...mi-a fost rau cam cu 2 zile, facusem si febra ma simteam racita puternic si abia apoi au iesit bubitele..multe multe...oricum iti dai seama daca e sau nu pana maine....eu sper sa nu faci totusi ca nu e tocmai placuta. Nu stiu ce sa zic daca e periculos sau nu...dar daca pana maine se inmultesc bubele mergi luni la un medic sa vezi ce si cum.

Larisa 32 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

bravo,dragaica !
fac si eu o paturica,defapt mai am sa fac 3-4 randuri si o inchei deja,si sa o spal ,apoi fac foto.

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Da-mi si mie modelu, eu sunt 0 la capitolul asta, asta e prima tentativa, as vrea sa mai fac una pentru celalalt bebe, sper sa iasa mai bine.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 27+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Astazi instaleaza sotu unu din patuturi incepem reamenajarea camerei , abia astept sa vad cum iese, mai am de cumparat ornamente.
Voi ati pus deja lenjeria de pat, nu stiu ce sa fac sa o pun dupa acum, mi sa nu prinda praf

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 27+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput