**Buburuze de 2009 in actiune (23)**
Raspunsuri - Pagina 9
Serialbastre spune:
Multumim tuturor pentru urari!
La multi ani, Mada!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC
carinablanca spune:
Ola,
LA MULTI ANISORI INAINTE
Bryanna Gabriela
Cezara-Ilinca
La multi ani Eumada
Cris, multumesc .
Simina, . Cred ca nu am mai povestit din lipsa de timp. Luni a implinit 9 luni si are 8,3 kg si cica 73 cm masurata de noi acasa. A inceput sa faca deja primii pasi singura asa ca estimez sa umble foarte repede. Cu papa stam destul de bine dar pentru ca acum i-a un siropel care ii face pofta de mancare. Oricum sunt pregatita sa ii schimb laptele zilele acestea daca nu il papa mai bine. Multumim ca te-ai gandit la noi
Anna_mama, multumim
Va urez o noapte buna !
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
nicuratze spune:
Buna seara mamici,
La multi ani din toata inima pentru CEZARA si MADA!!!
DANI,,o sa incerc sa nu tund prea mult fata,sa nu-mi iau cafteala de la voi.Pustiulica este doar un amic al Andrei ( ca deja am trei gineri)
MADA si ALICE,felicitari pentru kilogramele pierdute,bafta in continuare.
CRIS,v-am admirat si eu la petrecere,Miru are asa o privire galesa.si voi sunteti asa tineri si cu fete de copii
(fetita de langa raducu e una dintre cele doua cu care se intelege
)
EUMADA,eu am dat Andrei compot de prune si magiun de Topoloveni cand era constipata
ANKKA,a fost superba Karina,astept si celelalte poze.
ANNA,sarumana,si Vladut al tau e un scump.
ALICE,ce dulce e Naty,imi plac mult cea cu clabucii pe cap si cea cu panselutele
ANKKA,eu iti tin pumnii pentru noul job,cred ca de asta esti suparata.
CARINA,multumim ( mi-e si rusine sa zic,de tuta ce sunt,nu am reusit sa vad pozele de pe mailul comun,imi deschide o pagina unde nu se vad mesajele,trebuie sa-mi pandesc sotul sa ma invete)
ALICE,trimit si eu o poza,in week-end
LAVINIA,,multa sanatate puiului Rares.
EMA,SIMINA,ANDREEA,REBY si toate fetele,
Eu mi-am luat liber ieri de ziua copilulul,am fost cu ei la mama,am mancat,am dormit,si mama mi-a distrat copiii.Asa ca azi nu am mai uitat nimic,ba chiar am facut si ceva treaba...numai ca cineva din familie tot m-a enervat..pe motiv de diverse decizii in legatura cu turta fetii..dar nu ma las
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
maimuta asta mi-a facut bucata azi..s-a trezit la 5:20 si am luat-o in pat cu noi,dar mandra in loc sa faca nani ranjea fasolea la minesi pana nu am trimis-o la origininu a vrut sa se culce..asa ca pe la 6 si putin si-a facut mila de noi si a adormit pana la 8:30 acum e la ora de masa..i-am pus pe felia prajita calda cascaval care s-a topit partial,numai ca a belit toate bucatelele si acum i-a ramas painica goaladar ei ii place..
dau rapid ,o perfuzoiaca pentru cine are nevoie,trabuce cubaneze si vougue
La Multe Lunite inainte
Aidan Gabriel buburuza de MangaGirl sa cresti mare si voinic
LA MULTI ANI!!!!!!!!Motana sa fi fericita si iubita de cei dragi
ema nu vazusi ce a zis cuscra???ca lasa copii fara lamborghinii???si mai bine pupa dulce bestiuta vapiroasa
carina pai stati foarte bine la masuratorisi sunt sigura ca nu o prinde 10 lunite si deja o s te fugareasca prin casa
elena 3 gineri pai e si normal,doar ai o frumusete de fata..daaaaaa,numai copii nu mai suntem,maine-poimaine facem 30 de ani si nici nu stiu cand a trecut timpul intra pe mess is iti spun eu pasii ca sa vezi pozicile de pe mailia zi daca e soacra de vina cu turta fetii
simina aici suntmultam fain de cafeluta
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
reby-iry spune:
neata si de la noi!
cris multumesc muult pt sfat,sa stii ca ma bate gandul sa fac si eu chestia aia mistoaca cu ananasul
eu ieri am fost la ziua de facut blaturi,vai de capul meuca nu-mi iesea de fel si uite asa,ieri am bagat 2 blaturi si pana la urma am o reteta de la nasa fetei care iese cel mai bn;aveam probleme cu crescutul blatului...acum daca tot am avut blatul am bagat un tort de capsuni,ca doar nu-l aruncam ,nu-i asa?
asa ca va invit la tort gagicile
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
carinablanca-ieri am vazut pozele cu bebita chelioasa,e asa scumpa,cred ca o s-o tund si eu pe reby dar in toamna.
reby,printesa lui mami
emanouela spune:
neata mandrelor
cris da ce sa faca fata draga cu lamborghini pe strazile din Romania???? sa mearga cu el 3 m si sa ii mai pice cate ceva si dupa in service....si sa ramana tero fara creme, cosmeticaraie, pantofi, etc pt ca de....trebe bani de service???? am pupat bestia...il tot amenint ca il vand...si ranjeste coltii la mine
asa elena, nu te lasa...eu la toti eventualii bagaciosi, nu e cazul ca is oameni cu tigle pe casa darrr, mai stii... le zic...ba nene, ai pretentii si mofturi??? scoate banu...ca eu nu sunt dispusa sa platesc toate mofturile voastre, abia pot sa le platesc pe ale mele si ale copilului...dar toti ma stiu cat sunt de dusa si isi vad de trebi
moama cuscra ai treaba, nu gluma...spor
sa ma laud cu ultimele masuratori....9 kg fix si 74 cm....creste maimuta vazand cu ochii
acu cu ultimele masuratoriale mele....60 kg....mai am de muncit pana la 55 unde tintesc
cris_82 spune:
gata si maimutica urlatoare..acum baga somn
iry ma cucur a ti-am fost de folos intra pe mess cand ai timp si da-mi un buzz si iti spun cum sa faci sa iti iasa blatul aproape ca cel de cumparatyammmmiiiiiiiiiii..tort de capsuni
ema tare de tot bestiuta ta nici nu vreau sa ma gansesc cand o mai creste si nu i-ao da voie la intalnire cu gagica..pai stai asa,cine are malai de lamborghini,trebe sa aiba si bani pentru strada,nu????si cum la noi in tara se poarta "fac ce vreau si dau la buci" nu cred sa fie bai pentru cativa km de stradutauite asa nu mai cheltuie statul ca si asa se plange ..sa nu mai zic ca la capitolul masuratori stati foarte bine amandoi
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor